o zkreslenej zvuk se vůůůbec neboj, má to i tlačítko boost které funguje jakoby čistej "boost" co je k U2 naopak potřeba, a pedály to bere nádherně. Já do toho tlačim CS-1 i Korg A3 (drivy, delaye, boosty, overdrivy, flangery, reverby, chorusy) cokoliv..hraju na to i Fly a podobné zvuky, což u U2 beru jako dost tvrdé zvuky, čili toho bych se vůbec nebál.. Untill the end s tim zní nádherně, jen to holt nemůžu nahrávat musim dokoupit kabeláž. Příští týden nahraju schválně s Pathfinderem něcohonzek68 píše:Jasny Pupack chtěl jsem ho koupit protože na něj hraje MICK z youtube a ten zvouček se mi strašně líbí, přijde mi i takovej víc štiplavější (což se mi opravdu dost líbí) než nějaké nahrávky od VOX, ale možná to budou dělat také ty kondenzátory (mikrofony) co tam MICK má.
-- kombo si chci nějaké pořídit ( zatim hraji jen přes reproduktory) a bojím se jít do toho co mas ty (PUPACK) protože jsi říkal že má úžasnej čistej zvuk, ale už nevim jak to je s mírně zkreslenym, např. když budu hrát STREETS nebo Beautiful Day tak jestli ten zvouček budeco ty na to, ty jsi přes efekty a barvu zvuku jednička
za ty prachy na U2 nic lepšího neseženeš, jedině pak až lampu Voxe ale to je krapet jinde cenově..
Imho ten čistej zvuk je základ, protože zkreslení tlačíš z krabek právě do toho čistého