Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
Mně se ten PG naopak moc líbí. Pořád typicky stratovskej, ale zároveň originální.
Moje poklady:
Vintage VS6
Blackstar HT1
Vintage VS6
Blackstar HT1
na hlave chybi velka cerna krytka, ktera ten amputovany dojem zmeni a taky omylem prisel bily misto cerneho nulaku. PG ujizdi? Tak to potom i na predloze PRS DC3Nero píše:Pěkné - hlava opravdu vypadá trochu zkresleně a i PG mi tam nějak ujíždí, ale to může dělat fotka. Bude to nějak lakované / mořené?
Je to voskovane.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Mě se na tom taky nejvíc líbí ten PG a poziční značky, určitě by to chtělo nějakou lepčí fotku až teda bude uplně hotovson. 
Prodám EHX Germanium OD->pm
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Asi to vizuálně delá to tremolo s asymetrickou základnou. A úhel fotky, protože z DC3 mám dojem, že pickguard v tom rohovitém výběžku víc kopíruje kraj tělahyenik píše: PG ujizdi? Tak to potom i na predloze PRS DC3![]()
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Kdo tu nádheru vlastně vyráběl? 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- OVERun
- Bandzone: www.bandzone.cz/sknajpy
Právě, že tato kytara je trošku odlišná, tak je pěkná.
Fakt se povedla 
Mulen, jeden sikovny borec ze Slovenska. Zatim nema stranky, teprve zacina, tohle je vlastne teprve jeho treti kytara.Sajmon píše:Kdo tu nádheru vlastně vyráběl?
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
Vypadá, že je opravdu šikovný.
Těším se na dojmy a ukázky, až bude úplně hotovo! 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Tak ta je bezva!
jednou snad neco takovyho dopadne
je to takova variace na Voodoo strat co fender chvili v devadesatkach delal, ale ja bych chtel 22 prazcu, dvoupivot vibrato a par dalsich detailu (killswitch na dolnim rohu, obracenej singl z telete, povrchovka) 
Vždyť to má 22 pražců,ne?
A ta grafika je z nějaké limitované série nebo něčí originál?
A ta grafika je z nějaké limitované série nebo něčí originál?
Sajmone, to je obrázek z custom editoru..takže ryze Kinxovo dílo 
Aha, už to vidím.
Tak to je parádní kousek, Kinxi! Snad se ti tedy jednoho dne splní. 
To bych bral ...a nebo aspoň kočku!

Naposledy upravil(a) cherreda dne 14.11.2013 17:05, celkem upraveno 1 x.
| Cruel YT | Cruel sptf
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Kdoví, jak by to hrálo třeba z ... mývala?

To je hrozně nechutné.
- Alternátor
Se mi tak vybavilo, jak by asi hrál můj otčím. V týhle podobě bych si to někdy rád vyzkoušel, konečně by k něčemu byl 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida