Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
bjjz

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od bjjz »

"A mám-li být upřímný, tak pokud bych zjistil (jakože bych to zjistil), že si někdo do nepřátel přidal mě nebo kohokoli u modů, tak by to pro mě byl docela silný varovný signál, že na dotyčného si mám dávat pozor."

lol muze mi nekdo rict proc ti admini ztohodle fora sou furt taci vazni jak ocasi, :D a dim bada dubadadaa
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Když budeš na tohle fórum chodit denně (a někdy i několikrát denně), číst každý nový post v každém threadu ve všech sekcí, řešit každý problém, jaký tu může vznikout, reagovat na všechny možné připomínky, které od uživatelů padají, dohadovat se s kopou userů, kteří mají svou neochvějnou pravdu, do jednoho vysvětlovat rozhodnutí modů, která se ostatním nelíbí, snažit se udržovat tu pořádek, vylepšovat to tu, radit, pomáhat, věnovat fóru kopu času a energie a pak zjistíš, že nějakej ocas by tě tu nejradši ignoroval, tak taky určitě nebudeš nadšený...

Má-li někdo dojem, že vést tohle fórum je procházka růžovou zahradou, kdy se člověk bude 24/7 usmívat a dělat si ze všeho srandu, tak tak to opravdu není. A obzvlášt pokud jde o jakoukoli diskuzi v tomto threadu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Do háje já už opravdu nechápu o co tu jde :roll: Spousta z vás tu nadává, jak se modi považují za "polobohy" atd. atd. atd. Když vám pořád něco vadí tak se odhlaste a už se nepřihlašujte :!: Tohle není jediné fórum na světě... a když vám tak vadí, běžte si na to kde si můžete dělat co chcete a neotravujte nás, kteří tu chtějí pozitivní náladu a pár pravidel jim nedělá problém.

Nesnažim se nikomu lést do zadku, tohle je můj osobní názor. Už mě to fakt štve.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Teda Wocassi, ten tvůj post jsem si musel přečíst 3x, než jsem si byl jistý, kdo že se má odhlašovat a už nevracet :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nero píše:Teda Wocassi, ten tvůj post jsem si musel přečíst 3x, než jsem si byl jistý, kdo že se má odhlašovat a už nevracet :mrgreen:
A já myslel, že jsem to napsal srozumitelně :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nenapsal, protože si "špatně" použil pasivum, které je v češtině poměrně dvojsečné - Věta "Spousta z vás tu nadává, jak se modi považují za "polobohy" atd. atd. atd." se totiž dá chápat jako "Spousta z vás (uživatelů) nadává, jak se (sami sebe) modi považují za polobohy" i jako "Spousta z vás (modů) nadává, jak se modi považují (ze strany uživatelů) za polobohy" = "Spousta z vás modů nadává, že vás ostatní považují za polobohy" (a fakt se tak chováte a proto se máte (vy modi) odhlásit a už se nevracet).

Proto jsem se v tom chvíli motal :mrgreen:

PetrPeter 1975 - 2008
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Takovych zvlastnich vykladu jedne vety... :D
Jinak samozrejme souhlasim ;)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Sakra to mě příjde opravdu komické říct adminoj ať už sem neleze :mrgreen:
Jak jsi to přepsal, tak už jsem ztracen taky, ale bylo to myšleno na nespokojené uživatele :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Hele, komické to je, ale mám dojem, že by se našli uživatelé, co by to klidně napsali :mrgreen:

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nero píše:Hele, komické to je, ale mám dojem, že by se našli uživatelé, co by to klidně napsali :mrgreen:
Myslím, že i vím jací
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Nero píše:Nenapsal, protože si "špatně" použil pasivum, které je v češtině poměrně dvojsečné - Věta "Spousta z vás tu nadává, jak se modi považují za "polobohy" atd. atd. atd." se totiž dá chápat jako "Spousta z vás (uživatelů) nadává, jak se (sami sebe) modi považují za polobohy" i jako "Spousta z vás (modů) nadává, jak se modi považují (ze strany uživatelů) za polobohy" = "Spousta z vás modů nadává, že vás ostatní považují za polobohy" (a fakt se tak chováte a proto se máte (vy modi) odhlásit a už se nevracet).

:D Nechci rejpat, ale teď v tom mám větší bordel, než z toho původního postu..
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tomu se říká dovést věc ad absurdum... :mrgreen:

V sobotu v 10 večer po 8,5 hodinách práce se mi už blbě poukazuje na jemné nuance v českém jazyce srozmitelným způsobem... :?

PetrPeter 1975 - 2008
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

B.Mikey píše:
Nero píše:Nenapsal, protože si "špatně" použil pasivum, které je v češtině poměrně dvojsečné - Věta "Spousta z vás tu nadává, jak se modi považují za "polobohy" atd. atd. atd." se totiž dá chápat jako "Spousta z vás (uživatelů) nadává, jak se (sami sebe) modi považují za polobohy" i jako "Spousta z vás (modů) nadává, jak se modi považují (ze strany uživatelů) za polobohy" = "Spousta z vás modů nadává, že vás ostatní považují za polobohy" (a fakt se tak chováte a proto se máte (vy modi) odhlásit a už se nevracet).

:D Nechci rejpat, ale teď v tom mám větší bordel, než z toho původního postu..
Chtěl jsem napsat něco podobného :-D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Jaký je vůbec smysl funkce "Nepřátelé"? To mají zdejší uživatelé vážně tak málo sebeovládání, že musí nechat stroje skrývat příspěvky od lidí, kteří jim vadí, aby se jim něco nestalo? Co třeba zkusit, pokud už jste na někoho skutečně alergičtí a nechcete číst ani jeden jeho příspěvek (i naprosto věcný a správný), prostě ty příspěvky nečíst? Nehledě na to, že mi nejde do hlavy, jak někomu může vadit to, že někde může vidět příspěvek od člověka, kterého nemá rád.

A teď si mě dejte do Nepřátel a dejte s tím pokoj. Nebo si dejte do Nepřátel všechny a kochejte se nádherou svých vlastních příspěvků. Nebo si své příspěvky zkopírujte do svých počítačů a ve Wordu si za ně dopisujte další, to je přece lepší než fórum - nikdo vás nebude otravovat a rozčilovat odlišným názorem. A aspoň tu bude méně nenávistných nálad.

Místo Nepřátel by tomuto fóru slušel nějaký ten thanks nebo karma mod, žádný použitelný ale není k sehnání, co?

Ovšem co by tomuto fóru slušelo nejvíc, by byla trocha vzájemné snášenlivosti, pochopení pro opačný názor, tolerance k blbosti a častější používání tlačítka "Náhled" před odesláním vzteklého výlevu či nečitelného žvástu. To berte jako stížnost na uživatele obecně (i na tebe) a berte to osobně. A klidně pište i vzteklé reakce, jak se zase tvářím důležitě, mě to nenaštve a aspoň budu vědět, komu se vyhýbat.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

add thanks for woro :wink:

Jsem stejného názoru

tak a teď si mě zas dejte jak lezu do zadku - ale tohle se tu snažím říct celou dobu
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Hele, za tu dobu už jsi tam určitě musel vlézt aspoň 3x :lol:

Jinak, woro má pravdu, kdyby se uživatelé nechovali hovadsky, tak by žádní nepřátelé nebyli potřeba. Já tu funkci nepoužívám, protože vím, že i totální dickwad může mít správný a přínosný názor, o který by bylo škoda přijít ;)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Víte, to je jedna z věcí, která mě tady asi mrzí nejvíc - jakmile někdo souhlasí s mody nebo je pochválí, je hned za řitního skialpinistu. Ale pokud je kritizuje, nadává jim a vytahuje si před nima triko, je to najednou hrdina. To je pro celý moderátorský tým neuvěřitelně motivující záležitostí.

PetrPeter 1975 - 2008
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Ehm, a mě tohle téma začíná silně připomínat Metallicu... klidně už bych moh začít tahat reakce z předchozích stránek ;)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Domnívám se, že je potřeba si uvědomit to, že my jakožto vedoucí celek, se snažíme zdejší fórum vést přiměřenou demokratickou cestou, která nás stojí mnohem více práce a času. Mohli jsme zvolit autokratické, až bezkompromisní vedení, které by bylo pro nás mnohem jednoduší. Takto hlasujeme, domlouváme se a jednáme jako celek, abychom byli co nejvíce spravedlivý. Má to za následek následující - od toho, co to tu je pod vedením Nera, tak se toto fórum stalo nejpřehlednějším a jedním z nejobsáhlejších hudebních fór tohoto státu. Trocha historie - toto fórum bylo napadeno spamboty, my kteří jsme byli před Nerem moderátory jsme s tím nemohli nic dělat, protože admin zde nefungoval tak jak měl. Jsou to tři roky, co se tu dějí změny, přibyly sekce a odborné články, snahou držet vysokou úroveň nastavenou dle morálně únosných pravidel se nám podařilo přivést k tomuto fóru několik odborníků. Pokud chceme další odborné články, tak musíme tuto úroveň udržovat.

Nepopulární a tvrdé rozhodnutí - jsou zde moje práce, pasoval jsem se do této pozice sám, protože jsem cítil povinnost k tomuto fóru řešit vyhrocené konflikty a beru za rozumnější, aby jeden moderátor měl zničenou "karmu" než, aby byly v neoblíbenosti všichni moderátoři. Ovšem neočekával jsem takové zdiskreditování mého osobního, odborného názoru.

Takže za tři roky se tu udělalo mnoho práce a já tím chci poděkovat Nerovi, jako milostpánovy a loutkáři, který za tímto stojí. Možná byste se divili kolik tisíc moderátorských zásahů má na kontě, každý zdejší moderátor. Podotýkám děláme to pro Vás, placeni za to nejsme.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Já už jsem to tu jednou kdysi psal. Ono totiž když se něco udělá dobře tak se to bere jako samozřejmost a nikdo se nad tím ani trochu nepozastaví (až na pár všímavých jedinců). Ovšem pokud je něco špatně tak se to řeší mnohem snáz. Je jednodušší kritizovat než něco dělat. Trochu mi to připomíná klasické hospodské štamgasty co velice vytrvale kritizují situaci, ale pro změnu se nějak neangažují.

Osobně se snažím nad tyto konflikty povznést. A hlavně si uvědomuju, že za rouškou internetové anonimity prostě lidi napíší to co by nikdy neřekly. A tak k tomu i přistupuju. Pokud tu někdo má problém s pravidly nebo některými uživately tak je prostě buď začne respektovat, nebo může navrhnout změnu a snažit se ji prosadit nebo nakonec tu vůbec nemusí být. :)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“