pupack píše:to Pavel: taky díky za koment, v podstatě mě to hodně potěšilo

jinak Tvoje verze fajnová i ty tlumeny pauzičky sou fajn. Jinak jeste trosku z technickeho soudku: nemas zkusenost se snimacem ktery je velikosti singlu, ale je to jakoby humbucker? chtel bych jeden osadit na meho squier strata pro zlepseni sustainu prave pro zkreslena sola. Myslis ze by to pomohlo nebo mam treba pristi rok radeji investovat do poradneho stroje jako celku

hodne obecna otazka ale chtel bych dostat dlouhy krasny ton jako z Les Paula

Bohužel ne.Nikdy jsem strata neměl /kdysi hódně dávno Jolanu Iris/,pak už jenom HB.V podstatě kdyby se mi do kejtry na podzim nezbláznil Junior,není doma ani teď nic.10let jsem nesáhl na kejtru vůbec a před tím 6 let na basu,takže začínám znova...
Založ na to téma otázku ve snímačích a jistě se někdo znalej najde,kdo bude ochoten poradit,ale mám kapánek obavu,že z mini HB ten teplej kulatej a plnej bůček asi nevydojíš...
Přijde na to,jestli k tý svý máně máš vztah.Jestli ti vyhovuje,máš z ní dobrej pocit a inspiruje tě,pak je upgrade snímačů na místě.I kdybys jí chtěl jednou prodat,šoupneš z5 ty starý a kvalitní ti zůstanou.Když si jí necháš a koupíš si vysněný dělo-máš kvalitní záložku,kdyby na pódiu praskla struna-takže musíš se rozhodnout sám
A hlavně makej,ať tě můžu od podzimku jenom chválit