medek.h
pri plnem vykovu ti ji to sezere hodne brzo asi za hodku je v haji
a ja osobne bych tam dal tu 10palcu
no ani to ne pulhodky maximalnevrablc.v píše:caw,
medek.h
pri plnem vykovu ti ji to sezere hodne brzo asi za hodku je v haji![]()
a ja osobne bych tam dal tu 10palcu

Tady mi na stole leží zdroj 5V a 250mA co vy na to? Šlo by to?core88 píše:no ani to ne pulhodky maximalnevrablc.v píše:caw,
medek.h
a ja osobne bych tam dal tu 10palcuto nakej 200 mA zdroj a bude to ok
Jet by to asi mělo,ale výkon bude nevalnej.Spíš bych použil tzřeba adaptér od nějakýho efektu jestli máš,popřípadě i baterka by asi byla lepší než tohle...Medek.h píše:Tady mi na stole leží zdroj 5V a 250mA co vy na to? Šlo by to?core88 píše:no ani to ne pulhodky maximalnevrablc.v píše:caw,
medek.h
a ja osobne bych tam dal tu 10palcuto nakej 200 mA zdroj a bude to ok
Jo,to bez problémů,ale živit to pěti voltama...No nevim,můžeš to zkusit,nic se nestane...V nejhoršim to prostě nepojede,v lepšim případě to pojede vcelku nic moc,ale může se stát,že ti to půjde i celkem normálně...Medek.h píše:Baterku mam ale tu mi to prej sežere za pul hodky
Mam doma na poličce jedný badínky, maj tarfíčko 9V hraju na ně na basu tedvrablc.v píše:zeptej se znamych na stare kompl bednicky 2.0 ktere maji vetsinou 5W amp
ty maji zdroj prim 220v sec. 9-10V
to by bylo lepsi
to zkus prohodit a uvidis ale ruby by moh hrat líp co ja sem zkousel kytaru na repro vos pc tak nicmoc to nehraloMedek.h píše:Mam doma na poličce jedný badínky, maj tarfíčko 9V hraju na ně na basu tedvrablc.v píše:zeptej se znamych na stare kompl bednicky 2.0 ktere maji vetsinou 5W amp
ty maji zdroj prim 220v sec. 9-10V
to by bylo lepsikdyž to tak vemu
a mam k nim připojený ty 60W bedny co sem zminoval
![]()
taková prasečinak ale hraje to dost slušně, je tam nákej zesik na desce asi 5x5 cm a má víc součástek než ruby ale nevim jestli by bylo lepší to takle nechat nebo jestli by hrál líp ten rubík? CO myslíte?

nebo se ti nekde neco dotyka tehe to dela kdys se prstem dotknes vstupu a zeme nebo vystupu a zeme nebo obojiho .jestli si to jen vymenil tak se ti tam vodpalilo mozna jeste neco jinýhorudie píše:tak sem vyměnil tu 386ku....asi sem ji spálil na tech 12-13V je to ta verze N-1....a nová už funguje...akorat to porad piska....jako neuzemnene....ale draty sem kontroloval.....a tranzistor jsem skoušel na obě strany...fakt nevim čim to je

ber to tak že ten operák je na 8ohm - takže těma 4ohmama ho vlastně dvojnásobně přetěžuješ...Medek.h píše:Nazdar, hele jaky repraky davate do basovejch verzi? Ja sem tam zkoušel připojit 4Ohmovy: 60W 4'', 20W 10'' a ty 4Ohmovy to bylo hrozný zkreslení...to se nedalo poslouchat a když sem to ztišil aby to nekreslilo tolik tak to zas nebylo slišet...Pak sem připojil 8ohmu malej 5W repráček a ten to nekreslil ale zase nebasovaltakže nevim....Asi je nutnejch těch 8Ohmu co? Co jste tam davali za repraky? Diky
jo na tu kytarovou je to v prohodě - mám to tak taky a zkoušel sem i 8ohm a moc velkej rozdíl sem nezaznamenal...Otis píše:MrB14ck: No já mám na Rubyho kytarovou verzi připravenej repráček 4 Ohm,5W o průměru asi 7cm,tak doufám,že ten zvuk bude stát alespoň trochu za to.