Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Mylann - ale byla by skoda, kdyby se uzavrel jen do toho hendrixe, ma proste potencial :-)

Weselow - neni experiment jako experiment. chce to i dost promyslet, zamakej na tom :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
rasomaso

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od rasomaso »

hehe díkec, ano jsem multistylový 8) :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
alkaba

Re:

Příspěvek od alkaba »

alkaba píše:Po dlouhé době sem něco dávám a to klasiku v podobě Smoke on the water :)
http://www.edisk.cz/stahni/38841/Smoke_ ... .94MB.html
Sólo je improvizované a mám ojeté struny, takže mi neladí oktávy (což me dost nas*alo, na některých místech až o čtvrt tónu, jde to slyšet v tom druhém sólu :cry: )
Hodnoťte
Se na mě nějak zapomnělo... :roll:
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Sorry no já jsem neměl vůbec čas ty nahrávky poslouchat, tak dnes nebo o víkendu ti to zhonotim. :mrgreen:

Buldokill

Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Buldokill »

Pánové, brncám si jen doma pro svoje potěšení a to co vám tu předhazuju je věc, kterou jsem spatlal inspirován brzkým narozením synka, na BOSS RC-50 LoopStation a přímo z linky napral do compu. Bicí jsou automat, jinak jsem tam všecko namastil já. Chyby tam určitě najdete, ale nekamenujte mně za ně. Jak říkám, jen si hraju pro svůj relax. Zajímá mě váš názor na celkový dojem z tohohle songu.

http://uloz.to/1778538/4-t.mp3
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Buldokill píše:Pánové, brncám si jen doma pro svoje potěšení a to co vám tu předhazuju je věc, kterou jsem spatlal inspirován brzkým narozením synka, na BOSS RC-50 LoopStation a přímo z linky napral do compu. Bicí jsou automat, jinak jsem tam všecko namastil já. Chyby tam určitě najdete, ale nekamenujte mně za ně. Jak říkám, jen si hraju pro svůj relax. Zajímá mě váš názor na celkový dojem z tohohle songu.

Pekny, ale neslysim tam zadnej vrchol...porad jakoby jsi to drzel na jedny linii...A ted jeste, nic proti, ale zda se mi to? Nebo tam slysim trochu prvky Deep Purple? :D
Buldokill

Příspěvek od Buldokill »

Mylann píše:
Buldokill píše:Pánové, brncám si jen doma pro svoje potěšení a to co vám tu předhazuju je věc, kterou jsem spatlal inspirován brzkým narozením synka, na BOSS RC-50 LoopStation a přímo z linky napral do compu. Bicí jsou automat, jinak jsem tam všecko namastil já. Chyby tam určitě najdete, ale nekamenujte mně za ně. Jak říkám, jen si hraju pro svůj relax. Zajímá mě váš názor na celkový dojem z tohohle songu.

Pekny, ale neslysim tam zadnej vrchol...porad jakoby jsi to drzel na jedny linii...A ted jeste, nic proti, ale zda se mi to? Nebo tam slysim trochu prvky Deep Purple? :D
Purply jsem poslouchal naposled před deseti lety, možná i víc. Ale že mi vylezlo z hlavy něco něčemu podobnýho nevylučuju. Muziku si hustím do hlavy už skoro třicet let, tak to člověka musí nějak poznamenat :wink: Zvuk kláves je určitě do Deep Purple, nebo Uriah Heep. To se nevochodí :D Já když to teď poslouchám, tak mi to spíš trošku připomíná tu klidnou část ze skladby Orion, co nahrála kdysi Metallica. Nevím čím, ale tak mi to vytanulo na mysli...možná ten dvojhlas v kytarách...?
Naposledy upravil(a) Buldokill dne 15.05.2009 17:44, celkem upraveno 1 x.
Gibson SG-SFWCH

kombo: Roland Cube

Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Dark: pěkně zvládnuté obě písničky na YT, nezaznamenal jsem žádný kiks. Ale čekal jsem že to budou songy se sóly :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Red Bull píše:Dark: pěkně zvládnuté obě písničky na YT, nezaznamenal jsem žádný kiks. Ale čekal jsem že to budou songy se sóly :wink:
Písní se sóly mám nahráno minimum. nebo pár jich je, ale rozhodně se ještě necítím nahrát vám jak jamuju na Vaie, Bucketheada, Satche, popřípadě jak hraju Love Thing od Satche atd :-D

Ale pár sól se časem dočkáš... jen se tam trochu podepsal syndrom červeného tlačítka :-)
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Alkaba: paráda, sice celou neznám (jo :lol:) ale úplně jsem zapomněl že poslouchám něčí nahrávku. Dobrej zvuk, číms to dělal?

/a nebo to bylo protože jsem při poslechu brouzdal tady http://www.thegearpage.net/board/showth ... p?t=549559 ten má štěstí :twisted: a asi určitě hodně prachů :lol:

weselow: musim potvrdit to co řekli ostatní, je to dost zmatený. Jak tam hraješ ke konci takovej ten akordovej riff tak z toho by mohlo bejt určitě něco dobrýho, každopádně to před tim se mi moc nezdálo :| možná by stačilo si nejdřív nahrát akordovou linku a pak do toho improvizovat, takovýhle sóla nemůžeš hrát jen tak, musíš to hrát do něčeho v hlavě, což mi ale z jedný linky neslyšíme :wink:

disasterpiece: náhodou docela nářez :twisted: pěkná písnička

Buldokill: moc pěkný, fakt příjemná záležitost

k
Kontaktovat uživatele:

www.bandzone.cz/pracka

Příspěvek od k »

ahooj =) pračka má nový song jménem Notorik, tož tak si ho přijdi poslechnout=) http://bandzone.cz/pracka
jelikož jsem to nahrával doma tak si myslím že se to dá ještě považovat za nahrávku a můžu to tu vrhnout ne ? :D
už vím že mi řeknete že v té části s Jarouškem moc šumí mikrák a že je celkově ta část nahlas, tak to můžete klidně vynechat :P
jinak se těším na kritiku =))
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jak jsem napsal i na BZ - paráda, těším se na další :-) má to drajv

akorát ta basa by mohla být víc nahlas, místy se ztrácí v kytaře
Regular John

Re: www.bandzone.cz/pracka

Příspěvek od Regular John »

k píše:ahooj =) pračka má nový song jménem Notorik, tož tak si ho přijdi poslechnout=) http://bandzone.cz/pracka
jelikož jsem to nahrával doma tak si myslím že se to dá ještě považovat za nahrávku a můžu to tu vrhnout ne ? :D
už vím že mi řeknete že v té části s Jarouškem moc šumí mikrák a že je celkově ta část nahlas, tak to můžete klidně vynechat :P
jinak se těším na kritiku =))
Je to výborné, moc se mi to líbí :) 8)
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

tak jsem zase po dlouhé době něco nahrál

http://www.youtube.com/watch?v=37-53JzVXmM
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

zakk_wylde píše:tak jsem zase po dlouhé době něco nahrál

http://www.youtube.com/watch?v=37-53JzVXmM
moc hezký :-) vychytaný zvuk, dobrá technika, jde vidět, že už hraješ nějaký ten pátek
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel: díky, zvuk je z PODa (na doladění trocha delaye a chorusu)
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
alkaba

Příspěvek od alkaba »

rasomaso píše:Alkaba: paráda, sice celou neznám (jo :lol:) ale úplně jsem zapomněl že poslouchám něčí nahrávku. Dobrej zvuk, číms to dělal?

/a nebo to bylo protože jsem při poslechu brouzdal tady http://www.thegearpage.net/board/showth ... p?t=549559 ten má štěstí :twisted: a asi určitě hodně prachů :lol:
Dík :oops: Nahrával jsem to přes Amplitube 2...
Mimochodem ten univibe je nadherný :shock: dík za odkaz, asspoň mám nad čím slintat :D
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

k: šlape vám to, jem tak dál :)

zakk_wylde: ty seš ten co na youtube tvrdil že Kodym neumí pořádně hrát na kytaru že jo? :evil: hele mám takovej pocit jakoby to tu už bylo, jako hraješ pěkně, ale hubu máš teda prořízlou jen co je pravda

zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

raso: ano byl jsem to já :wink:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

zakk_wylde píše:raso: ano byl jsem to já :wink:
Jako trochu tě nechápu. Kodym je skvělej kytarista. Nevim co teda Ty považuješ za to "když někdo umí pořádně" ale pro mě to Kodym určitě splňuje. Spoustu věcí co hraje jsou jednoduchý to je pravda, ale to neznamená že neumí hrát. Prostě hraje to co považuje za dobrý, né každej potřebuje vystavovat svůj skill jako hlavní atribut svýho výstupu. Většina lidí totiž preferuje muziku, nad technickou dovedností. :roll:

Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“