Les Paul - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Les Paul - jaké se vám líbí?
2 nozaki - no ty voe, jiří, ty a gibson. fuj, že se nestydíš...
na cos vlastně nahrával koule, na strata? hezkej zvuk...
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Ta by se ti hodila k šatům, co? 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
A já myslel, že šatičky se dávají jen na panenky. Jen doufám, že pod tím oblečkem není nějaký pěkný top, kterého je strašná škoda.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Co na tohle říct? Každej je nějakej. 
Ne každej holt jsme v tech 96%..
Né, až na ty aktivy, musím souhlasit sic úchylná, ale oproti blištivejm, bych na to klíďo hrál..
Né, až na ty aktivy, musím souhlasit sic úchylná, ale oproti blištivejm, bych na to klíďo hrál..
Chválím. Vzhled dle mého gusta!nozaki píše:
Zdá se mi to, nebo je to jen vtípek pro fotku? Teď jen jestli je to textil, pvc samolepka či snad dokonce papír nízké gramáže. Klamavě působí místo okolo krku v loži, nejdříve jsem si myslel, že je tam nějaké poškození a on to bude lak pod kytičkami...kinx píše:
A mimochodem...

Původní velikost
Už dlouho přemýšlím, že něco podobného spáchám na své EC 330.
ESP LTD M300FM
ESP LTD M401
ESP LTD M100FM Custom, 1x EMG81, zrcadlový pickguard
Squier Stratocaster SSS
! R+ !
ESP LTD M401
ESP LTD M100FM Custom, 1x EMG81, zrcadlový pickguard
Squier Stratocaster SSS
! R+ !
ten LP je v specialnim "oblecku" z latky, kamosuv prototyp
rozhodne lepsi nez hnedy kusy nabytku.
Když už se tady řešily ty kopie. Akorát tohle je kvalitou úplně někde jinde, než Čína.

- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo Navigatory se mi líbí taky ale mohl bys to příště napsat do příspěvku abych to nemusel luštit z url 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
mně přijdou jako nejlepší "napodobeniny" LP a obecně Gibsonu kytary Guild...nejsou náhodou dražší než Gibsony?
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
Mě se moc líbí Zakk Wylde, sám jsem si ho koupil ( Korea 2003) bohužel mi kytara nesedí a tak hledám jinou. Nic méně jako LP je podle mě nádherná 
takze ji prodavas? za kolko 
no jak jsem řekl je to Korea rok 2003 vše původní. chtěl bych 8 800 ale jsem ochotný jít na 8500 ale to by bylo max níž opravdu ne. Jo a ta fotka je reálná to je ta kytara. Přidej si mě prosím na FB Petr Lavigne Fencl můžeme se domluvit klidně i na výměně za jiné dřevobjjz píše:takze ji prodavas? za kolko
- Alternátor
No nazdar...
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
i když to není klasický Les Paul, tak k nim má svým tvarem nejbliže. Myslím, že o ní budu vážně uvažovat až budu kupovat další kytaru 
Michael Kelly Patriot Decree Blood Red
Michael Kelly Patriot Decree Blood Red
Černý Patriot Glory jsem cca 2 roky zpět málem koupil. Ale jsem rád, že jsem tak neučinil, nějak se mi zprotivily quilt topy. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- whiteplayer3d