Wohma: Co se písně samotné týče, tak mě se právě hodně líbí kombinace trancu (techna, diska, elektra) s hardcorem/metalem, takže to já naopak můžu celkem hodně
Přesto díky, virtuóz nejsem a asi nikdy nebudu no
heej tohle se mi líbí, jako samozřejmě to chce ještě zapracovat a tak podobně ale ten tvůj rytmus mě upe dostává do kolenrobo.n.x12 píše:Pokus o část Purple Haze od Jimiho (jen lehčí začátek).... nahráváno microfonem za 80 kč a bez zkreslení, protože to by ten mic nepobral
....hraju chviličku tak prosím brát s nadhledem
![]()
http://leteckaposta.cz/452583278
Dobry western zvukrobo.n.x12 píše:Pokus o část Purple Haze od Jimiho (jen lehčí začátek).... nahráváno microfonem za 80 kč a bez zkreslení, protože to by ten mic nepobral
![]()
http://leteckaposta.cz/452583278
Mi se to spise zda vice jako podle tabu G3 Johnsonova verze.rasomaso píše:piranha90: zkus trochu ubrat, přijde mi že jedeš příliš mnoho not a příliš podle tabu woodstocku, ale jinak docela pěkný
Heh kladnej ohlas jsem nečekal...tak díki mnorasomaso píše:heej tohle se mi líbí, jako samozřejmě to chce ještě zapracovat a tak podobně ale ten tvůj rytmus mě upe dostává do kolenrobo.n.x12 píše:Pokus o část Purple Haze od Jimiho (jen lehčí začátek).... nahráváno microfonem za 80 kč a bez zkreslení, protože to by ten mic nepobral
![]()
http://leteckaposta.cz/452583278zní to jako, no já nevim jak to podat, představim si přitom nějakej vlak co někde uhání po divokym západě z pohledu z levýho okna v levotočivý zatáčce
dokonce jsem se z toho udělal backing track
viz. post274618.html#p274618
To bych neřekl ale díki...EDGE... píše:
Dobry western zvuk
Hehe, pěkné, natáhni to hoď to do Jam Session, z toho by byla dobrá metalová pecka, jen do toho přidat ještě pár nástrojů...Olihen píše:sem se rozhod ze sem uploadnu jednu moji 30s kompozici
delal sem to na svem novem syntáku abych se s tim naucil delat
jde mi jenom o to jeslti jsou tam dobře vyvažene hlasitosti nastroju a jestli tam celkove neco nerusi,ja to moc nemužu posoudit pac sem ovlivnenej tim že sem to vytvařel
je to song na dva akordy delal sem ot z fleku![]()
![]()
Xtreme Shadowy
bicí sem nahraval tak že sem v realnym case fakt mlatil od tech klaves ty požadovany zvuky :-Dtak je to občas mimo rytmus
jinak možna bude třeba aby ste dali vetsi volume neni to moc nahlas,aspon me se to tady na tech reprakach jevi
Zní to fajn... byl by to dobrý soundtrack ke hřeOlihen píše:sem se rozhod ze sem uploadnu jednu moji 30s kompozici
jde mi jenom o to jeslti jsou tam dobře vyvažene hlasitosti nastroju a jestli tam celkove neco nerusi,ja to moc nemužu posoudit pac sem ovlivnenej tim že sem to vytvařel
![]()
Xtreme Shadowy
bicí sem nahraval tak že sem v realnym case fakt mlatil od tech klaves ty požadovany zvuky :-Dtak je to občas mimo rytmus
jinak možna bude třeba aby ste dali vetsi volume neni to moc nahlas,aspon me se to tady na tech reprakach jevi
okworo90 píše:Hehe, pěkné, natáhni to hoď to do Jam Session, z toho by byla dobrá metalová pecka, jen do toho přidat ještě pár nástrojů...Olihen píše:sem se rozhod ze sem uploadnu jednu moji 30s kompozici
![]()
Xtreme Shadowy
Jo jo, je to inspirované woodstockem, ale není to podle tabuFade píše:Mi se to spise zda vice jako podle tabu G3 Johnsonova verze.rasomaso píše:piranha90: zkus trochu ubrat, přijde mi že jedeš příliš mnoho not a příliš podle tabu woodstocku, ale jinak docela pěkný