To samozřejmě vím, proto jsem tam dopisoval ten dodatekSkipper píše:Víš JMP řada je něco jinýho než JCM, je to myslim ta stará hlava s éry hendrixe a ta má Low a High vstup a myslim, že to je aprát jak pro kytaru tak pro basu, protože dědek hraje do tědlech aprátůdanihol píše:nn Plexina má na sobě u spínaše nápis MKII a Olda tam má JMP stejně jak je to na 2204. Je to dobře vidět v dokumentu z koncertu z Plzně. Nevim jak dlouho ten zesík má a od kdy se 800 vyrábí, ale myslim, že to neni úplně nejmladší aparát. Ještě dotaz: Dědek hraje na basovej aparát? Zatim jsem viděl Plexinu jen pro el. kytaru...ale když jsem viděl jejich koncert bylo mi divný, že hraje na stejnej aparát jako Olda.
Tak oprava: nesouhlasí počet vstupů pro kytaru...asi to bude Plexina, jen mi nejí jasný to jiný značení.
TSL 60 nebo Valve king ?
Pravidla fóra
-
dlouhovlasac
takže pokračujeme v dějinách marshallu. svět začíná ve 20. letech, kdy byla sestrojena první kytara - smažící pánvička. pravěk skončil když začal dělat aparáty leo fender. tento starověk trval do roku 1962, protože nějací týpci jako richie blackmoore, eric clapton a další začali používat aparáty jistého jma marshalla. v tomto středověku vzniklo mnoho plexin, jsou to všechny ty JPM. a středověk, kdy tehdejší barbaři neznali věc jako master volume a dobývali fanoušky za cenu ničení slechů celé kapely při době zkoušení, zkončil díkybohu v roce 1982, jinak by byl celý svět hluchý. ano, přichází novověk, JCM 800, s dosud neviděným knobem ,,master volume''. celá 80. léta řijé ve stínů tohoto modelu až do lét 90., kdy se jim rozhodl, že už to chce změnu a přestal vyrábět všechny osmikila a začal s JCM 900. no a po mnoha letech, když viděl, že osmistovky jsou stále používány a vychvalovány, začal dělat reissue - Marshall JCM 800 2203.
Jestli chceš 800, neni problem sehnat, hlavně jsou na trhu verze 2205, viděl jsem jí i za 14800. teď má zrovny danny na www.boogiestan.com JCM 800 2205 za 19000
Jestli chceš 800, neni problem sehnat, hlavně jsou na trhu verze 2205, viděl jsem jí i za 14800. teď má zrovny danny na www.boogiestan.com JCM 800 2205 za 19000