Kyt. efekty BOSS

Pedály, multiefekty, procesory, ...
torst

Re: Kyt. efekty BOSS

Příspěvek od torst »

https://www.guitarpedalx.com/news/gpx-b ... -overdrive
Náhodný záchyt na Google. Pěkné defile žluťásků.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
krade

Příspěvek od krade »

taky jsem si pořídil super overdrive od bosse a je to fakt pěkný nakopávadlo. mám teď ohledně ovedrivů klasickej gas, takže uvidíme, jak boss obstojí v porovnání s hdr parascreamer a fulltone ocd a red ant mustard, který jsou teď na cestě...
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Mám cukání pořídit starší chorus Boss. Zaznamenal někdo nějaké problémy třeba s krabkami z 80. let? CE-3 se mi zamlouvá, ale aby fungoval (samozřejmě poznám) a hlavně ještě něco vydržel.
krasty

Příspěvek od krasty »

Měl jsem tři CE-3, nebyl s nimi sebemenší problém. Zůstal mi už jen jeden, hraju ho pravidelně a vše OK.
volfi

Příspěvek od volfi »

Asi to vůbec neřeš a kup to. Rozbít se může novej i starej. A případná oprava CE-3 nebude nic náročného. Zatím jsem potkal jen jednu krabičku, která odešla a to EHX Metall Muff.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Díky za zkušenosti, hoši. Nicméně, prodal jsem nějaký cajk, tak jsem mezitím objednal CE-2 wazaaaaaá, jak říkají nejmenovaní youtubeři. Ten mě přežije tutově. Ženuška se neprozřetelně zeptala, proč pořád nakupuji na bazaru a nekoupím si něco nového a zrovna jsem ho měl nalistovaného na Thomannovi … :D.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“