Ragnar píše:Wohma - jako je to pěkný, ale přijde mi jako bys ten doprovod znal nazpaměť a byli to nadrcený postupy z minulejch hraní, ne rychlá patlanina jaks psal... Ale nicméně, poslouchá se to pěkně, well done...

Tak prvni poslech to samozrejme nebyl, ja teda nevim, jakej by to melo smysl, kdybychom se omezovali tim, ze to musime zahrat na prvni poslech - to by spis byla tipovaci soutez

Ale celym tim procesem i s nastavovanim zvuku a brutalnim rozjizdecim problemem (mel jsem v Cubase zaskrtly u zvukovky Direct Monitoring, takze zadnej Amplitube nebyl slyset

) mi to trvalo nakych 20 minut. Priznam se, ze uplnej zacatek me napadl hned, takze jsem ho zahral asi trikrat nebo ctyrikrat, mozna proto ti to zni nacvicene, ale pak je uz vsecko hrany tak jak me to v danou chvili napadlo. Uprimne receno sam jsem byl prekvapen tou rychlou pasazi nekde ve 3/4

To je fuk.
Pavel68: Az budu mit cas, mrknu na ten novej beglajt, nejpozdeji o vikendu to tady bude... (zkouskovy

)
Dark Axel: Fakt to nemam rad, kdzy nekdo moc dlouho soluje, prijde mi to sobecky vuci ostatnim muzikantum

Jsem spis kytarista skladatel/kapelnik nez kytarista solista
All: diky

tak pozitivni ohlasy jsem ani necekal.