Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
r0nn!e

Re: Metallica

Příspěvek od r0nn!e »

Nebyl jsem z toho 2x nadšenej a tak dobrejch 14 dní mi to leželo v žaludku :-/

Každopádně jsem Vám chtěl nakopírovat ten mail, aby jste si ho taky přečetli, a koukám, že jsem ho už smazal... pravděpodobně nechtíc, protože jsem si ho chtěl nechat.... tak už ani tu vzpomínku nemám podloženou :-))

Jináč James má další nový Véčko... to už je několikátý za posledních pár měsíců :-o

Obrázek
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Tohle se mi líbí :) Klasické Flying V se mi líbí nejvíc [ten tvar] z véček.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak to já mám pravý opak, tyhle véčka opravdu nemusím. Nevím proč ale nehodí se mi k němu, tak jako LP ke Kirkoj :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Blbost... neexistuje kytara, která by se k někomu hodila nebo nehodila... spíš je to o tom, kdo jsme na co zvyklej :-)) mě se třeba tohle V líbí až na ten brown burst nebo co to je... ta barva se mi moc nelíbí...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Wocass píše:Tak to já mám pravý opak, tyhle véčka opravdu nemusím. Nevím proč ale nehodí se mi k němu, tak jako LP ke Kirkoj :)
James začínal na Flying V :)
Bílé kopii gibsona :)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Ja netvrdím, že nezačínal na Včku nebo tak... Jen říkám, že se mi to kněmu nehodí :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Papa Het se asi snaží vrátit do dětských let :-D , k tý ouije , lidová cena za 140k ?! :roll: Viděl jsem ji na ebayi i za 80k , tohle je hodně přehnaný , 140k stojí u nás nová.
Edit : Dokonce za 50 k :lol:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Kámo, netrop tady kraviny... ukaž mi tu tvojí ESP Ouiju v čechách za 50.000,-...
*facepalm* možná sis akorát pomotal čísla... - nebo firmy?
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

r0nn!e píše:Kámo, netrop tady kraviny... ukaž mi tu tvojí ESP Ouiju v čechách za 50.000,-...
*facepalm* možná sis akorát pomotal čísla... - nebo firmy?
Hmmm..."Kisk Hammett signature" :)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Na to, že to bude hrát téměř stejně, jako ostatní ESPéčka tohoto typu (Které jsou drahé a stále jsou levnější než toto) ... Je ta cena neskutečně přemrštěná.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Tohle je LTD
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Prejdák píše:Na to, že to bude hrát téměř stejně, jako ostatní ESPéčka tohoto typu (Které jsou drahé a stále jsou levnější než toto) ... Je ta cena neskutečně přemrštěná.

No to mě po*er.... další odborník.... dobře, je tam něco naraženého navíc za podpis Kirka, ale jestli si fakt myslíš, že ESP-LTD bude hrát téměř stejně jako ESP Japan, tak se divím, že ses dokončil základku. (jestli vůbec) To je asi tak stejný jako 1+1. Úplně jednoduše slovama ESP odborníků: ESP Japan je kytara, kde hraje dřevo, kde kvalita dřeva dělá tu kytaru, kdežto ESP-LTD je kytara, kde na dřevě +/- nezáleží, hrajou tam jen snímače, které jsou jakoby ''oddělené'' od dřeva..... takže, co je dražší? Top snímače nebo top dřevo? Asi jasný.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Když na to ted tak koukám , tak není žádnej rozdíl mezi Esp Ouija a ESP Kh2 , která je podstatně levnější než Ouija , krom hmatníku je to z technický stránky uplně to samý co Ouija , takže nějákých 70k se platí jen za to , že to vypadá jako Ouija. Nevím jak vy , ale já bych si raději pořídil KH2 a nechal si udělat airbrush u nějákýho profíka místo toho , abych cpal do Ouji takový nekřestanský peníze.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Čti si pořádně co píšu. Já nepsal, že LTD hraje stejně jako ESP. Psal jsem, že levnější modely od ESP budou hrát stejně, nebo dosti podobně, jako ten KH signaure :roll:
Mat3j3

Příspěvek od Mat3j3 »

Trošku Halloweenu (ne jako kapely ) :lol:

Obrázek
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Čekujte krutej Four Horsemen http://metontour.com/portal/video/media ... g,%20Horse

Líbí se mi jak tam jedou to die die die die nastřídačku :twisted:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

tohle vždycky byla dobrá písnička... docela se mi lbíí, ež si na ni troufli, na druhou stranu mi Hetfield připadá místy poměrně unavený...

Rob si to zahrál moc hezky, basa fakt tvrdě vedla rytmiku, na druhou stranu bicí mě opět nepřesvědčily - já mu asi nikdy nepřijdu na chuť :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Prejdák píše:Čti si pořádně co píšu. Já nepsal, že LTD hraje stejně jako ESP. Psal jsem, že levnější modely od ESP budou hrát stejně, nebo dosti podobně, jako ten KH signaure :roll:

Sorry pane ;)

D.Axel - jo, bez tripletů na dvojšlapce zní ta písnička ochuzená...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Docela by mě zajímalo co měli znamenat ty obrázky na těch zdích jak si je pak bral Kirk a James.... škoda, že jsem tak špatnej angličtinář :D Kdo mi to přeloží? :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“