Vítej do klubu!
drahý epiphone, levný gibson
Pravidla fóra
Re: drahý epiphone, levný gibson
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Takze to hraje aspon jako prumerny teleSwiz píše: 1.06.2020 16:13To video znám. Tam hraje roli vše... jak dřevo, tak originální PAFs. Mám 1959 repliku 2019 a musím říct, že je to fakt výjmečný ročník. Gibson Custom Shop každý rok říká, že tenhle rok je opravdu výjmečný a že se dostali ještě blíže k originálu, ale 2019 je fakt blízko. Použili hide glue kde to jen šlo, unpotted PAF custombuckery jsou prostě senzační, paper in oil bumblebee kondenzátory taky pecka... ta kytara je strašně versatilní. Volume a tone knoby nikdy nefungovaly lépe... Dostali se fakt hodně blízko i finishem, kytary nejsou overflamované, v některých úhlech vypadají jako plain top, jak říkal Joe Bonamassa o svém Skinnerburstu, když ho kupoval a viděl ho poprvé zděsil se kde je flame... pak kytaru začneš naklánět a ono to vyleze. Nádhera. Škoda jen toho, že tam není brazilian hmatník. Alespoň že ta moje má indian rosewood a né pau ferro.Fořt píše: 1.06.2020 15:47 Mě taky. Ale na YT je video, kde Bernie Marsden hraje na Custom shop "repliky" jeho Beast a pak na originál, a rozdíl tam je i na YT slyšet, natož asi i cítit při hře. A to cena těch replik je hodně vysoko... Ale myslím, že tam hraje roli i stárnutí dřeva a snímačů, i když Bernie vypráví, že Beast byla výjimečná už jako relativně mladá (pod 20), když ji kupoval. Ale stejně myslím, že se rozehrála k dokonalosti až v jeho rukách ...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby tady takové reklamní řeči nešly s každým ročníkem, tak by se tomu možná dalo i věřitSwiz píše: 1.06.2020 16:13To video znám. Tam hraje roli vše... jak dřevo, tak originální PAFs. Mám 1959 repliku 2019 a musím říct, že je to fakt výjmečný ročník. Gibson Custom Shop každý rok říká, že tenhle rok je opravdu výjmečný a že se dostali ještě blíže k originálu, ale 2019 je fakt blízko. Použili hide glue kde to jen šlo, unpotted PAF custombuckery jsou prostě senzační, paper in oil bumblebee kondenzátory taky pecka... ta kytara je strašně versatilní. Volume a tone knoby nikdy nefungovaly lépe... Dostali se fakt hodně blízko i finishem, kytary nejsou overflamované, v některých úhlech vypadají jako plain top, jak říkal Joe Bonamassa o svém Skinnerburstu, když ho kupoval a viděl ho poprvé zděsil se kde je flame... pak kytaru začneš naklánět a ono to vyleze. Nádhera. Škoda jen toho, že tam není brazilian hmatník. Alespoň že ta moje má indian rosewood a né pau ferro.Fořt píše: 1.06.2020 15:47 Mě taky. Ale na YT je video, kde Bernie Marsden hraje na Custom shop "repliky" jeho Beast a pak na originál, a rozdíl tam je i na YT slyšet, natož asi i cítit při hře. A to cena těch replik je hodně vysoko... Ale myslím, že tam hraje roli i stárnutí dřeva a snímačů, i když Bernie vypráví, že Beast byla výjimečná už jako relativně mladá (pod 20), když ji kupoval. Ale stejně myslím, že se rozehrála k dokonalosti až v jeho rukách ...
Mně by jenom zajímalo, který z těch 2500 Burstů je teda ten, ke kterému se chtějí přiblížit, protože o nějaké konzistenci výroby si tehdá mohli nechat jenom zdát. U snímačů to platí tím tuplem, protože to motali stylem ´cívka už vypadá plná, zastavuju’. Bublebee teda taky nikdo moc nechválí. A že volume a tone funguje jak má...no to už je úplná novinka
Chtěli se příblížit tomu Focusu co jsi měl doma co hrál lépe než Standardy.bubucci píše: 1.06.2020 20:30Kdyby tady takové reklamní řeči nešly s každým ročníkem, tak by se tomu možná dalo i věřit
Mně by jenom zajímalo, který z těch 2500 Burstů je teda ten, ke kterému se chtějí přiblížit, protože o nějaké konzistenci výroby si tehdá mohli nechat jenom zdát. U snímačů to platí tím tuplem, protože to motali stylem ´cívka už vypadá plná, zastavuju’. Bublebee teda taky nikdo moc nechválí. A že volume a tone funguje jak má...no to už je úplná novinkaA ještě ten overflamovaný top...ten tomu nasadil korunu, připlatím si za R9 aby vypadala víc jako R8.
Přibližovali se 9 1953 Carmelita aka The Claw. Top carv i neck profile podle 3D scanningu. Bonamassa jí Custom Shopu na tohle půjčil. Nereaguj pokud nevíš.
Bublebee to jsou nějaké žvýkačky?
Nenapsal jsem že volume a tone funguje, ale jakým způsobem funguje.
Jestli ti tohle připadá jako R8 a málo flamu, tak to nevím no
Teď prosím ukaž fotku tvého burstu. Určitě to bude pecka

- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
To ty sis stěžoval, že je 'overflamed', já bych si za R9 určitě kvůli topu nepřiplácel, když je dřevo stejné jako na R8 nebo R0.
O tom přibližování jsem psal obecně u R9 obecně, ne u 2019 modelu. Chudáci ti, co dali za Collector Choice 10k $ a teď jí může mít kdejaký nýmand za půlku.
Ono je pěkné, že sis koupil drahou kytaru a máš nutkání se pochválit na fóru, ale kup si k ní ještě nějaký normální aparát
No já Bursta nemám a nikdy mít nebudu, takže jsi tady to porovnávání pindíků vyhrál. Gratuluju.
O tom přibližování jsem psal obecně u R9 obecně, ne u 2019 modelu. Chudáci ti, co dali za Collector Choice 10k $ a teď jí může mít kdejaký nýmand za půlku.
Ono je pěkné, že sis koupil drahou kytaru a máš nutkání se pochválit na fóru, ale kup si k ní ještě nějaký normální aparát
No já Bursta nemám a nikdy mít nebudu, takže jsi tady to porovnávání pindíků vyhrál. Gratuluju.
Já si nestěžoval, naopak jsem řekl, že z některých úhlů vypadá skoro jako plain, což je charakter originálních standardů který dřívější ročníky nemají.
Collectors Choice je úplně o něčem jiném, než o tom, že má stejné stejné parametry krku a topu.
Samozřejmě, že se na R9 používá lepší dřevo. Nebo mi najdeš R8 která váží 3,6kg? R0 má slim taper neck takže jde o preference krku. Zase nevíš...
Nepotřebuju se vůbec chlubit. Není to moje první ani poslední RI.
Běž napsat na MarshallFroum že je 2555SL špatný zesilovač. Teda pokuď umíš anglicky. Nebo to napiš Slashovi a nebo Bonamassovi, že to jsou blbci, co používaji otřesný Marshall. Zajímalo by mě, na co hraješ ty.
Collectors Choice je úplně o něčem jiném, než o tom, že má stejné stejné parametry krku a topu.
Samozřejmě, že se na R9 používá lepší dřevo. Nebo mi najdeš R8 která váží 3,6kg? R0 má slim taper neck takže jde o preference krku. Zase nevíš...
Běž napsat na MarshallFroum že je 2555SL špatný zesilovač. Teda pokuď umíš anglicky. Nebo to napiš Slashovi a nebo Bonamassovi, že to jsou blbci, co používaji otřesný Marshall. Zajímalo by mě, na co hraješ ty.
https://hudebnibazar.cz/el-kytara-epiph ... /ID311741/
Zajímavá nabídka japonské Epi Std. Bohužel s firemní hlavou. A teď mudruj, jestli je cena adekvátní.
Zajímavá nabídka japonské Epi Std. Bohužel s firemní hlavou. A teď mudruj, jestli je cena adekvátní.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Ale neboj, moc dobře znám rozdíly mezi RI modely, ale taky vím, že Gibson nerozděluje dřevo těla mezi jednotlivé modely, pouze pro sériovou výrobu a custom shop. Očividně jsi překrmený moudrama z internetových fór. 3,8kg R8 jsem měl doma na zkoušku. 4kg jsou naprosto standartní i u R9, tak nevím odkud bereš takové blbosti.Swiz píše: 2.06.2020 8:33 Já si nestěžoval, naopak jsem řekl, že z některých úhlů vypadá skoro jako plain, což je charakter originálních standardů který dřívější ročníky nemají.
Proč bych chodil psát na marshallforum, když jsem ty zesilovače měl doma a slyšel je v porovnání s jinými aparáty ?? To že na ně hraje někdo známý, je mi úplně ukradené. Měl jsem '87 jubilee a '95SL a zkoušel jsem i ty nové a nechápu, proč jsou populární.
95 Slash signature jo? Asi nějaký prototyp přímo pro tebe, ne?
Vlastně ani nevím, proč se tady s tebou dohaduji. Vůbec jsem ten příspěvek na který jsi reagoval poprvé nepsal tobě.
Očividně jsem narazil na odborníka co měl doma na zkoušku půjčenou R8 a od té doby je nejznalejší. Já tu 2019 mám a říkám, že je to super kytara která se zatím přiblížila nejvíc originálnímu standardu a není to jediný reissue který tedy doma mám - můžu porovnávat. Ty můžeš tak leda koukat na videa.
Jubilee Marshally jsou populární, protože jsou super. Jsi první od koho slyším, že by super nebyly.
Nebo vlastně ony ty všechny známé kapely na to hrajou jen protože to je hezké, že?
Ono pak ještě u všeho toho krásného gearu záleží, jak na to hraješ.
Věřím ale, že Schelinger na Silver Jubilee nic moc.

Vlastně ani nevím, proč se tady s tebou dohaduji. Vůbec jsem ten příspěvek na který jsi reagoval poprvé nepsal tobě.
Očividně jsem narazil na odborníka co měl doma na zkoušku půjčenou R8 a od té doby je nejznalejší. Já tu 2019 mám a říkám, že je to super kytara která se zatím přiblížila nejvíc originálnímu standardu a není to jediný reissue který tedy doma mám - můžu porovnávat. Ty můžeš tak leda koukat na videa.
Jubilee Marshally jsou populární, protože jsou super. Jsi první od koho slyším, že by super nebyly.
Nebo vlastně ony ty všechny známé kapely na to hrajou jen protože to je hezké, že?
Ono pak ještě u všeho toho krásného gearu záleží, jak na to hraješ.
Věřím ale, že Schelinger na Silver Jubilee nic moc.

- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
to ty jsi tu psal nějaké h***a o les paulu a higainu a ve finále z tebe vypadne, že hraješ na jubilee a oháníš se tady Slashem
Fakt si zkus někdy zahrát na pořádný aparát, minimálně na normálního Marshalla. Na posledním koncertu v O2 Slash určitě super zvuk neměl, ať hrál na cokoliv...
Odborník na vše
Jojo zkusím pak dám vědět.
Jojo zkusím pak dám vědět.

#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Náááhodou, já myslím, že má pravdu !
P.S.: Kam zmizelo Swizovo moudro, že Slash hrál v O2 naposledy na JCM800 ?
P.S.: Kam zmizelo Swizovo moudro, že Slash hrál v O2 naposledy na JCM800 ?
Smazal jsem to, protože mi nestojí za to se tady s někým hádat. Moudro? Evropskou tour hrál na JCM 800 2203 Reissue s 6550 elektronkama.
A tomu tvému postu ohledně Epiphonu který je už smazaný, jestli to je ten co tam byl za 25K tak ano je to předražené a nemá to ani sběratelskou hodnotu.
Laskavě nevytrhuj z kontextu a nauč se číst a reagovat k věci nikde jsem tady nenapsal, že Epiphone za 25k je poměr cena výkon v pořádku. Bavili jsme se tady o Slash sign. modelu který tu hodnotu má pro fanouška nebo sběratele.
Laskavě nevytrhuj z kontextu a nauč se číst a reagovat k věci nikde jsem tady nenapsal, že Epiphone za 25k je poměr cena výkon v pořádku. Bavili jsme se tady o Slash sign. modelu který tu hodnotu má pro fanouška nebo sběratele.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
klidně tady ty body rozeber, když si takový chytrák. Rádobyvtipné obrázku tu umí dávat každé tele.
Provedu, admine !Swiz píše: 2.06.2020 12:08 Laskavě nevytrhuj z kontextu a nauč se číst a reagovat k věci nikde jsem tady nenapsal, že Epiphone za 25k je poměr cena výkon v pořádku. Bavili jsme se tady o Slash sign. modelu který tu hodnotu má pro fanouška nebo sběratele.
Musím říct, že to taky s napětím sleduju. Dráždit největšího místního gearheada epifounem..
https://hudebnibazar.cz/1997-gibson-les ... /ID311891/
Pěkná. Taky se na to někdo odváží hrát?
Pěkná. Taky se na to někdo odváží hrát?
Nesmysl... rok 1997 a True Historics? Naprostá blbost. Řekl bych, že je to fake inzerát. Cena absolutně nereálná.