vím Pavle je to úplně něco jinýho - ale bez mršítek jaksi není můj život kompletnípavel68 píše: Jenže ty bys signálovou cestu beztak zajebal haldou svých mršítek, tímžto pádem by hlavní výhoda tý kejtry šla rovnou fperdel![]()
Zkus někdy při nějakým bastlu poslat signál ze snímače rovnou, budeš se divit kolik toho sežere byť jen jeden poťák ...
Old Secret Trick
Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
hmm, jak kdy a malokdy kurefskej.pavel68 píše:Kurefskej, na to vem jedRád bych poznal, jaký rozdíl to udělá, ten poťák
mam na jedne kytare tzv. direct switch (prepne signal naprimo bez potaku), u kobylkove SH4 to dostane trochu vic vysek, kapku gainu a trochu vic tight, u SD vintage rails to udela.... nic
Na neco se to hodi na neco ne, takze je to dalsi "stara pravda" vytrhavana z kontextu a kazdopadne to neni zadny zazrak, bez ktereho by se kytarista neobesel.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Experimentoval jsem s tim na "Asia Stratu" s RM pickup alnico singlama. Priostrily se vysky, tak az to bylo skoro neprijemne. V tomhle pripade to hrajle "lip" kdyz snimace jsou zatizeny 250kOhm potakem (podle mych usi).
Hraju výhradně na šrot.
Psal jsem něco v tomhle smysluNa neco se to hodi na neco ne, takze je to dalsi "stara pravda" vytrhavana z kontextu a kazdopadne to neni zadny zazrak, bez ktereho by se kytarista neobesel.
Tak připaž. Servírovat do kyberprostoru návody k čemu jo a k čemu ne
Na tohle ať si přijde každej sám ...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Za tu červenou chce borec kolem 20 litrů. Na to že to má jeden singl a krk jak ošmirglovanou desku, to je trochu moc.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
To ovšem mění situaci, to je děsnej randál ...Demilich píše:Za tu červenou chce borec kolem 20 litrů. Na to že to má jeden singl a krk jak ošmirglovanou desku, to je trochu moc.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
To ovšem mění situaci, to je děsnej randál ...Demilich píše:Za tu červenou chce borec kolem 20 litrů. Na to že to má jeden singl a krk jak ošmirglovanou desku, to je trochu moc.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
To si troufam tvrdit, že za dvacítku si jednosnímačový tele bez ovládání a laku můžu nechat postavit u kytaráře sám.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
To si troufám tvrdit že za míň ...
Teletina je nejjednodušší kejtra z hlediska pracnosti.
Teletina je nejjednodušší kejtra z hlediska pracnosti.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Říkal, že je to kvůli nitrolaku a ruční práce. Víc nevím. Víc mě nezajímalo 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Dyk tý je tam ze fšech fošen bezkonkurenčně nejmíň...ruční práce...
Prostě to zkouší hele. I Jurkovič (se kterým, či s jeho vedením to údajně stavěl, jak jsem zmonitoroval) by to postavil IMHO za míň, či stejně. Tedy v jeho případku by to stavěla Držmíšková, žáno, mistr by jen dohlížel a čekal bys na to rok, dva ...
IMHO by to příkladně Mastr vystřihl levou zadní, taky krásně a dvacku by to nestálo. Chtít co by noname kytarář dvacku za tenhle holobyt na první pokus je pěkná drzost
Leda by ta foška měla zezadu "lačná ústa" a ... víš jak
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Můj sen je tendle Framus

Těžká elegance, nádhera. 
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
ach

jen ten zlatej HW bych nahradil stribrnym

jen ten zlatej HW bych nahradil stribrnym
Vecek neni nikdy dost!
Tak to je fešné. Skoro to vypadá, že to má i zlaté pražce
Možná mám jen ještě ráno vlčí mlhu před očima.
ne sen, ale prvni modry top, ktery se mi paci

- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Jen kdyby to byla šesti strunná Les Paulkabjjz píše:ne sen, ale prvni modry top, ktery se mi paci
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.