dej se dokupy. nic vic se na to neda rict.. du spat. uz jsem apr dni nespal, tak si dnes mohu dovolit. a chujoviny nemektam, na to se ptej jinde, vysJ.J. píše:Tak tomu se neubráním. CO TO K...A MEKTÁŠ ZA CHUJOVINYpigdestroyer píše:pouzil bych citat o sasovi, z pelisku, ale nepouziju. po dlouhe dobe sem si dal prijemne do trumpety a nemam potrebu nekoho resit.. casy kdy sem stahl 20 skopku a naky panaky a druhy den jsem mel jizdy v autoskole jsou ty tam, ale co se da delat, nejsu nejmladsi. ale necitim se jak blb, mam svoje odpito a deckam ktery se chlubi deseti pivama za noc se muzu jen smat.. nicmene- ..cetls egyptana? "tvá slova jsou pro mě bzučení mouchy v mých uších"prihodna citace.. hezky se decka vyspete. bude lip. teda vam jo, me uz ne. su starsi pan. to pekny uz mam bouzel za sebou..
![]()
![]()
![]()
![]()
Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Hm, myslím, že opravdu chujoviny mektáš... měl bys to přehodnotit zítra, za střízliva. A pokud nezměníš stanovisko, měl bys přehodnotit sebe.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu nějak co tím chtěl autor říctcasy kdy sem stahl 20 skopku a naky panaky a druhy den jsem mel jizdy v autoskole jsou ty tam
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
tim chtel autor akoraD rict, ze mladi je krasny a mel by sis toho vazit.Wocass píše:Nechápu nějak co tím chtěl autor říctcasy kdy sem stahl 20 skopku a naky panaky a druhy den jsem mel jizdy v autoskole jsou ty tamNicméně to akorád poukazuje na (promiňte mi ten výraz, ale za tím si stojím) debilitu danného člověka
Je vidět jaké máš problémy s dodržováním pravidel, které jsou důležité (v tom to případě hodně) už od mladých let...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano člověk, kterému je 23 let už umírá na stáří. Ještě nějaké moudro? Chce to nebýt tak zahleděný do sebe. Je spousta starších a nemocných lidí, které takové vyloženě trapné řeči nevedou. Já takových lidí viděl spoustu a z nich by sis měl vzít příklad.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- ...EDGE...
To mu je 23? A to tu rika jak si mame vazit mladi jo?
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
prosimte uz na me radej nereaguj, nebo se zase nekdy neudrzim.. nechcu te nijak zbytecne shazovat, to zvladas temahle mirkodusinovskyma kazanima brilantne sam. je potreba pochopit souvislosti /ale nemusis se tim zatezovat/, pokud mi chces radit ohledne pohledu na svet. mel bys spis - jakozto mistni samozvany robin hood - ocenit to, ze se nijak sproste nenavazim do malyho kloucka co mi tady hodnoti moralku..Red Bull píše:Ano člověk, kterému je 23 let už umírá na stáří. Ještě nějaké moudro? Chce to nebýt tak zahleděný do sebe. Je spousta starších a nemocných lidí, které takové vyloženě trapné řeči nevedou. Já takových lidí viděl spoustu a z nich by sis měl vzít příklad.
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
a pokud na me spustis neco ve stylu ze se povysuju a na veku ze nezalezi - tak pochop konecne, ze si z toho delam p***l, nejsu zadnej sebestrednej debil tvyho formatu, ale normalni clovek kterej se chce odreagovat a pokecat o vecech ktery ho zajimaji a rozhodne neni zvedavej na tvoje moralizovani, navic kdyz neni na miste a vychazi jen z toho, ze ti zcela chybi obycejny nadhled. uz z toho tady prosimte prestan delat stred sveta a trosku se povznes. ano, nadhled, ten totiz nejspis prichazi prave s vekem (snad je tomu tak!!), zvlastni ze spousta mladsich ho tady ma.. zase sem se neudrzel, protoze uz toho mam dost. ale snad uz to konecne uzavrem.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pánové, řešte si to po SZ a neobtěžujte tím zbytek fóra. Tohle mě už fakt nebaví číst a předpokládám, že nejsem sám. Docela se divím, že to jistým pisatelům už nepříjde trapný...
Rád bych vás přátelsky varoval, že poslední dobou musím řešit dost ptákovin i mimo fórum, takže tady mám občas tendenci sklouznout k rychlým a razantním řešením. Dfleischer, pavel68 a žebrák jsou toho teď důkazem. Jestli má někdo chuť rozšiřovat jejich řady, tak pak ať klidně pokračuje v nesmyslném, nekonstruktivním, agresivním, vulgárním, nerelevantním, zbytečném, obtěžujícím nebo jakémkoli jiném přispívání tohoto typu.
Výše řešené tímto považuju za uzavřené a pokud si někdo nehodlá stěžovat na mě kvůli tomuto postu nebo pokud mu nevadí něco jiného konkrétního jinde na fóru, tak ať radši pomlčí a zbytečně neprovokuje.
Rád bych vás přátelsky varoval, že poslední dobou musím řešit dost ptákovin i mimo fórum, takže tady mám občas tendenci sklouznout k rychlým a razantním řešením. Dfleischer, pavel68 a žebrák jsou toho teď důkazem. Jestli má někdo chuť rozšiřovat jejich řady, tak pak ať klidně pokračuje v nesmyslném, nekonstruktivním, agresivním, vulgárním, nerelevantním, zbytečném, obtěžujícím nebo jakémkoli jiném přispívání tohoto typu.
Výše řešené tímto považuju za uzavřené a pokud si někdo nehodlá stěžovat na mě kvůli tomuto postu nebo pokud mu nevadí něco jiného konkrétního jinde na fóru, tak ať radši pomlčí a zbytečně neprovokuje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
dam si ho jako nepritele a doufam ze uz nebudu nikdy muset cist ty jeho rozumy a vyplody. teda pokud to funguje. kazdy normalni clovek, predpokladam ze i ty, nero (brute?
), musi videt jak je mimo misu. ja mu uz nadavat nechcu, ale at se do me nesere, zvlast kdyz je skutecne uplne mimo. to je pak jasny ze se ohradim.
. <- to je jako tecka za celou tady touhle zalezitosti z me strany. dobrou noc.
"EDIT": no, takze to nefunguje.. to mam teda skutecne radost.
. <- to je jako tecka za celou tady touhle zalezitosti z me strany. dobrou noc.
"EDIT": no, takze to nefunguje.. to mam teda skutecne radost.
- Nero
- Rádce
Naše fórum má velmi inteligentní systém, který zabraňuje použití systému "nepřátel" na admina a mody. Bohudík.
A pokud jde o mě, tak mimo mísu mi přijdou úplně jiné části předchozí diskuze. Dál to radši nebudu rozvádět, protože pak bych se sám musel zabanovat za flame, kdyby to teda technicky šlo... "Normálnost" je pojem silně subjektivní.
A pokud jde o mě, tak mimo mísu mi přijdou úplně jiné části předchozí diskuze. Dál to radši nebudu rozvádět, protože pak bych se sám musel zabanovat za flame, kdyby to teda technicky šlo... "Normálnost" je pojem silně subjektivní.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Proč? To je imo škoda. Principielně myslím.Nero píše:zabraňuje použití systému "nepřátel" na admina a mody.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
- Nero
- Rádce
A proč by uživatel měl mít možnost z fóra pro sebe "vymazat" příspěvky lidí, kteří se zde o to starají a korigují běh místních věcí? To přece nedává smysl... Jsem fakt rád, že to tak funguje.
PetrPeter 1975 - 2008
Protože když člověk pověřený někoho "usměrňuje", tak ty by sis to přečíst měl v každém případě, a né se pak vymlouvat, žes to neviděl, protože máš někoho v nepřátelích..
//: safra, o minutu pozdě
//: safra, o minutu pozdě
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Nero
- Rádce
A mám-li být upřímný, tak pokud bych zjistil (jakože bych to zjistil), že si někdo do nepřátel přidal mě nebo kohokoli u modů, tak by to pro mě byl docela silný varovný signál, že na dotyčného si mám dávat pozor.
PetrPeter 1975 - 2008
Žebrák se z toho banu prej uplně zhroutil sem slyšel.Nero píše:Dfleischer, pavel68 a žebrák jsou toho teď důkazem. Jestli má někdo chuť rozšiřovat jejich řady, tak pak ať klidně pokračuje v nesmyslném, nekonstruktivním, agresivním, vulgárním, nerelevantním, zbytečném, obtěžujícím nebo jakémkoli jiném přispívání tohoto typu.
I v případě, že mod vykonává práci dobře, může být někomu nepříjemný (aniž by ho trestal nebo tak něco) - lépe řečeno jeho příspěvky. A nemožnost vymazat si jeho příspěvky mi přijde jako hloupost. Sám tuhle funkci s velkým úspěchem používám na arogantní a hloupé lidi, kteří se se mnou třeba i na forech nikdy přímo nebavili - čistím si tak forum
Já to chápu jako nesmyslné omezení.
Tvrzení, že bych mohl být trestán v důsledku příspěvků/varování, které nevidím není argument. S tím snad souhlasím v okamžiku, kdy ignoraci moda zaškrtávám, a vymlouvat se poté na to nelze - to je jasné.
Hypotetický člen, který pravidla neporošuje, chová se slušně, ale jen prostě nechce číst příspěvky nějakého admina (což v důsledku vůbec nemusí znamenat nic - ignorace je imo výborný prostředek řešení sporu - žádné hádky, flame, prostě mají oba klid) je v tomto případě diskriminován.
Toť můj názor, já byl vždy za rovnost
Tvrzení, že bych mohl být trestán v důsledku příspěvků/varování, které nevidím není argument. S tím snad souhlasím v okamžiku, kdy ignoraci moda zaškrtávám, a vymlouvat se poté na to nelze - to je jasné.
Hypotetický člen, který pravidla neporošuje, chová se slušně, ale jen prostě nechce číst příspěvky nějakého admina (což v důsledku vůbec nemusí znamenat nic - ignorace je imo výborný prostředek řešení sporu - žádné hádky, flame, prostě mají oba klid) je v tomto případě diskriminován.
Toť můj názor, já byl vždy za rovnost
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Možná by bylo fajn, kdyby se daly schovat, ale jen v případě, že admin daného uživatele v takovém příspěvku výslovně necituje pomocí quote. Tím by se dalo docílit toho, že si uživatel bude moci/muset přečíst příspěvky, které se přímo týkají jeho.
Je mi jasný, že by se to asi blbě implementovalo, ale jako nápad mi to přijde fajn.
Je mi jasný, že by se to asi blbě implementovalo, ale jako nápad mi to přijde fajn.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
Řeknu to asi takhle - myslet si o tom můžete co chcete, fakt je takový, že phpBB3 prostě neumožňuje "vymazání" postů adminů a moderátorů pomocí utility "nepřátelé". I kdybych chtěl, jako že teda stejně nechci, nemůžu to nastavit jinak.
PetrPeter 1975 - 2008
ŠkodaNero píše:Řeknu to asi takhle - myslet si o tom můžete co chcete, fakt je takový, že phpBB3 prostě neumožňuje "vymazání" postů adminů a moderátorů pomocí utility "nepřátelé". I kdybych chtěl, jako že teda stejně nechci, nemůžu to nastavit jinak.
Ale chápu nic s tím neuděláš..