Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Při nahrávání je celkem dobré si prinést kombo k počítači, také je dobré prezentovat se tím co opravdu hraju a abych nerušil sousedy, mohu použít sluchátek.
Nic ve zlém...
Nic ve zlém...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
no a ty bys mi pak řekl kde sem mimo rytmus kdybys neslyšel v pozadí nahrávku která by mě hrála do uší?
A abych dělal nějaký manévry s kombem a pc
...vim že kvalita celkově suck balls...ano, neni to uplně to co hraju, jednou nahrávkou toho co hraju už sem se tu "prezentoval"...defotnes tušim, kvalita taky na pytel...Purple haze byl zrovna song kterej sem se chtěl naučit, proto sem to sme hodil zejména kvuli rasovi, kdybych věděl že dostanu ak vypískáno tak to sem nedávám vůbec 
A abych dělal nějaký manévry s kombem a pc
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Nerozumím - při troše dobré vůle, si přeci můžu do sluchátek (a následně do výstupu-exportu) poslat co potřebuji, nebo mluvíš o něčem jiném.no a ty bys mi pak řekl kde sem mimo rytmus kdybys neslyšel v pozadí nahrávku která by mě hrála do uší?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
teď sem mimo mísu já
....
Já to myslel takhle, že když na videu v pozadí hraje nahrávka tak ty jako člověk co na to kouká mi můžeš říct "hele teďka si byl mimo rytmus"...ale kdyby si tma nic neslyšel protože by mi nic nehrálo krom já na kytary tak by si mi to asi těžko mohl říct když by si se neměl podle čeho držet (bicí, vokál)....mohl byhc bejt mimo celej song a nikdo by nic nepoznal
Já to myslel takhle, že když na videu v pozadí hraje nahrávka tak ty jako člověk co na to kouká mi můžeš říct "hele teďka si byl mimo rytmus"...ale kdyby si tma nic neslyšel protože by mi nic nehrálo krom já na kytary tak by si mi to asi těžko mohl říct když by si se neměl podle čeho držet (bicí, vokál)....mohl byhc bejt mimo celej song a nikdo by nic nepoznal
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
A proč bych tam tma neměl nic jiného slyšet?

Ale poznal.mohl byhc bejt mimo celej song a nikdo by nic nepoznal
jo sorry za tu tmu, sem čechomluva, já vim....ale vždycky toho mam mrak na psaní tak občas píšu gula...nejčastěji Byhc místo bych, Sme místo Sem a Tma místo Tam 
Slyšet by nic nešlo protože by to bylo jenom ve sluchátkách, slyšle bys jenom kytaru a tam se nějaký zpoždění tonů hravě schová bez bicích, to mi neříkej že ne

Slyšet by nic nešlo protože by to bylo jenom ve sluchátkách, slyšle bys jenom kytaru a tam se nějaký zpoždění tonů hravě schová bez bicích, to mi neříkej že ne
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Drobák píše:jo sorry za tu tmu, sem čechomluva, já vim....ale vždycky toho mam mrak na psaní tak občas píšu gula...nejčastěji Byhc místo bych, Sme místo Sem a Tma místo Tam
Slyšet by nic nešlo protože by to bylo jenom ve sluchátkách, slyšle bys jenom kytaru a tam se nějaký zpoždění tonů hravě schová bez bicích, to mi neříkej že ne![]()
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
imho má v tomhle drobák pravdu, ztratilo by se to mnohem víc než s backingem. a už se nehádejte

Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Věř mi že že kdybych byl chvilkově mimo rytmus třeba jednim tonem tak si toho nevšimnešFade píše:Drobák píše:jo sorry za tu tmu, sem čechomluva, já vim....ale vždycky toho mam mrak na psaní tak občas píšu gula...nejčastěji Byhc místo bych, Sme místo Sem a Tma místo Tam
Slyšet by nic nešlo protože by to bylo jenom ve sluchátkách, slyšle bys jenom kytaru a tam se nějaký zpoždění tonů hravě schová bez bicích, to mi neříkej že ne![]()
![]()
![]()
Jasne, ze to jde slyset
tak mas snad rytmus v tele, ne? Proste kdyz hrajes delsi dobu, tak ti to prijde jako normalni slyset neco mimo rytmus. K tomu nepotrebujes bici
Mě se to celkem líbí
na to co hraješ je to v pohodě .. shodou okolností zrovna dneska jsem si tutu písničku zkoušel uplně poprvé ve zkušebně a baví mě to .. i když zrovna tuto vůbec nehraju
.
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
ď...ale pravda že ty vibrata moc tahám že je to místama nepřijemný, hraju to holt po svym...zas je to pro mě nudný je trochu s tou strunou zavibrovat...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
pokud člověk ten rytmus cítí, což už cítí většina déle hrajících muzikantů, tak vážně nepotřebuje bicí, aby slyšel že je někdo mimo rytmus
má na to už prostě vytvořený cit - pokud se soustředí na to, aby hrál rytmicky i bez clicku a poslouchá sám sebe
a ne, nemluvím o nějakém počítání si v duchu
klidně ať to je nepřesné co se týče tónů, ale hrát rytmicky je důležitější - soustřeď se hlavně na to. a vážně se musíš naprosto čistě slyšet, abys nebyl úplně mimo? musíš přece cítit co ty ruce dělají ikdybys to hrál nasucho (ano, další důvod proč cvičit nasucho
)
tohle neber jako nějakou urážku, ale doporučuju se na to zaměřit
a ne, nemluvím o nějakém počítání si v duchu
klidně ať to je nepřesné co se týče tónů, ale hrát rytmicky je důležitější - soustřeď se hlavně na to. a vážně se musíš naprosto čistě slyšet, abys nebyl úplně mimo? musíš přece cítit co ty ruce dělají ikdybys to hrál nasucho (ano, další důvod proč cvičit nasucho
tohle neber jako nějakou urážku, ale doporučuju se na to zaměřit
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
On není takový problém pustit si backing do sluchátek a pak ho přidat do videa při střihu
Já to tak dělám docela dlouho viz (možná už to tu bylo, ale což
- můžete mi to zkritizovat znova):
Já to tak dělám docela dlouho viz (možná už to tu bylo, ale což
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Ver mi, ze vsimnu a spousta lidi tady takyDrobák píše:Věř mi že že kdybych byl chvilkově mimo rytmus třeba jednim tonem tak si toho nevšimnešFade píše:Drobák píše:jo sorry za tu tmu, sem čechomluva, já vim....ale vždycky toho mam mrak na psaní tak občas píšu gula...nejčastěji Byhc místo bych, Sme místo Sem a Tma místo Tam
![]()
![]()
Jasne, ze to jde slyset
tak mas snad rytmus v tele, ne? Proste kdyz hrajes delsi dobu, tak ti to prijde jako normalni slyset neco mimo rytmus. K tomu nepotrebujes bici
...zvlášť u sola třeba....
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to jsem měl na mysli, nebo dokonce přímo míchat do záznamu, umožňují to i ty nejlacinější zvukovky.On není takový problém pustit si backing do sluchátek a pak ho přidat do videa při střihu
Podle délky členství ve fóru, už hraje poměrně dlouho...Ale zase podle postů se spíše raději věnuje tématům jiným ale to zase není nic proti ničemu, každý máme své priority.To, ze hrajes chvili soudim podle te nahravky...
Moleek: hm, kila a kila...tym moc neukazes. Na druhej strane tam ani nieje moc co pokazit, zo zaciatku som zacul nejake rytmicke diskrepancie pri nastupoch, ale nic vazneho...Co sa tyka sola, zda sa mi ze nesedi obraz so zvukom, nepomylil si si zvukove stopy? nepoznam original, mozno to tak ma byt, ale chyba mi tam vibrato, a nejaka prirodzenost a rytmika, v druhej polovici je toho este viac...song samotny na mna posobi ako chladny kalkul autora(kapely), mozno som predpojaty
skus nahrat nieco ine, urcite si najdes nieco kde sa viac vyhras a predvedies co na tej gitare fakt dokazes 
Ty kravo, Moleek, to je asi ta nejhorsi "metalova" pisen, kterou jsem kdy slysel
techno beaty, zenskej hlas prohnanej vocoderem, rapujici negr s dredama, celkove tak 4 powerchordy... Sila.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Mno stačil mi začátek a hned jsem to musel vypnout...sorry, nemůžu hodnotit
Taková "muzika" není nic pro mě...
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
Make love, not war...
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
RYTMUS, RYTMUS
A jestli byste chteli at se zblaznim, tak me zavrete nekde na den do mistonsti s touhle hudbou
Ale kazdy dle sveho gusta 
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že nejsem sám s obdobnými pocity.