Vaše kapely

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Demilich

Příspěvek od Demilich »

DirX píše:
Demilich píše:http://www.myspace.com/dramatone
Nová stránka našeho vznikajícího hudebního projektu s novým songem.
Na kejtru já, kámoš dodělal bicí a elektroniku atd.

Já nahrál riffy doma a poslal mu je, on z toho udělal song 8) Ale docela to vyšlo...
Nemůžu si pomoct ale trošku v tom citím i KoRn....ale v pohodě mě se to líbí!
Dohozen jeden starší dobrej song, na který jsem mimochodem složil i text... Až si tento měsíc někdy frontman koupí mikrák tak sakra už to snad bude i se zpěvem !!!!! Držte palce :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Děsně mi to připomíná Static-X ... :idea:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jestli sezenete nekoho, kdo bude nazivo davat i ty syntaky, tak by to mohlo byt velice zajimave!
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Mastr

Příspěvek od Mastr »

já sice pro tyhle vymoženosti moc nejsem ... jsem klasik jen kytary basa bicí a zpěv to je mé gusto, ale musím říct, že to zní velice zajímavě :idea:
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Jestli to vyjde tak budu drtit kejtru tady http://bandzone.cz/clayfeeders
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Noo nezní to vůbec špatně takový thrashíkový nádech hlavně battle dost skvělý nápad na riff ten úvodní
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Pidin

Příspěvek od Pidin »

Wohmo nehodíš nejaký odlaz na tvou kapelu s songama k poslechu? Docela by mě zajímalo co vytváříš:) jinak jestli to tu už je tak sorry nenašel jsem...
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pidin píše:Wohmo nehodíš nejaký odlaz na tvou kapelu s songama k poslechu? Docela by mě zajímalo co vytváříš:) jinak jestli to tu už je tak sorry nenašel jsem...
Brzo bude odkaz, ted nahravame a budem tvorit stranky, pockej par tydnu a uslysis cely songy :)
Somnus Aeternus
DirX

Příspěvek od DirX »

Wohma píše:
Pidin píše:Wohmo nehodíš nejaký odlaz na tvou kapelu s songama k poslechu? Docela by mě zajímalo co vytváříš:) jinak jestli to tu už je tak sorry nenašel jsem...
Brzo bude odkaz, ted nahravame a budem tvorit stranky, pockej par tydnu a uslysis cely songy :)
nemáte náhodou bandzone?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Nemame. Aspon zatim ne ;) Prezentovat chci az hotovy nahravky, mame neco malo nahraneho, ale bud to neni uplne hotove, nebo je to dost hruzna kvalita...
Somnus Aeternus
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

dobrý, jen ta zpěvačka je....ehm dost tragická. Hned mi připomněla tu z Tleskače.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

t nae kapela... za 9 dní hrajeme v nový sestavě akci.. nemáme basáka. pojedem jen cover. Krom toho, že to ještě nemáme ani celý na zkoušený je probléms tím, aby nám 2. kytrista přišel na zkoušku.... Dost možná sem jedinej, kterej to bere víc vážně než děckou hru n policjty a zloděje :roll:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Saul píše:
dobrý, jen ta zpěvačka je....ehm dost tragická. Hned mi připomněla tu z Tleskače.
No a ty texty... Takové vymýšlíme s kámošem na půdě když někdy jamujem tři akordy a z fleku do toho něco řvem :lol: Takovej pokec do hudby....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Saul píše:
Nj texty jsou jeji a fraze do textu si neni schopna domyslet tak takhle do vypada no...

kazdopadne nekoho kdo by zpival sme hledali docela tezce.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Disasterpiece píše:Jestli to vyjde tak budu drtit kejtru tady http://bandzone.cz/clayfeeders
:lol: taky sem premejslel :lol: ale nemam apec :cry:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
DirX

Příspěvek od DirX »

turbo_MaCk píše:t nae kapela... za 9 dní hrajeme v nový sestavě akci.. nemáme basáka. pojedem jen cover. Krom toho, že to ještě nemáme ani celý na zkoušený je probléms tím, aby nám 2. kytrista přišel na zkoušku.... Dost možná sem jedinej, kterej to bere víc vážně než děckou hru n policjty a zloděje :roll:
Přeju ti to!Potýkám se v podobné situaci....
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Ja teda hraju v jedné bezejmenné kapele, ale tam se cítím tak nějak zpoutaný, protože každý člen poslouchá něco jiného a proto musíme stále dělat kompromisy, které mi nedělají moc radosti. Sice jsme díky tomu udělali pár zajímavých skladeb, ale není to úplně to pravé. Proto ještě skládám svoje vlastní věci, které si sám nahrávám. Tady je moje "místo" na Bandzone, kam budu postupně dávat nějaké své práce: http://bandzone.cz/turbotrafo
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Tak uz i ja sem konecne muzu prispet... zatim toho jeste moc nemame, ale i tak...

http://bandzone.cz/strainthrough

Strain-Through
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

JanSpilka píše:Tak uz i ja sem konecne muzu prispet... zatim toho jeste moc nemame, ale i tak...

http://bandzone.cz/strainthrough

Strain-Through
Akorat by to nemuselo furt klipovat :)) Jinak s dobrym vokalem by to mohlo byt pekne, SOAD + metalcore :)
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“