Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od pavel68 »

Red Bull píše:
pavel68 píše:A já už u ***** ***** dlouho neměl banána,mám hodit komentář jen tak lehce od srdíčka :?:
No nebudu tě strašit, ale si opakovaný hříšník, platí u tebe za A tvrdší postih, B postih za míň (opakující se věc, není potřeba tolik podmětů k rozhodnutí)

Takže si moc dobře rozmysli, jestli ti za těch pár sprostých slov stojí ten dlouhý ban. To že si podle vlastních slov starý, tě neopravňuje se domnívat, že jsi něco více na tomto fóru.
A to ti stálo za reakci tohoto typu :?:

Ta naprosto nevinná hláška :?:

Tak jo tedy synku...

A) - nauč se česky "ale si " už nepíšou ani Vietnamci ...
B) - víš co je "podmět" ty vemínko?Pak je taky "přísudek" ale nehodlám suplovat zmršenou práci tvé češtinářky ...

A já si nikdy na nic nehrál aby bylo jasno a nějak se mi z tebe nerozpláče svěrač.Klidně mi toho banána dej.
A pravidelně si omévej přirození vlažnó vodó a nezapomeň vymývat i Anus.
Doufám že jsi frajer a nebudeš to před tím banánem mazat :!:

Pa :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Oukej, reakce Bulla byla možná zbytečná, ale ten tvůj post, je zbytečný už tuplem. Prvně bych ho nechal plavat, nicméně po druhém přečtení si už nejsem zcela jistý, jestli by neměl být náležitě oceněn. Podiskutuju s mody.

Každopádně tuto kapitolu bych uzavřel a dál to neřešit. Nemám chuť se tu dohadovat kvůli malichernostem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Jako vim že pavel si tu dost zakládá na tom, že je starej-moudrej, ale už vidim jak ho tankuje když mu tu 19tiletej nero vyhrožuje banem na internetovym fóru :)

Nedělej to nero, podle mě mu tim zkazíš život :cry:
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

To je jak v blbšulce, nečumte po věku a chovejte se k sobě slušně bez ohledu na to :roll:
Ale pavle nezlob se, ale ten post jsi přehnal.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Tyjo, tohle mi už vážně připomíná nějakou tu Venezuelskou telenovelu ;)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

pavel68 píše:
Red Bull píše:
pavel68 píše:A já už u ***** ***** dlouho neměl banána,mám hodit komentář jen tak lehce od srdíčka :?:
No nebudu tě strašit, ale si opakovaný hříšník, platí u tebe za A tvrdší postih, B postih za míň (opakující se věc, není potřeba tolik podmětů k rozhodnutí)

Takže si moc dobře rozmysli, jestli ti za těch pár sprostých slov stojí ten dlouhý ban. To že si podle vlastních slov starý, tě neopravňuje se domnívat, že jsi něco více na tomto fóru.
A to ti stálo za reakci tohoto typu :?:

Ta naprosto nevinná hláška :?:

Tak jo tedy synku...

A) - nauč se česky "ale si " už nepíšou ani Vietnamci ...
B) - víš co je "podmět" ty vemínko?Pak je taky "přísudek" ale nehodlám suplovat zmršenou práci tvé češtinářky ...

A já si nikdy na nic nehrál aby bylo jasno a nějak se mi z tebe nerozpláče svěrač.Klidně mi toho banána dej.
A pravidelně si omévej přirození vlažnó vodó a nezapomeň vymývat i Anus.
Doufám že jsi frajer a nebudeš to před tím banánem mazat :!:

Pa :wink:
Nechtěl bych otce, jako ty - to je první věc, tak mi neříkej synku.

Pravopis, už jsem se zmiňoval (v příslušném tématu), o tom že na tom pracuji, bohužel poruchy učení jsou občas mocnější než já.

Napsal si příspěvek, naschvál tak, aby ho filtr sprostých slov, nemohl upravit - musel jsem ho cenzurovat ručně. Byl jsi celkem dvakrát banován za tentýž trest, teď už stačí velmi málo, aby se ban opakoval. Jednoduché jasné, netřeba dále rozmazávat.
Pokud si myslíš, že tvůj post byl vtipný a urážlivý? Tak tě musím zklamat, někdo tvé úrovně mne nemůže urazit i kdyby sebevíc chtěl. :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Je důležité si také uvědomit, aby se z potencionálních "rebelů" nestali "mučedníci".

Navrhuji, aby se stížnosti častěji promazávaly. Pár příspěvků tu zjevně je jen od ulevení si.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Toho bych se nebál. Zas tak problematické to tu zatím není - a věřím tomu, že ani nebude.

Promazávání stížností je diskutabilní. Nechci, aby to budilo dojem, že máme problém s přijímáním kritiky a negativních názorů se potřebujeme zbavovat, aby je nikdo neviděl.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kubog

Příspěvek od kubog »

žebrák píše:Jako vim že pavel si tu dost zakládá na tom, že je starej-moudrej, ale už vidim jak ho tankuje když mu tu 19tiletej nero vyhrožuje banem na internetovym fóru :)

Nedělej to nero, podle mě mu tim zkazíš život :cry:

Ja si tiež myslím že sa to tu trocha hrotí ohladom toho poriadku, nehovorím aby tu bol 4chan, ale napr na forum.gitaristi.sk si kludne ponadavame, dame hocijake obrazky, aj sa pohadame a pokial to nieje fakt neviem čo tak sa z toho žiadna veda nerobí a je tam naozaj uvolnena atmosfera. Ako mne to je v podstate štyri osem, až tolko sem nepíšem. Just my 0,02
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Paradoxní je, že na forum.gitaristi.sk od února 2008 banovali 3x častěji než my tady od května 2008. Ona ta uvolněná atmosféra je dost relativní pojem...

Edit: a odhadem 90% jejich banů je za urážení, spam a nekonstruktivní příspěvky, takže...

PetrPeter 1975 - 2008
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Ono je to dost tím, že sice pracujete spolehlivě, ale poněkud neefektivně :) Ale ukrajujete si ze svýho, ne uživatelům...
EDIT: koukal jsem na forum.gitaristi.sk a takhle se fungovat teda nemá
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

mycountry píše:Ono je to dost tím, že sice pracujete spolehlivě, ale poněkud neefektivně :) Ale ukrajujete si ze svýho, ne uživatelům...
Tomuhle nerozumím - prosím o vysvětlení, co si tím chtěl říct... :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Že se moc nadřete, i když některý věci by šly řešit jinak, s podobným výsledkem.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

No jo, dokud to odnášíme my sami, tak to zas tak nevadí :wink: Nicméně kdybys měl pocit, že bys měl nějaké dobré nápady, jak to tu vést lépe a efektivněji, tak se klidně poděl... :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Já bych třeba tolik nenakecal (veřejně) ohledně banů... :wink:
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

žebrák píše:
Sadam.S píše:Přesně vystiženo ;)
Vlez tam ještě hloubějc :)
k***a sedim konecne po strasne dlouhe dobe na skopku, spadl mi dnes notas na chodnik, ale nastesti jede, meli jsme kritiku atelieru ve skole, takze sem par dni nespal a makal, a tohle me fakt pobavio a zvedlo naladu :) su rad ze je tady nekdo normalni a ne samej vlezdoprdelka a radoby mirek dusin :) dyt de o h***o, je to jen forum, nekteri oranzove zbarveni z toho delaji stred vesmiru, ale aspon se zasmeju.. diky borci, diky zebraku
EDIT!!
a pavel to napsal velice spravne, aspon je tady nejaka sranda. myslim ze ted jak dostal ban se mu zhroutil svet, ztratil smysl zivota a zacal nezastavitelne pit..
admini a moderatori, fakt je srandovni jak to tady vsechno pitvate, sprosty slova jsou banalita, a rozhodne reknou vic jak redbulovy vyrovnane a dospele eposy o jeho osobni nadhledu a neprustrelnosti jeho egokrusty. pavel sem patri, aspon tu neni nuda. navic neco vi, neni to tupa ovce a nohsled mistnich vubcu.. :) hlavne klid.. kdyz nekdo dela problemy, skutecne problemy, tak ho odstrihnete a - ted pouziju zcela na miste sproste slovo - neserte se s tim tolik..
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Kdyby místní osazanestvo, nebo jeho část, neměla obsedantní touhu se ke všemu vyjadřovat, do všeho rýpat, stále protestovat a pořád mít poslední slovo, tak by tu nikdo nic nepitval.

Jestli si myslíš, že mě to baví, tak ne - ale holt jako admin tyhe věci řešit musím a tedy i na v podstatě všechny připomínky reagovat.

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

pigdestroyer píše:
žebrák píše:
Sadam.S píše:Přesně vystiženo ;)
Vlez tam ještě hloubějc :)
k***a sedim konecne po strasne dlouhe dobe na skopku, spadl mi dnes notas na chodnik, ale nastesti jede, meli jsme kritiku atelieru ve skole, takze sem par dni nespal a makal, a tohle me fakt pobavio a zvedlo naladu :) su rad ze je tady nekdo normalni a ne samej vlezdoprdelka a radoby mirek dusin :) dyt de o h***o, je to jen forum, nekteri oranzove zbarveni z toho delaji stred vesmiru, ale aspon se zasmeju.. diky borci, diky zebraku
EDIT!!
a pavel to napsal velice spravne, aspon je tady nejaka sranda. myslim ze ted jak dostal ban se mu zhroutil svet, ztratil smysl zivota a zacal nezastavitelne pit..
admini a moderatori, fakt je srandovni jak to tady vsechno pitvate, sprosty slova jsou banalita, a rozhodne reknou vic jak redbulovy vyrovnane a dospele eposy o jeho osobni nadhledu a neprustrelnosti jeho egokrusty. pavel sem patri, aspon tu neni nuda. navic neco vi, neni to tupa ovce a nohsled mistnich vubcu.. :) hlavne klid.. kdyz nekdo dela problemy, skutecne problemy, tak ho odstrihnete a - ted pouziju zcela na miste sproste slovo - neserte se s tim tolik..
Pokud nejsi schopen akceptovat zdejší pravidla, a to jak to tu dle tvého výrazu "polobohové" vedou, tak není nic jednoduššího, než toto fórum nenavštěvovat. Pokud tě to tolik obtěžuje, tak buď můžeš držet krok s námi, a nebo odejít. Žádná jiná možnost, která by se sjednotila s pravidly neexistuje. Přeber si to dle tvého zdravého rozumu.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

pouzil bych citat o sasovi, z pelisku, ale nepouziju. po dlouhe dobe sem si dal prijemne do trumpety a nemam potrebu nekoho resit.. casy kdy sem stahl 20 skopku a naky panaky a druhy den jsem mel jizdy v autoskole jsou ty tam, ale co se da delat, nejsu nejmladsi. ale necitim se jak blb, mam svoje odpito a deckam ktery se chlubi deseti pivama za noc se muzu jen smat.. nicmene- ..cetls egyptana? "tvá slova jsou pro mě bzučení mouchy v mých uších" :) prihodna citace.. hezky se decka vyspete. bude lip. teda vam jo, me uz ne. su starsi pan. to pekny uz mam bouzel za sebou..
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

pigdestroyer píše:pouzil bych citat o sasovi, z pelisku, ale nepouziju. po dlouhe dobe sem si dal prijemne do trumpety a nemam potrebu nekoho resit.. casy kdy sem stahl 20 skopku a naky panaky a druhy den jsem mel jizdy v autoskole jsou ty tam, ale co se da delat, nejsu nejmladsi. ale necitim se jak blb, mam svoje odpito a deckam ktery se chlubi deseti pivama za noc se muzu jen smat.. nicmene- ..cetls egyptana? "tvá slova jsou pro mě bzučení mouchy v mých uších" :) prihodna citace.. hezky se decka vyspete. bude lip. teda vam jo, me uz ne. su starsi pan. to pekny uz mam bouzel za sebou..
Tak tomu se neubráním. CO TO K...A MEKTÁŠ ZA CHUJOVINY :?: :?: :?: :?: :?:
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“