Peavey Valveking 100W Head
Pravidla fóra
Na Masterech totiz dokazi zprasit zvuk i u Triple Rectifieru, tak se nedivim, ze ti to znelo stejne 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim. Stáhnul sem si PDFko a tam je, že to má vzadu dva jacky 6,3mm. Jak se to zapojí do repráku ? to jeden je + a druhej - ? Pak by teda byla v kabelu využitá jenom jedna žíla. Máte to někdo ? A jaký konektrory maj reproboxy ?
EDIT: Tak už sem o tom něco zjistil, ale jak je to s výkonem když to zapojim jenom na ten jeden výstup ?
EDIT: Tak už sem o tom něco zjistil, ale jak je to s výkonem když to zapojim jenom na ten jeden výstup ?
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
Neni to nahodou pro zapojeni dvou repro zaraz, popr. ruzne impedance? Treba muj box ma dva vstupy, 4ohmy, 16ohmu nebo na oba dohromady 8ohmu, tady to muze byt analogicky.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Nene, má to přepínač impedance. Ty dva jacky tam sou z jinýho důvodu ale ten já neznám... Neni tu někdo s peavey VK head ?Wohma píše:Neni to nahodou pro zapojeni dvou repro zaraz, popr. ruzne impedance? Treba muj box ma dva vstupy, 4ohmy, 16ohmu nebo na oba dohromady 8ohmu, tady to muze byt analogicky.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
Ty vole, vzdyt to je primo na te hlave napsany, ze to jsou dva paralelne zapojeny vystupy. Je to na dve bedny.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- rain
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
rain píše:Někdy mám dojem že si někdo fakt dělá pr*el. Ale na druhou stranu už se nedivím že v emerice se píše v návodu k mikrovlnce že se tam nemá sušit kočka... Už ta infekce dorazila i do střední Evropy...
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
já tam jeden box mám a jede to
. to by bylo docela blbý kdyby to nešlo.
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
tak jsem se valvekinga konečně zbavil, můžu říct že moc lidí to už nechce a ani se nedivim , neni to asi dobrá investice páč tomu lidi moc nevěřej , myslim že VK časy asi pominuly, no už jsem rád že ho nemám poslední dobou mě přišel čim dál tim horší a horší a začal mě uplně vytáčet ten rourovitej nádech
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
framikoin-
koupil jsem si místo toho Marshal JCM 2000 (TSL 602), pro mě je to ideální, nakroutim na tom fakt od Claptona po Malmsteena a v perfektní kvalitě. Na to hraní po těch pražskejch klubech je to ideální a konečně už nemusim tahat ty bedny. Dokonce sem "vyházel" všechny ekvalizéry, nakopávadla atd a cpu před to jenom tu CS-2.
No ještě k tomu VK, spíš jsem myslel jako že je to tak spekulativní zesilovač že se toho každej bojí, nikdo neví jestli to tam teda zkresluje tou lampu nebo ne, jestli tam je hodně nebo málo tranzistorů. Taky mi přijde že v období kdy sem to kupoval na na to bylo hooodně chváli tet mi to přijde na opak. Možná kdo ho pozná dýl ten pochopí že to neni vono.
ještě teda musim dodat že jsem asi měl taky špatnej kus , možná se to tam nějak rozhodilo nebo nevim, protože ten zvuk už byl fakt ke konci katastrofální a ani špatnej zesilovač nejhrál tak jak ten můj, nevim čim to bylo, možná sugesce možná se tam fakt něco poprznilo
koupil jsem si místo toho Marshal JCM 2000 (TSL 602), pro mě je to ideální, nakroutim na tom fakt od Claptona po Malmsteena a v perfektní kvalitě. Na to hraní po těch pražskejch klubech je to ideální a konečně už nemusim tahat ty bedny. Dokonce sem "vyházel" všechny ekvalizéry, nakopávadla atd a cpu před to jenom tu CS-2.
No ještě k tomu VK, spíš jsem myslel jako že je to tak spekulativní zesilovač že se toho každej bojí, nikdo neví jestli to tam teda zkresluje tou lampu nebo ne, jestli tam je hodně nebo málo tranzistorů. Taky mi přijde že v období kdy sem to kupoval na na to bylo hooodně chváli tet mi to přijde na opak. Možná kdo ho pozná dýl ten pochopí že to neni vono.
ještě teda musim dodat že jsem asi měl taky špatnej kus , možná se to tam nějak rozhodilo nebo nevim, protože ten zvuk už byl fakt ke konci katastrofální a ani špatnej zesilovač nejhrál tak jak ten můj, nevim čim to bylo, možná sugesce možná se tam fakt něco poprznilo
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- rain
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
to je uplná blbost. Nikdy nezáleží jen na hlavě, stačí mít sračku box nebo snímače a hned si o tom člověk udělá jiný obrázek. Mě by jen zajímalo, jestli se zvuk zlepší, když vyměním ty koncové lampy co tam jsou od peavey nebo co tam cpou.
Mooer Reecho
no nevim jestli narážíš na mě ale rozhodně sr...ový snímače nepoužívám a repráku sem k tomu zkusil už voprovdu požehnaně od nejlevnějších přes hodně drahý a pořád to bylo tragický, ale jak řikám nejspíš sem měl vadnej kus a nebo sem to dřív neslyšel , s těma lampama ti to můžu klidně říct , dal jsem tam uplně nový JJ a zvuk se jako vo něco zlepšil ale nic zásadního, zdálo se mi že nebyl tak rozblemclej ale do toho se fakt nevyplatí asi investovat to už tim nezachráníš. Sakra to je zvláštní někde na začátku tady toho topicu sem si to tak pochvaloval a tet... nevim co se stim staloromcx75 píše:to je uplná blbost. Nikdy nezáleží jen na hlavě, stačí mít sračku box nebo snímače a hned si o tom člověk udělá jiný obrázek. Mě by jen zajímalo, jestli se zvuk zlepší, když vyměním ty koncové lampy co tam jsou od peavey nebo co tam cpou.
tak to nevím čoveče, asi měls nějaký vadný kus.
Mooer Reecho
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
clovek se vyviji, to je proste fakt. me se zatim VK libi, ne bez vyjimek, neni to presne to, co chci, ale staci. kdyz jsem si ho dovezl domu, tak jsem se skoro posral
az budu mit kapelu, ktera bude hrat presne to, co chci, tak si koupim odpovidajici a lepsi aparat.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox