Popravdě, myslíš si opravdu, že kolečka můžou mít vliv na zvuk kytarový bedny? Na ten zvuk, kterej řešíme s kapelou, naživo, v mixu?soulflytriber píše: 13.05.2018 19:47Právě pokud je pokaždé jiná, nechápu ironické odpovědi. Ještě ke všemu, když to doopravdy může mít nějaký vliv. Sice se tu už napsalo, že to žádný vliv nemá, ale pořád nerozumím těm odpovědím. Je to snad hudební fórum, kde se má odpovídat na jakékoliv dotazy. Kdyby si člověk chtěl dělat srandu, myslím si, že půjde někam jinam. Černě to vidím, protože jsem málokdy viděl nějakou obrovskou radu, která by posloužila tazateli. Chtěl jsem původně napsat až na nějaké opravy, ale také jsem se dočetl proč dotyčný kupoval zesilovač, když s ním má problémy, takže to je opravdu taky rada nad zlatoTube Guru píše: 13.05.2018 19:04 O akustice lze těžko vést nějaké relevantní spory, neboť je v každém sále jiná.
![]()
To zachvíli budeme řešit, jestli mikrofon, kterej snímá zvuk repráků je na dostatečně kvalitním stojanu a jestli náhodou síto před reprákama nedělá víc fizzy zvuk.
Lidi, radši cvičme, je to stejně jen rukama.