To s tou vodou mě vůbec nenapadlo. Dřeva je na zkoušení dost, takže vám děkuju. Případně tím rozprašovačem taky no.
Když se to tak vezme, tak bych to mořidlo mohl i stříknout pistolí. No zkusím i tohle někde vedle a uvidí se.
Mě to taky tenkrát někdo poradil, taky by mě to nenapadlo.Ralan píše:Hehe díky![]()
To s tou vodou mě vůbec nenapadlo.
Tip: hrany navlhčete napřed vodou, pak docílíte rovnoměrného pracovního výsledku.
Jak dlouho jsi nechal to mořidlo schnout? Nemořil jsi to na sluníčku? A vykartáčoval jsi to před lakováním?Ralan píše:Zdravím, zatím jsem se ještě nepohnul z místa, akorát na krku mám olej. Co jsem se ale chtěl zeptat...Pořád na kousku dřeva zkouším mořidlo a pak olej... Když to natřu mořidlem, tak v pórech dřeva je to vždy takové tmavší, skoro až černé. Když mořidlo vyschne, je to ok a je to jednotilý povrch.
Po přetření olejem se ale ta černá v pórech zas objeví a zůstane tam i po zaschnutí...
Děje se Vám tohle i když na mořidlo dáváte lak?
Už s tím laboruju dost dlouho a říkám si že od mořidla nakonec ustoupím. Vedle v dílně známý dělá dveře a používá na to nějaký Balakryl Dixol. Vypadá to hodně pěkně. Zkusil bych to a co s tím udělá zas olej...