K otázce zmiňovaných zvukovek nechť se vyjádří jiní, já nemám zkušenosti ani s jednou.
P.
Je zadarmo.dayslypper píše:No asi takhle. Nevím, jak ostatní, ale já rozhodně nemám tolik v kapse, abych bez mrknutí oka srovnával Digitech s pedálem za 3000,- a POD X3 za 8000,-. A kdo ví, kolik stojí to SoloC.
Chtel jsi napsat koupit?Elvis Pešlik píše:Ahoj.... doporučuju si stáhnout: Cubase SX, IK multimedia (amplitube, metal, T-racks, Fender..atd), ASIO4all (pro nastavení Samplů = aspon 160 podle zvukovky), guitar rig 3, všecho nainstalovat nastavit a je to.... hraní kytary přes pc.... je to paráda už nemusim používat žádný krabičky nic takovýho.... jaký koliv efekty si tam stáhnu a hraju přes pc.... chce to ale lepší bedny a zvukovou kartu...
NeniAnalog Input Jack:
3.50mm mini jack *1 (Shared by Line-In/Mic-In)
podle mě je nejlepší si PC sám sestavit, celkem na tom ušetříš a vybereš si co chceš. Jinak minulej tejden sem objednal části na stavbu PC na nahrávání, tak mi kdyžtak napiš SZ, jestli tě zajímá co to bude začJaguar master píše:Zdravím, mám jen takovou malou prosbu...mohl by jste mi někdo doporučit stolní počítač který by nebyl problém normálně používat (filmy, hudba, net, AutoCAD)ale taky by zvládl programy jako Guitar Rig atd...jako na nahrávání, mixování atd...
Popřípadě co by měl obsahovat, teda na to nahrávání...doporučit nějakou zvukovku a min. požadavky.
Děkuju kluci a holky