Kdes sehnal ten finiš ? Je perfektníPosílám tu jednu takovou srandu, co mám doma
říkám mu telemaster
download/file.php?id=3767&mode=view
povedal by som že telo tej Jolany je polepené novinami a zalakované . . . vyzerá to dobre, až na ten pickguardFilomen píše:Kdes sehnal ten finiš ? Je perfektníPosílám tu jednu takovou srandu, co mám doma
říkám mu telemaster
download/file.php?id=3767&mode=view
Něco podobného tady dělal slim.7 a docela se mu to povedlo.Filomen píše: Kdes sehnal ten finiš ? Je perfektní

Ono je mi celkem fuk, že to je kousek z CS. Když se na ni podívám, vybavím si smyšlený příběh cesty téhle kytary a zapomenu na borce z CSNero píše:Fade - koupit takovejhle kousek na bazaru, proč ne, ale jako umělou ojetinu z CS, to už není ono. Jemnější relic budiž, ale u tohohle je to až moc na můj vkus.
Nicméně máš příležitost tomu teleti duši vtisknout sámFade píše: Vzhledově pro mě nové tele nemá duši.
Evidentně spousta lidí, jinak by to nedělaliMichal.K píše:Toho bych se štítil i chytnout...
Kdo si tohle koupí?
Tak zase aby jsis nezadřel tříškuSmrťokvítek píše:Jedna věc je na relic úpravě ale moc povedená a to obroušený lak z krku. Přijde mi to hodně pohodlné.
Spíš koupit kejtru v takovym relicu, to je jak mít dítě bez š*káníWocass píše:...Je jako dítě, také chcete vidět každé jeho krůčky.
amen!Bezmozek píše:Spíš koupit kejtru v takovym relicu, to je jak mít dítě bez š*káníWocass píše:...Je jako dítě, také chcete vidět každé jeho krůčky.![]()
![]()
Život je cesta, né cíl![]()
Ale vypadá dobře, to jo, jen bych na něj možná natáh struny