*** Váš Tuning ***
Tak abyste se nedohadovali o váhách kytar,tak se s vámi podělím o lehkou předělávku tohodle sovětského nástroje:

Nechal sem se inspirovat pražcema z LPček, ale ten pajchloidní 10.pražec na akustikách sem radši neodrstraňoval,nebo bych to nejspíš musel celé přelakovat a možná by to silně znehodnotilo už tak chatrný zvuk tohoto nástroje

Nechal sem se inspirovat pražcema z LPček, ale ten pajchloidní 10.pražec na akustikách sem radši neodrstraňoval,nebo bych to nejspíš musel celé přelakovat a možná by to silně znehodnotilo už tak chatrný zvuk tohoto nástroje

Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
spůravně taky bych to užnnerozpatlával, souhlasíte?Martin656 píše:Myslim ze byste nemeli resit kdo ma lepsi prispevky...proste hodil vtip tak to nereste
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Y06hurt:
Na tuhle sovětskou kytaru jsem začínal, koupil mi jí otec za 255,- Kčs a taky jsem si jí podobně "vytunil" (tenkrát ještě takový výraz neexistoval)
Na starých nástojích mám rád úpravy, které jsou vratné, takže na Alexandře jsem vyměnil jenom ladící mechaniky a osadil kobylku tune o matic (na dřevíčku), kvůli tlumení tónů - na původní kobylce opravdu nelze.. Samolepky se mi moc nelíbí a na akustice jsou dokonce nevhodné (resonanční deska nemůže dýchat a ztrácí zvuk)
Naopak, ta olejovými barvami umělecky namalovaná starší španělka, vypadá velice hezky.
Na starých nástojích mám rád úpravy, které jsou vratné, takže na Alexandře jsem vyměnil jenom ladící mechaniky a osadil kobylku tune o matic (na dřevíčku), kvůli tlumení tónů - na původní kobylce opravdu nelze.. Samolepky se mi moc nelíbí a na akustice jsou dokonce nevhodné (resonanční deska nemůže dýchat a ztrácí zvuk)
Naopak, ta olejovými barvami umělecky namalovaná starší španělka, vypadá velice hezky.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..