To bud rad ze nejses fanda Jasona Beckera nebo Martyho Friedmana jako ja:Dmtmccox píše:Sakra, Maiden mě štvou,. Když už se konečně objeví písnička, u který si řeknu, že jo, tohle už bych snad mohl dotáhnout i do konce, tak né, zas se přijde nějaká pasáž, kterou nedávámFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUU
Iron Maiden
Re: Iron Maiden
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Skořepný Šokátor
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No mě třeba stačí GilbertMartin656 píše:To bud rad ze nejses fanda Jasona Beckera nebo Martyho Friedmana jako ja:D
Jsem rádMartin656 píše: To bud rad ze nejses fanda Jasona Beckera nebo Martyho Friedmana jako ja:D
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Wocass..Jo ten je taky zvire
ale toho ja neak neposloucham stejne jako Satrianyho...
Skorepny Sokator:ty dva tak narocny zas nejsou..aspon me pride...ikdyz Laiho docela umi no
Byl dokonce vyhlasen za nejlepsiho metal.kytaristu na svete neakym casopisem(nemam tyhle ankety a zebricky rad)
Skorepny Sokator:ty dva tak narocny zas nejsou..aspon me pride...ikdyz Laiho docela umi no
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
No, a mě jde o to, aby se mi muzika zažrala do duše, chytila za srdce, uvařila koule. Jestli je ten člověk super rychlej, nebo jinej megatechnickej nacvičenec už je mi u zadnice 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Tak jasny.. o tom to je ne?...mtmccox píše:No, a mě jde o to, aby se mi muzika zažrala do duše, chytila za srdce, uvařila koule. Jestli je ten člověk super rychlej, nebo jinej megatechnickej nacvičenec už je mi u zadnice
Cort VX-X4-explorer
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Každýmo do toho srdce se vrývá něco jiného
Proto třeba já neposlouchám jen jednoho člověka, že ano
Když slyšim Gilbertovy vyhrávky nebo Johna 5, vždy mě to za ty koule chytí pořádně
IM jsou rpostě srdcovka atd. atd. 
Tak I.M. je klasika..taky obcas poslechnu:)ikdyz ja z tehle heavy metal sceny radsi Accept ..
a John5 je borec to jo..zrovna vcera sem koukal na youtube na jeho kytary co ukazoval..haldu telat:D

a John5 je borec to jo..zrovna vcera sem koukal na youtube na jeho kytary co ukazoval..haldu telat:D
Cort VX-X4-explorer
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já od něj mám DVD The Devil knows my name a prostě vždy čumím jen s otevřenou hubouMartin656 píše:Tak I.M. je klasika..taky obcas poslechnu:)ikdyz ja z tehle heavy metal sceny radsi Accept ..
a John5 je borec to jo..zrovna vcera sem koukal na youtube na jeho kytary co ukazoval..haldu telat:D![]()
- Skořepný Šokátor
WTF???Martin656 píše:Skorepny Sokator:ty dva tak narocny zas nejsou..aspon me pride...ikdyz Laiho docela umi noByl dokonce vyhlasen za nejlepsiho metal.kytaristu na svete neakym casopisem(nemam tyhle ankety a zebricky rad)
A tady sice blbá kvalita ale vidíš tu ruku přes půl hmatníku:
fekál.
Je sice hezky ze u toho umej zpivat..ale ten zpev me nezajima..me zajima jak hrajou..tim padem ze k tomu dokazou zpivat je pro me nepodstatny..
..ten cover Vivaldiho je sice pekny ale nic tezkyho..kdyz budes cvicit chvily rychlost tak to tam vypalis taky.jenom cvicit rychlost..a mas to
Imho trebas Roope me pride lepsi kejtrysta nez Alexi..
Imho trebas Roope me pride lepsi kejtrysta nez Alexi..
Cort VX-X4-explorer
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
TAk mě zarazilo, že to u Johnovi nebylo žádné téma
Tak jsem ho tam postnul
Jinak Ty covery jsou dobré a myslím, že i stím zpěvem je to složité.
Jo, táhněte s vašimi Johny a Franky jinam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na světě je nový sic bohužel kraťoučký teaser nového alba.
Na youtube i v 1080p.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na světě je nový sic bohužel kraťoučký teaser nového alba.
Na youtube i v 1080p.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Mazec
Škoda, žo to ne pilotuje Bruce

Na http://ironmaiden.com/ je video The Final Frontier - Director's Cut. Premiéra. Mě to začalo fungovat až po chvíli.
Nějaký týpek tam získává starožitnost z jiné planety, a Eddie ho chytá. Na pozadí hraje pravděpodobně Satellite 15.....The Final Frontier, pač to tam Bruce v refrénech opakuje, a chlopci statně dokazují, že ještě umí sólovat
. No, pokud je to opravdu podoba songu, jak bude na albu, tak se upřímně přiznávám, že jsem od "titulní" písně čekal trochu víc. Spolu s El Doradem to jsou takové energické natřáčky, já mám u Maiden mnohem radši ty dlouhé, propracované a melodické songy. Ale věřím, že nám to na albu vynahradí 
Nějaký týpek tam získává starožitnost z jiné planety, a Eddie ho chytá. Na pozadí hraje pravděpodobně Satellite 15.....The Final Frontier, pač to tam Bruce v refrénech opakuje, a chlopci statně dokazují, že ještě umí sólovat
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom podobně, energické songy jsou skvělé, ale počase přecijen omrzí a když nemá člověk tu správnou náladu, tak je nevstřebá. Kdežto songy jako The Educated Fool mě asi bavit nepřestanou nikdy a nálada je na ně také pořádmtmccox píše:No, pokud je to opravdu podoba songu, jak bude na albu, tak se upřímně přiznávám, že jsem od "titulní" písně čekal trochu víc. Spolu s El Doradem to jsou takové energické natřáčky, já mám u Maiden mnohem radši ty dlouhé, propracované a melodické songy. Ale věřím, že nám to na albu vynahradí
No né, ale tohle mi nedá spát..
1. Satellite 15.....The Final Frontier 8:40
Když má ta písnička vosum minut, tak to nemůže bejt furt tím tempem jako na videu. Určitě tam musí dát změnu tempa, nějaké instrumentální pasáže, nebo i bubnovací "přehlídky", jako třeba mají vychytané v For The Greater Good Of God. Jinak by to byl fail
, doufám v opak.
Asi jsem divnej, ale docela mi záleží na tom, aby se to vyvedlo, když už to bude Finální Hranice, a ze mě pravděpodobně mluví to pití.. i když už je to celkme doba. ) Jo, dneska byla Wasting Love a musím se naučit sólo, když už je to tak pomalý 
1. Satellite 15.....The Final Frontier 8:40
Když má ta písnička vosum minut, tak to nemůže bejt furt tím tempem jako na videu. Určitě tam musí dát změnu tempa, nějaké instrumentální pasáže, nebo i bubnovací "přehlídky", jako třeba mají vychytané v For The Greater Good Of God. Jinak by to byl fail
- Skořepný Šokátor
SkoŠo: Díky!
Tohle mi ale třeba vůbec nevadí, chápu, že kdyby hráli deskové věci, nebylo by to ono, protože většina lidí by to začala hodnotit právě z šmejdských amatérských nahrávek z koncertů, a myslím, že tohle by to trochu shodilo. Sice túře mohli dát jiný název, to jo.
Tohle mi ale třeba vůbec nevadí, chápu, že kdyby hráli deskové věci, nebylo by to ono, protože většina lidí by to začala hodnotit právě z šmejdských amatérských nahrávek z koncertů, a myslím, že tohle by to trochu shodilo. Sice túře mohli dát jiný název, to jo.
"We're taking it to extremes. The one song we released isn't indicative of the rest of the album. There's so many different feels and ways of playing.
"We go through some different attitudes and take you to different places. There's a lot of thematic tunes and some very varied music."