pomocte s kytarou kolem 4000

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

kerou byste volili

Můžete vybrat 1 možnost

11
9%
48
38%
17
13%
38
30%
13
10%

Celkem hlasů: 127

necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

Saul píše:nechte ho bejt. Narozdíl od vás ostatních (a většina z vás nemá o moc lepší kytaru) nedělá frajera. Lepší by bylo mu naznačit, že Stagg opravdu není to, co by to mělo být a že ten krásný ostrý zvuk není zas tak krásný. Ale hrát se mu na něj může dobře.
vždyt já jsem mu naznačil že by měl jako vyzkoušet něco lepšího aby procitnul. asi jsem to napsal moc ostře
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

2necross:
Ne,v pohodě,máš pravdu.Fakt sem na nic jinýho nehrál.Snad jen na squiera...Jenže to byl jen strat a ten se od staggu až tak moc nelišil.Zvlášť za Overdrivem byl rozdíl neznatelnej.Jinak co se týče humbucker kytar,tak zatim jen ten stagg no.. :cry:
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

necross píše:
Saul píše:nechte ho bejt. Narozdíl od vás ostatních (a většina z vás nemá o moc lepší kytaru) nedělá frajera. Lepší by bylo mu naznačit, že Stagg opravdu není to, co by to mělo být a že ten krásný ostrý zvuk není zas tak krásný. Ale hrát se mu na něj může dobře.
vždyt já jsem mu naznačil že by měl jako vyzkoušet něco lepšího aby procitnul. asi jsem to napsal moc ostře
aspoň to dopadne tak, že si vyzkouší něco jiného a dostane pak z toho Staggu "psycho" :lol:
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

2 Saul:
No,to asi jo,protože už mam ty zm*dy dva... Grrrr,nejdřív Strat a teď SG. :lol:
necross

Příspěvek od necross »

já když jsem si po letech nehraní chtěl pořídit kytaru tak jsem chtěl stagg taky no ale jen tak jsem si vzal do ruky fendera (protože jsem na něj jednou hrál když jsem chodil do rockový školy k Norbimu Kovácsovi a moje kytara se porouchala tak mi pujčil svýho Fendera) no a ten rozdíl byl tak propastnej že jsem si z obchodu odnes Fendříka. Tak cenový rozdíl byl jen 31tisíc tak jsem to vzal :)
Marshall
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

A co byste teda doporučili mě?Potřebuju kytaru pro tvrdej styl hudby. něco pro metálek. Samozřejmě jeho říznější varianty (trash,speedcore,atd).Bral bych kytaru tak okolo 8-9 tis. Nejlepší by bylo FR tremolo,ale přežiju i klasický dvojzvratný.
Stagg SG + Guitar Rig 3
necross

Příspěvek od necross »

myslíš FR jako Floyd rose? jestli jo tak pak v tom případě nechápu rozdíl mezi FR a dvojzvratným tremolem a nebo to blbě chápu. za kytaru v týhle ceně max. FR licence. origo asi určitě ne? Já mam na tvrdej metal Jacksona. Ale určitě budu ostatními přehlasován cortem :D
Marshall
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

2necross:
jackson?A jakpak hraje?samozřejmě na Cortku jsem koukal.Má i docela hezkej vzhled a neni tak drahá. Jinak to FR tremolo...No nevim,já v tom rozdíl vidim.Třeba uchycení strun a vůbec celkově zpracování toho tremola je trochu jiný. A jak jsou na tom třeba B.C. Riche,nebo Deany v týhle cenový relaci?nechá se ten zvuk?Řekl bych,že maj daleko hezčí kytary,ale samozřejmě mi jde hlavně o zvuk.

EDIT: ESP-LTD to bude stejnej bordel jak ten Stagg,co?
Stagg SG + Guitar Rig 3
Dave3R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave3R »

Tak jestli chces neco kolem 8 tisic tak podle me hodne dobra za ty prachy je
http://kytary.cz/cort-elektricka-kytara ... 27:0:0:1:0

EMG HZ snimace, to tremlo sem nak extra nezkousel...

A nebo jestli se obejdes bez tremola tak pis Saulovi....
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner

http://www.bandzone.cz/melodymayhem

Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer

http://www.bandzone.cz/wotf

Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

2Dave3R:
Vypadá proklatě dobře. :D Teď ještě pořešit zvuk..Tremolo právě vyžaduju,protože sem teď bez něj a docela mě to štve,protože tremolo je tremolo. :)
Stagg SG + Guitar Rig 3
Dave3R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave3R »

no zvuk..mam neco podbnyho..teda apson stejny snimace mam EVL Z4...a zvuk to ma takovej hutnejsi...ale to uz si nastavis na apratu...ale ty snimace me pridou dobry....Na metal idelani myslim....vyzkousej a uvidis
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner

http://www.bandzone.cz/melodymayhem

Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer

http://www.bandzone.cz/wotf

Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
necross

Příspěvek od necross »

já teda nevím napsal si že fr ano ale přežiješ i klasický dvojzvratný. já mam origo fr na jacksonovi a je dvojzvratný. tak nechápu jak jsi to myslel. Tremolo floyd rose je snad vždycky jen dvojzvratný. jestli ne tak mě někdo opravte.
Marshall
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

2 necross:
No jasně,to jo... :D sem se špatně vyjádřil...Sem myslel,že nechci takový ty Die-cast apod... FR se mi líbí kvůli kvalitě zpracování a taky se mi na klasickejch tremolech nelíbí to,že sou už časem dost omletý a pěkně to rozlazuje kejtru. :x
Stagg SG + Guitar Rig 3
necross

Příspěvek od necross »

P5YCHO píše:2 necross:
No jasně,to jo... :D sem se špatně vyjádřil...Sem myslel,že nechci takový ty Die-cast apod... FR se mi líbí kvůli kvalitě zpracování a taky se mi na klasickejch tremolech nelíbí to,že sou už časem dost omletý a pěkně to rozlazuje kejtru. :x
no jo ale kvalitní fr je docela drahá záležitost. i když třeba jackson dk2 tam držel dobře. kdybych já si měl vybrat tak tu nebo jsem na bazaru viděl pěknýho kramera a ten má většinou schaller tremolo ale chce za ní 10000kč
Marshall
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

2 necross:
Eeeeeee,bazar neeee... Chci novou.Jednak kvůli vzhledu (škrábance atd) a taky kvůli záruce...Sem ochotnej i přitlačit s prachama,jen mě pls nikdo necpěte bazar. :D
Stagg SG + Guitar Rig 3
necross

Příspěvek od necross »

http://kytary.cz/jackson-serie-pro-dk-2 ... 27:0:0:1:0 můj kandidát. i když trochu dražší
Marshall
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

2 necross:
Neva,zase to neni tak hrozná cena. ;)
Stagg SG + Guitar Rig 3
necross

Příspěvek od necross »

P5YCHO píše:2 necross:
Neva,zase to neni tak hrozná cena. ;)
hele trochu tady sviní ten název topicu tak jsme trochu mimo. Ale toho jacksona jsem měl. je to zabiják. snímače SD. a je to japonská výroba. co jsem to prodal tak ten klučina si to strasně pochvaluje. můžu jen doporučit.ale ted koukám že snímače duncan designed. já na ní měl SD origo
Marshall
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

2necross:
jasný no,tak cena je trochu mimo,ale neva.. :D Snad to neni OT,když se taky bavíme o nový kytaře. :D
Stagg SG + Guitar Rig 3
necross

Příspěvek od necross »

http://kytary.cz/jackson-dk2-dinky/93866/?SE727:0:0:1:0 tak napravuju předchozí model. no nevím aby jsme nedostali sprda. přce jenom jsme trochu jinde od názvu topicu :oops:
Marshall
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“