nemám, odcestovalo k SmileCZcerfotoc píše:pěkně se ti to zaplňujety už nemáš kvákadlo?
Pedalboardy
Pravidla fóra
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pedalboardy
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
pěknej kus... já čekám, až wohma ukáže, co nahrkal do tý mí bejvalý krabice...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Cekam na finalni podobu, jednak mam na ceste kvakose a navic budu menit delaye, takze zatim by to byla stejne beta verzeturbo_MaCk píše:pěknej kus... já čekám, až wohma ukáže, co nahrkal do tý mí bejvalý krabice...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nepřipadne mi to moc pevný a ani velký. to je něco na úrovni toho co sem ti předal... na 6 efektů to ještě de... pak už nemáš kam...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Jasne, vsak ja nerikam, ze je to kdovi co, ale v porovnani s tim, co se da sehnat tady (co se prodava jako pedalboard) je to zlatyturbo_MaCk píše:nepřipadne mi to moc pevný a ani velký. to je něco na úrovni toho co sem ti předal... na 6 efektů to ještě de... pak už nemáš kam...
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tak jsem dokončil moje "šlapkotablo"

PRS Hollowbody II SE Piezo, EB Music Man JP6 Piezo, Fractal FM3.
Frcis si v true bypassu?
Pekne.
Ja mam na ceste EQD Disaster Transport a Ibanez Weeping Demon, doma uz mam EHX Memory Boy a Danelectro Dan Echo (zase). A jeste mozna pribyde Tech 21 DLA Boost (zase
), ale to bych se pak nejakych delayu zbavil. Jo a shanim reverb, zalusk mam na Malekko Spring Chicken nebo EQD Ghost Echo.
Ja mam na ceste EQD Disaster Transport a Ibanez Weeping Demon, doma uz mam EHX Memory Boy a Danelectro Dan Echo (zase). A jeste mozna pribyde Tech 21 DLA Boost (zase
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Já jsem momentálně spokojen
Uvidíme jak dlouho... 
krásný... výbornej zdroj, by-pass lišta,... nejhodnější pedalboard k původnímu signáluduri píše:Tak jsem dokončil moje "šlapkotablo"![]()
No že odbočuju zase ke smyčci... Taky jsem si ho před delším časem koupil, ale to, jak mám pak zasraný struny kalafunou, to bych nikomu nepřál. Prostě to, co je na smyčci se částečně musí objevit i na strunách a je to strašný pak smyčec odložit a hrát normálně. Jedině bych musel měnit kytary. A navíc mi normální prach z kalafuny funguje trochu jako alergen, antialergická kalafuna je ale podstatně dražší, takže jsem odložil smyčec a mlátím do toho zase rukama.Vilcek píše: Me se to nelibi![]()
Asi to bude tim smyccem
To jen upozorňuju případné zájemce o experimenty tohoto typu...
kytara - crybaby jimi hendrix wah - ibanez tubescreamer TS808 - tube driver rack - usa big muff - amp
v efektovy smycce pak smrčka chorus - boss dd3
v efektovy smycce pak smrčka chorus - boss dd3
Tak po par tydnech pouzivani nemuzu vynachvalit tento pedalboard:
http://www.hudebniraj.cz/hudebni-nastro ... pro-efekty
Za ty penize nevim o nicem srovnatelnym a tento pedalboard neni vubec udelany zle. Urcite to neni ta nejpevnejsi konstrukce, ale bezny zachazeni myslim hrave zvladne. Zapinani je ingelitentni a pohodlne, v cene i pulmetru velcra... Rozhodne doporucuju.
P.S.: Fotka myho pedalboardu stale vazne na Malekko Echo 600B, ktery je (snad) nekde na ceste ke mne, navic jsem se rozhodl vymenit Weeping Demona za 95Q.
Za ty penize nevim o nicem srovnatelnym a tento pedalboard neni vubec udelany zle. Urcite to neni ta nejpevnejsi konstrukce, ale bezny zachazeni myslim hrave zvladne. Zapinani je ingelitentni a pohodlne, v cene i pulmetru velcra... Rozhodne doporucuju.
P.S.: Fotka myho pedalboardu stale vazne na Malekko Echo 600B, ktery je (snad) nekde na ceste ke mne, navic jsem se rozhodl vymenit Weeping Demona za 95Q.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
konečně pořádnej case za normální peníze, hned sem ho objednalWohma píše:Tak po par tydnech pouzivani nemuzu vynachvalit tento pedalboard:
http://www.hudebniraj.cz/hudebni-nastro ... pro-efekty ...
Custom Guitar @ ENGL Screamer
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
- Skořepný Šokátor
Zatím jen EHX Metal Muff, ale uvažuju o tomhle: http://kytary.cz/electro-harmonix-echo-1/HN098630/
fekál.
Během krátké doby taky pořídím tento kufr, jen uvažuju, zda je dost velkej. Fotky by se šiklyWohma píše:Tak po par tydnech pouzivani nemuzu vynachvalit tento pedalboard:
Tak rozmery mas dany, neni problem si to zmerit
Ale nezapomen nechat fora na konektory. Fotky budou brzy.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jasně jasně, ty rozměry a tak jsem samo promyslel, jen prostě znáš to...jedna skutečná fotka je lepší
Tak foť foť, těším se.
Kousek výš mám fotku mého pedalboardu v tom samém kufru.