No z toho cos mi napsal moudrej opravdu nejsem, o tomhle by s tebou spíš pokecal náš basák, ten na škole opravoval zesík a nějaký zkušenosti s tím už má. Ale aspoň vim kolik watů a že tam budou ty placatý blbosti (MJ15003 )Pejsvidek píše:Delam si 1x200W. Jako koncovej stupen dam Leach amp. A predzesilovac s korekcema a dvema vstupy z amara.afektband píše: A co stavíš za zesík?
Puvodne sem tam chtel zadelat i lampu, ale kdyz sem zjistil kolik by to stalo a jaky sou s tim starosti ohledne vysokyho napeti a tak... Takze klasika tranzistory. V koncovym stupni sou 2xMJ15003 a 2xMJ15004.
Mas s tim naky zkusenosti ? Koukam, ze mas nakej zesik vyfocenej u svojich zprav.
box 2x 12" - stavba
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
No na tu bych se taky nekdy rad dostal, ale jelikoz je tohle muj prvni zesik a mam to jako maturitni praci, tak sem se nejdriv pustil do toho jednodusiho
Uvidim jak mi to bude bzucet. Ale jeste nevim do jaky krabice to dam, ale to co mas ty by bylo celkem dobry, akorat bych to trosku snizil, pac tam nebudu mit ty elektronky. A necham si tam naky misto na dodani nakejch efektu
Ty se hodej vzdycky...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Tak stuč nějaký dřevěný desky dohromady, natři černou barvu, dej tam nějaký rohy pro efekt (vzhledovej) a je to.Pejsvidek píše:No na tu bych se taky nekdy rad dostal, ale jelikoz je tohle muj prvni zesik a mam to jako maturitni praci, tak sem se nejdriv pustil do toho jednodusihoUvidim jak mi to bude bzucet. Ale jeste nevim do jaky krabice to dam, ale to co mas ty by bylo celkem dobry, akorat bych to trosku snizil, pac tam nebudu mit ty elektronky. A necham si tam naky misto na dodani nakejch efektu
Ty se hodej vzdycky...
To by bylo super, konečně si trochu rozšířim obzory. Ve zkušebně máme nějakou starou nefunkční (nejspíš odkouřenej odpor, kondík, nebo podobná blbost) teslu 2×50 W, to je zatím jeinej zesík co jsem viděl rozebranej, kromě tý mí JCM 800.Pejsvidek píše:Hehe, no ja si spis myslim, ze ten vzhlad resit budouale kazdobadne to nesmi brumet kdyz to zapnu a nedam do toho ani kytaru. Jinak dik, stesti budu potrebovat
Zitra du leptat ty plosnaky a pride mi nova pajka, tak se na to vrhnu a vsechno zdokumentuju stejne jak ten reprak.
A divíš se, 2×12 box je daleko lepší než 1×12 kombo kvůli větší ploše repra, nevíc se dalekolíp skladuje než 4×12 a do většiny klubů v čr stačí víc než bohatě. Takže kdo by si nepřál 2×12 box...turbo_MaCk píše:lol toto téma sem zakládal pod jiným nickem už hoodně dávno a pořád je to živý....
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
No ja jich taky zatim moc nazivo nevidel. Ale zajdu do dilen a tak se toho vali...
Mozna tam vyhrabu i nakej chladic. Ty sou desne drahy.
Jinak poznatek ze stavby repraku: uz nikdy vic! Je s tim strasny s...ni, ale aspon je to zkusenost. Ted bych raci koupil nakej z bazaru. Ale uvidim jak to bude hrat...
Jinak poznatek ze stavby repraku: uz nikdy vic! Je s tim strasny s...ni, ale aspon je to zkusenost. Ted bych raci koupil nakej z bazaru. Ale uvidim jak to bude hrat...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tak za kolik?afektband píše:Ve zkušebně máme nějakou starou nefunkční (nejspíš odkouřenej odpor, kondík, nebo podobná blbost) teslu 2×50 W
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Neprodejné, páč to patří k historii Afektuturbo_MaCk píše:tak za kolik?afektband píše:Ve zkušebně máme nějakou starou nefunkční (nejspíš odkouřenej odpor, kondík, nebo podobná blbost) teslu 2×50 W![]()
Ty mas ten predni panel s repro potazeny latkou a pak zadelany tema privrutovanyma listama po obvodu zepredu? A srouby na repro? Ty si tam prilepil nebo jak? Co kdyz se ti povoli, jak se k nim dostanes? Nebo kdybys menil repro za jiny typ (treba Eminence, atd...), jak se tam dostanes?Pejsvidek píše:Tak sem se konecne pustil do kobercovani a mam cast zasebou, ted mi bohuzel dosel chemopren. Pristi vikend udelam i ty kraje, pak vytlumit a zadratovat a muze se hratTed k tomu delam ve skole pres tejden zesik, tak pak poslu fotky i ze stavby toho zesu. Tady sou fotky z toho repraku
http://pejsvidek.rajce.idnes.cz/Reprobox/
Cece, zda se mi ze tam mas zeleza (vrutu) az az, zvlast vsechno ze predu a ne zevnitr... radsi tu bednu moc nestehuj
Pak napis jak to hraje, a jestli si udelal objemove presnou kopii marshall....
Ja u ty svoji nakonec zase vyhodil repraky ven (montaz zvenci - vetsi objem skrine), potichu to basuje az moc, ale kdyz to poradne ohulim, tak to uz ma ten poradny tlak a zaroven jsou tam i ty stredy a vysky.... predtim me to zmatlo jen proto, ze jsem to zkousel na maly vykon, potichu a zdalo se mi to prebasovany....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Srouby tam sou obyc vrataky, zezadu matky s teflonouvou vlozkou, takze by se to povolit nemelo. Jinak logicky: vruty drzi lip ve dreve nez ve drevotrisce. Sice mi za to tady vsichni nadavaj, ale ja si to udelal posvym
Predni deska je pritazena mezi dvema listama, jedna je pridalana zevnitr a pak sem to prosrouboval skrz du desku s repro. Ikdybych nahodou musel menit repraky tak vyriznu latku, a normalne tam dam koberec a grily. Tot asi vse
Kazdopadne je to bitelny dost. Jestli se mi to rozpadne tak se budu moc divit. Ale dik za kritiku 
Jj, covece, v tom mas pravdu, ze ten vrut se asi lip chytne do dreva nez do drevotrisky.... jenze drevotriska je zase hodne nachylna na prasknuti, kdyz je narusena - otvorem, dirou pro vrut..... A prave pri manipulaci, kdyz to spadne jednomu z ruky, tak tu pristane tou hranou na zemi a presne jak jsou tam ty vruty (diry), tak presne v nich to "vyskace", popraska....Pejsvidek píše:Srouby tam sou obyc vrataky, zezadu matky s teflonouvou vlozkou, takze by se to povolit nemelo. Jinak logicky: vruty drzi lip ve dreve nez ve drevotrisce. Sice mi za to tady vsichni nadavaj, ale ja si to udelal posvymPredni deska je pritazena mezi dvema listama, jedna je pridalana zevnitr a pak sem to prosrouboval skrz du desku s repro. Ikdybych nahodou musel menit repraky tak vyriznu latku, a normalne tam dam koberec a grily. Tot asi vse
Kazdopadne je to bitelny dost. Jestli se mi to rozpadne tak se budu moc divit. Ale dik za kritiku
To je ten duvod proc se to vrutuje zevnitr (i kdyz ta drevotriska je proste na ho*** material, co si budem povidat...)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nahlasmajso píše:btw. ako hraju tie seventy80 co si tam dal?turbo_MaCk píše:..
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
taky to mám z velký části z dřevotřísky... když se to ozpadne tak udělám nový MDF asi... Repro na dřevotřísce není takovej blázen nejsem...Pejsvidek píše:Noje hrozne tezka. Jinak doufam, ze mi bude aspon chvilku slouzit, kdyz uz se s tim takhle delam
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nevíte kde sehnat průzvučnou tkaninu ala oldschool marshall?
http://eshop.kytary.cz/marshall-pridavn ... 26:0:0:1:0
něco takto abych to dal před repro...
Marshall Salt & Pepperturbo_MaCk píše:nevíte kde sehnat průzvučnou tkaninu ala oldschool marshall?

http://www.tube-town.net/ttstore/index. ... tml/page/1 (dole)
ovsem trosku drazsi...