Jake kombo na doma?
Pravidla fóra
-
BUDAJ-31
Nesst chce říct: Objednání toho komba byla možná chyba, protože MB na basu jsou něco jako MG na kytaru. No a na MG na kytaru prakticky neseženeš dobrou referenci.BUDAJ-31 píše:sry ale nevem co je to variace ja som slovak a nevem moc dobre po cesky....kto moze tak mi to plz vysvetlite
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
variace >> obměna, střídání, přeměna; tvarová úchylka
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Není to slovensky nromálně variacia?.annY:. píše:variace >> obměna, střídání, přeměna; tvarová úchylka
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Tak co Budaji trochu to okecej to kombo, at máme reference..
-
BUDAJ-31
-
BUDAJ-31
tak aby som to takto ukazoval.Fokusy su vyrťabane vraj desi v Taiwane a distribuju sa v Cechach tak tam bol zvuk ako u kazdej lacnej basy.aj ked som tam dal novy kvalitny snimac a kvalitnu elektroniku tak zvuk sa vyrazne zmenil ale bol to len Fokus (inak zvukovo to nebolo blizko MMke aj ked len blizko ale ten zvuk bol len onieco lepsi taky uz basovejsi,stred vyskovejsi...)ked som uz porovnaval zvuk tej Fokusy a Musicmana tak tam bol ohodne velky rozdiel.Rozdiel roby hlavne DREVO (nie snimac alebo elektronika)...keby ste maly nejakwe dotazy tak sa mozte pitat
-
BUDAJ-31
tak podarilo sa mi predat to kombo Marshall za taku cenu ako som ho kupil,len koda ze to kombo hra tak ako hra a ten envelope filter to tak kazy ten zvuk cez to...idem si kupovat ine kombo ake by ste mi pripadne doporucovaly,pripadne ci sa oplati kombo orange alebo Line6 LowDown 15?...este preistotu si nejake po zilinkom kraji pojdenm poskusat ak na nieco natrafim...
-
BUDAJ-31
Ten Vox alebo Ten Marshall?:D...inak co sa tyka toho Marshalla tak zaiel som za kamaratom ad ho vyskusa.Hraly m nanim na takych basach ako Fender Jazz bass USA 1972rocnik,Ricknbacker (ale to si uz doma skusal).Sam mi vravel ze j to upr kombo ten Marshall ze skusal Hartke,a ine znacky a opoti tomuto su ostatn NIC.Tak ja neviem povodne ked som i kupoval Musicmana tak som cakal taky insi zvuk aky som cakal ale ked Musicmana zapojil do Line6 tak uz to bolo ono co om mislel...Inak nvirabaju Ampegy take male komba na doma?:D
- Kustomator
Nejmenší Ampeg se kterým jsem měl možnost se setkat je BA112. Je to 50W kombo s 12" reproduktorem, takže na doma je to pořád použitelné. Mě se zvukově celkem líbilo, ale spousta lidí tvrdí že tyhle levné řady za moc nestojí. Zkoušel jsem pouze v obchodě.BUDAJ-31 píše:Ten Vox alebo Ten Marshall?:D...inak co sa tyka toho Marshalla tak zaiel som za kamaratom ad ho vyskusa.Hraly m nanim na takych basach ako Fender Jazz bass USA 1972rocnik,Ricknbacker (ale to si uz doma skusal).Sam mi vravel ze j to upr kombo ten Marshall ze skusal Hartke,a ine znacky a opoti tomuto su ostatn NIC.Tak ja neviem povodne ked som i kupoval Musicmana tak som cakal taky insi zvuk aky som cakal ale ked Musicmana zapojil do Line6 tak uz to bolo ono co om mislel...Inak nvirabaju Ampegy take male komba na doma?:D
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
Já mám dobrou zkušenost s kombem Ibanez SW65 je to trochu silnější, ale doma se s tím dalo hrát naprosto v pohodě. Má to tlačítko na 10dB útlum takže to se docela hodilo. Jinak to tuším dělají i ve slabší verzi.... SE zvukem jsem opravdu spokojenej hraju s tím ve zkušebně i na koncertech a festivalech a zatím nezklamalo.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
-
BUDAJ-31