Iron Maiden
Re: Iron Maiden
Z Coming Home úplně miluju to první čisté solo
Takový lehký kudrlinky 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
-
John M. William
Podle mně se to solo hodně povedlo. Celá ta písnička má zajímavý nádech. Ostatní písničky jsou na tom ale už hůř. Nevim, já si pořád pod názvem Iron Maiden představím dlouhovlasého Bruceho a desku Sevenh Son of Seventh Son. Je to ale jen čistě můj názor. Hudebně jsou ty písničky ale dobré, jen na Bruceho hlasu je znát čim dát tim více stáří.. co naděláme.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Všichni stárnemeJohn M. William píše:Podle mně se to solo hodně povedlo. Celá ta písnička má zajímavý nádech. Ostatní písničky jsou na tom ale už hůř. Nevim, já si pořád pod názvem Iron Maiden představím dlouhovlasého Bruceho a desku Sevenh Son of Seventh Son. Je to ale jen čistě můj názor. Hudebně jsou ty písničky ale dobré, jen na Bruceho hlasu je znát čim dát tim více stáří.. co naděláme.
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Tak bude na nás, abychom zaplnili vzniklé mezeryWocass píše:Všichni stárnemeJohn M. William píše:Podle mně se to solo hodně povedlo. Celá ta písnička má zajímavý nádech. Ostatní písničky jsou na tom ale už hůř. Nevim, já si pořád pod názvem Iron Maiden představím dlouhovlasého Bruceho a desku Sevenh Son of Seventh Son. Je to ale jen čistě můj názor. Hudebně jsou ty písničky ale dobré, jen na Bruceho hlasu je znát čim dát tim více stáří.. co naděláme.A čím dál více se bojím co bude až ty legendy odejdoul
Die Hard or Die Home
Nicko bude hrát v singlu Out Of My Mind pro charitu
http://www.ultimate-guitar.com/news/upc ... _song.html
http://www.ultimate-guitar.com/news/upc ... _song.html
-
John M. William
Trao píše:Tak bude na nás, abychom zaplnili vzniklé mezeryWocass píše:Všichni stárnemeJohn M. William píše:Podle mně se to solo hodně povedlo. Celá ta písnička má zajímavý nádech. Ostatní písničky jsou na tom ale už hůř. Nevim, já si pořád pod názvem Iron Maiden představím dlouhovlasého Bruceho a desku Sevenh Son of Seventh Son. Je to ale jen čistě můj názor. Hudebně jsou ty písničky ale dobré, jen na Bruceho hlasu je znát čim dát tim více stáří.. co naděláme.A čím dál více se bojím co bude až ty legendy odejdoul

Jó, chvapci, pokud chcete nahradit Stevův skladatelský a "makačský" talent, to abyste pomalu začínali 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Stejně mi nikdo nevymluví, že je to jedna z nenahraditelných kapel.mtmccox píše:Jó, chvapci, pokud chcete nahradit Stevův skladatelský a "makačský" talent, to abyste pomalu začínali
Tuhle prostě žeru
Jo, i když nejsem kdovíjak skvěle Educated, tak občas mi ten song mluví přímo ze srdce .)
Nenahraditelní jsou, teď jen jestli je to spíše pozitivní, nebo negativní fakt
Nenahraditelní jsou, teď jen jestli je to spíše pozitivní, nebo negativní fakt
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Jelikoz je stejne nazivo nikdy neuvidim, nahravky budou hrat i po jejich skonceni...tak je to takovej neutralni fakt 
Hodně budem někde...
To já věřím, že ještě někdy jo.. byl jsem vůl, že jsem je neposlouchal už v 2008 .. teď jediné, co můžu, je koukat na výběr z Somewhere Back In Time.
Jsem docela zvědavej, jestli udělají nějakou nahrávku koncertu na podporu TFF, pač Brave New World měl svoje Rock In Rio, Dance of Death měl svůj Death on the Road v Dortmundu, ale například A Matter of Life and Death pokud vím, nemá nic takového.
Jsem docela zvědavej, jestli udělají nějakou nahrávku koncertu na podporu TFF, pač Brave New World měl svoje Rock In Rio, Dance of Death měl svůj Death on the Road v Dortmundu, ale například A Matter of Life and Death pokud vím, nemá nic takového.
-
John M. William
Těžko říct, necháme se překvapit. K AMOLAD neni nic myslim. Já už je ve 2008 poslouchal, ale tim způsobem, že jsem si pouštěl The Best Off (tzn. Edward the Great - takhle se to jmenuje tušim).mtmccox píše:To já věřím, že ještě někdy jo.. byl jsem vůl, že jsem je neposlouchal už v 2008 .. teď jediné, co můžu, je koukat na výběr z Somewhere Back In Time.
Nenahraditelný =) Díky Stevovi jsou Ironi tam kde jsou.Jó, chvapci, pokud chcete nahradit Stevův skladatelský a "makačský" talent, to abyste pomalu začínali

Cheché

-
John M. William
Héj, tak to je moc.mtmccox píše:Cheché

-
John M. William

Zajímavý obrázek =)

To mi připomnělo tuhle special krabičku http://www.google.cz/images?um=1&hl=cs& ... =&gs_rfai=
AMOLAD měl mít(bude mít) ? živák s Downoad festivalu 2007, ten zaznam i existuje (byl pouštěn přes steam po netu)mtmccox píše:To já věřím, že ještě někdy jo.. byl jsem vůl, že jsem je neposlouchal už v 2008 .. teď jediné, co můžu, je koukat na výběr z Somewhere Back In Time.
ale co se tyče kvality zvuku nic moc (při wratchild tam Bruce dokonce uklouzne a chili zpívá v leže)
a pravě Brucuv hlas na tomhle koncertě nic moc tak asi to z toho duvodu nevydavali ještě ...
Už nehraju, pouze poslouchám ...