Jaké struny používáte???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět

jaký struny používáš???

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

huxd

Re: Jaké struny používáte???

Příspěvek od huxd »

Elixir 10 na elektrice,Elixir 11 na akustice - teď jsem zjistil, že na akustice už je mám víc jak rok a hráli by určitě dál, kdyby mi zrovna neprdlo tenký éčko :( Jen ta cena by mohla být příznivější...
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Tak jsem tam dal ty EHX 10ky a dojmy jsou jednoznačně pozitivní - méně plechovej zvuk než ty D´Addario co tam byly předtím a cena do 100 ,-Kč - teď budu kupovat EHXky uvidíme, jak dlouho vydrží :)
fekál.
Waka

Příspěvek od Waka »

GHS .. jiné jsem ještě nezkoušela a na klasickou kytaru Savarez
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Momentálně zkouším DR Extra Life 0.10-0.46 Black.
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Teorge píše:Momentálně zkouším DR Extra Life 0.10-0.46 Black.
To už ti zčernaly? :lol:
fekál.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Ne tyhle zestříbrňují :)
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

huxd píše:Elixir 10 na elektrice,Elixir 11 na akustice - teď jsem zjistil, že na akustice už je mám víc jak rok a hráli by určitě dál, kdyby mi zrovna neprdlo tenký éčko :( Jen ta cena by mohla být příznivější...
Můj člověk, akorát že teď mam nový Elixíry pro elektriku v krabičce - 0.10 a nový Elixíry pro akustiku taky ještě schovaný - .012 :)
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
huxd

Příspěvek od huxd »

Asi budu za hňupa, ale radši se zeptám :D Má smysl čistit ty Elixiry Fast Fretem??? Nedopouštím se nějakého zvěrstva, když je tím občas přetáhnu? Nemuže to nějak narušit tu nano vrstvu?
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
DirX

Příspěvek od DirX »

[quote="huxd"]Asi budu za hňupa, ale radši se zeptám :D Má smysl čistit ty Elixiry Fast Fretem??? Nedopouštím se nějakého zvěrstva, když je tím občas přetáhnu? Nemuže to nějak narušit tu nano vrstvu?[/quote
No určitě jí tím neuděláš dobře :D uvidíš časem
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

huxd píše:Asi budu za hňupa, ale radši se zeptám :D Má smysl čistit ty Elixiry Fast Fretem??? Nedopouštím se nějakého zvěrstva, když je tím občas přetáhnu? Nemuže to nějak narušit tu nano vrstvu?
Já je vůbec nečistím. Spíš mi přijde, že přestanou dřív ladit než že by ztratily zvuk.
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Já jsem s nima spokojenej a nečistim
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Tak DR Extra Life black, zkoušel jsem jednu brnkačku, kde se hodně jede na H a po třech dnech blbnutí se mi v místech, kde do ní brnkám nehtem už vytvořilo 2-3cm místo bez ochranného povrchu.
Querian
Bandzone: bandzone.cz/froginfog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

Querian píše:Zdravím všechny kytaristy. Mám Gibson LP studio a hledám stále ty vhodný struny. Hraju 11tky... Moje poznatky: Ernie ball - nechutně železný zvuk (za týden se sehrály a konec), La Bella - nebyly špatný ale takové bez výrazu... A teď nevím. Chtěl bych pěknej určitej zvuk (hlavně u hlubokých strun) na rock/grunge. Takže jaké mám zkusit?
Boomery ZW mi enzněli zvukově.... Tak jsem zkoušel DR 11 blues lite a ty jsou moc měkký... tak pánové co poradíte rockerovi na LPčko? Mám teď zkusit ty Elixiry nebo DM?
panedge

Příspěvek od panedge »

Querian píše:
Querian píše:Zdravím všechny kytaristy. Mám Gibson LP studio a hledám stále ty vhodný struny. Hraju 11tky... Moje poznatky: Ernie ball - nechutně železný zvuk (za týden se sehrály a konec), La Bella - nebyly špatný ale takové bez výrazu... A teď nevím. Chtěl bych pěknej určitej zvuk (hlavně u hlubokých strun) na rock/grunge. Takže jaké mám zkusit?
Boomery ZW mi enzněli zvukově.... Tak jsem zkoušel DR 11 blues lite a ty jsou moc měkký... tak pánové co poradíte rockerovi na LPčko? Mám teď zkusit ty Elixiry nebo DM?
Mýmu uchu lahoděj zvlášť na lespaulu Rotosound desítky
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
911

Příspěvek od 911 »

Querian píše:
Já používám cca 10 let jen Elixíry na jednom mám 10tky na druhém 9tky.Kámoš, rocker/místní legenda/ používá na LP jen hybridy 9/46,vyzkoušej je,je to prý dobrý.Ne fenderech mám 9tky,také Elixíry vyzkoušel jsem už skoro všechno a tohle mi celkem sedí.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

DirX

Příspěvek od DirX »

Querian píše:
D´adario třeba 11tky když má to LP kratší menzuru....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Zrovna AXL .009-.042, dostal jsem je přibalené spolu s kytarou, první, co jsem měnil :)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
elien

Příspěvek od elien »

Ernie Ball 11 - 52 do drop C popripade Rotosoundy ale tie su nemaju v kazdom krame a ja som velmi lenivy...
Ernie Ball maju oproti napr. D'dariam s mojim potom lepsiu zivotnost a lepsie sa cistia. Co sa tyka zvuku tak su EB hlbsie a menej cinkave ako DD.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Mohou být příliš měkké struny příčinou toho, že to drnčí o pražce? (příliš hází)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
elien

Příspěvek od elien »

Skor by som to videl v slabom napnuty (nastavenie krku) a v malom dohmate (kobylka)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“