Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
badesh: vypadá krásně 
covece budes se divit, ale nekdo pouziva i cisty zvukFade píše: Ale ten singl mě na každé takové sral. Upřímně, používáte ho někdo?
z toho muze vzniknout zajimava prestrelka o vhodnosti toho ktereho snimace na jaky zvuk, nicmene napr. ja, protoze soluju minimalne, tak zase skoro vubec nepouzivam krkovy HB.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
já myslim, že je zbytečné to řešit, protože každému vyhovuje jiný zvuk...já pendluju mezi kobylkovym doprovody a krkovym sola a sweepy a taping...a na čistej zvuk používám oba podle toho, jakej zvuk zrovna potřebuju...
jinak bych byl happy, kdybych vlastnil jednu z těch krásek od Mayones...lepenej krk, snímače Bareknuckle aftermath, jeden volume knob, menzura 27", barva modrá, nebo green emerald něco jako Mishova, nebo PeteG

jinak bych byl happy, kdybych vlastnil jednu z těch krásek od Mayones...lepenej krk, snímače Bareknuckle aftermath, jeden volume knob, menzura 27", barva modrá, nebo green emerald něco jako Mishova, nebo PeteG

Naposledy upravil(a) Mejla dne 7.12.2012 12:49, celkem upraveno 1 x.
- paprikodlak
- last.fm: advegoo
- Bandzone: drgoo
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem ho použil. Při hledání takového toho americko-rockového stratocasterského overdrive zvuku. Ještě jsem ho nenašel.Fade píše:No, každopádně bych asi nepohrdl takovou kytarouAle ten singl mě na každé takové sral. Upřímně, používáte ho někdo?
Jinak je to ale fakt brutální kousek. Ostatně jako každá J-Custom. By mě zajímalo na kolik vyjde nová.
Ibanez GRG 170DX Black Night (R. M. Pickups)
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
půjčená klasická kytara Strunall 4735H
Harmonika Seydel
dvě hodiny hry na kytaru u čerstvého absolventa konzervy týdně a slow constant progress included...
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
Harmonika Seydel
dvě hodiny hry na kytaru u čerstvého absolventa konzervy týdně a slow constant progress included...
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
O vhodnosti a nevhodnosti na zvuk se ani tak nebavím, protože to je na posouzení každého soudruha, ale spíše o používání přímo toho singlu, když můžeme rozepínat HB. Navíc můžeme používat cívky na krajích nebo středové cívky, takže si pořád říkám, jestli je to nějak více využitelné aby tam musel být. Většina kytaristů, které znám a mají prostřední singl, ho naprosto utopila, protože jim vadil ve hře 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
rozeply HB hraje jako singl? no teda
asi leda u kytaristu ktere znas 
ale zadny flame, jo trosku podobne to je, ale stejne ne. To by prece na strata stacilo plcnout HB a jedem. No takze proto se porad na takove kytary montuji, kdyby je kytaristi nechteli vubec, tak by prece firmy byly samy proti sobe (akorat vic prace a nakladu).
Nejak se nam tady zacina rozmahat "tunelove" videni, ... "ja a moji tri kamosi nehrajem na stredovy SC, tak je na prd, nebo bluegrass nezahrajes jinak nez na 13ky tlustym trsatkem"...... jako by existovalo jenom dždždž nebo BG
ale zadny flame, jo trosku podobne to je, ale stejne ne. To by prece na strata stacilo plcnout HB a jedem. No takze proto se porad na takove kytary montuji, kdyby je kytaristi nechteli vubec, tak by prece firmy byly samy proti sobe (akorat vic prace a nakladu).
Nejak se nam tady zacina rozmahat "tunelove" videni, ... "ja a moji tri kamosi nehrajem na stredovy SC, tak je na prd, nebo bluegrass nezahrajes jinak nez na 13ky tlustym trsatkem"...... jako by existovalo jenom dždždž nebo BG
Kytara: ESP VIPER CAMO, LTD 600 VIPER
Aparat: EVH 5150 III 100W, Mesa Boogie oversized 4x12
Efekty: ???
Aparat: EVH 5150 III 100W, Mesa Boogie oversized 4x12
Efekty: ???
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole, ty máš tunelové vidění. Já říkám jak to je v mém okolí a že já osobně bych ho nevyužil a zároveň zjišťuju od ostatních klady a zápory toho singlu a rozepnutí HB a jestli ho tady borci používají.hyenik píše:rozeply HB hraje jako singl? no tedaasi leda u kytaristu ktere znas
Ty z toho všeho vidíš jen to, že jsem řekl, že je obecně na h***o a aby ho ostatní nepoužívali.
Jak bys chapal ty?Fade píše: Ale ten singl mě na každé takové sral. Upřímně, používáte ho někdo?
+ kdyz jeste dodas info ze nikdo z tvych znamych kytaristu ho nepouziva.
nicmene se to stocilo spatnym smerem (ty ses nasranej... btw uplne zbytecne)
jenom dokumentuju to, ze kdyz to vadi tobe a par tvym kamosum, tak to nemusi byt uplne berna mince.
Kdyby to sralo vsechny kytaristy, tak se to davno nepouziva, z cehoz lze vyvodit uplne proste ze to lidi pouzivaji.
Rozeply HB je jenom castecne podobny SC, nehraje jako SC. Metalistovi to muze staci, stratista by z takoveho zvuku blil (podotykam ze ja jsem metalista
A jak uz jsem zminil me zase netrapi HB u krku, a idealni kombinace pro me je H-S pripadne H-S-S
Takze ano pouzivam i prostredni snimac, mam ho napr. na svoji http://store.ishibashi.co.jp/ec/pro/dis ... 1106_l.jpg
i kdyz to je taky spis pseudoSC a najednou zjistime ze z touhy po korektnosti je otravne vypisovani nepodstatnych detailu
Ale napr. me mrzi ze nemam sedmicku s SC, mam jenom rozepinatelne HB
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Já nejsem nasraný
Jen mě udivuje tvoje teorie o tunelovém vidění když vzápětí vidíš úplně stejně moji otázku. A skutečně jsem to myslel tak, jak jsem psal před chvílí.
Já se singly nemám tolik zkušeností a opravdu používám jen rozepnutí HB, takže jsem rád, když mi tady napíšeš, že to není úplně to stejné, jako klasický singl. Ten prostřední mi vadí akorát ve hře, zvukově mi nevadí. Takže jsem zase o něco chytřejší
Já se singly nemám tolik zkušeností a opravdu používám jen rozepnutí HB, takže jsem rád, když mi tady napíšeš, že to není úplně to stejné, jako klasický singl. Ten prostřední mi vadí akorát ve hře, zvukově mi nevadí. Takže jsem zase o něco chytřejší
good, takze jsme si to vysvetlili. Ty mas spatny tunel ja zase videni 
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Asi ano 
- paprikodlak
- last.fm: advegoo
- Bandzone: drgoo
- Kontaktovat uživatele:
Krása. Akorát nemám rád zlatou barvu. Hodil bych tam buď chrome nebo black nikl.Skypas píše:img
Todle je zarucene muj sen, akorat bych tam mozna hodil EMG 60. Ale to je jedno. Ta kytara je bozska
Ibanez GRG 170DX Black Night (R. M. Pickups)
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
Harmonika Seydel
ZOOM G2.1Nu
akustika Cort CJ1F NS
Harmonika Seydel
Můj sen je zatím velmi skromný a snadno dosažitelný 
Do téhle kytary jsem zamilovaný už několik let http://muziker.cz/elektricke-kytary/les ... ebony.html

Do téhle kytary jsem zamilovaný už několik let http://muziker.cz/elektricke-kytary/les ... ebony.html

nechám si asi udělat v dohledný době od JJ tohle 
ale z pořádných materiálů, pořádný snímadla, pochopitelnější elektrika a hlavně krk co nebude jak noha vod stolu

ale z pořádných materiálů, pořádný snímadla, pochopitelnější elektrika a hlavně krk co nebude jak noha vod stolu
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Nepopíšeš nám prosím fce jednotlivých ovládátek?
jako tenhle originál ruskej sráč má 3xvol pro každej snímač zvlášť pak master tone. jedny přepínače vypínaj/zapínaj jednotlivý snímače a ty druhý zapínaj různý praso obvody nevím přesně jaký protože na tý co sem měl v ruce nefungovaly 
btw ten originál je hroznej ale vzhled má ta kytara úžasnej takže něco podobnýho bych chtěl od JJ udělat ovšem s normální elektrikou 2xHB od tůmy, stoptail kobylu, fendráckou menzuru, třípolohovej přepínač, 2X volumítko a jedno tone
btw ten originál je hroznej ale vzhled má ta kytara úžasnej takže něco podobnýho bych chtěl od JJ udělat ovšem s normální elektrikou 2xHB od tůmy, stoptail kobylu, fendráckou menzuru, třípolohovej přepínač, 2X volumítko a jedno tone
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
To je kytara jak z Jen počkej zajíci 
Koukal jsem na ní na tytrubce a vypadá to na slušnou worovinku....