Celá kytara z titanu by byla náhodou výborná, ale musela by se nějak vyřešit konstrukce, aby bylo možné seřizovat krk ale ten byl dostatečně tuhý, to vše při zachování rozumné hmotnosti. Z mosazi by nešla, ačkoli mosaz tlumí vibrace snad ještě méně.NOOKA píše:Zdravím,
tak jestli můžu přidat SVŮJ NÁZOR,tak podle mně je to jen marketingovej tah,ale je to čistě můj názor.Podle mně to zvuk snad ani ovlivnit nemůže.To už by snad byla nejlepší celá kytara s titanu,a nebo s mosazi??? Ten fígl už jsem viděl,ale opravdu se mi to nezdá!!!!!!!!!!!!Uvažoval jsem o tom ,že bych si to udělal,jen abych zjistil,jestli to má na něco vliv,ale nějak nezbyl čas .Určitě to na zvuk atd.nebude mít zásadní vliv. A na závěr---pokud by jsi chtěl investovat 40 doláčů tak ten té mosazi Ti pošlu za 10.Měj se!
Ale k tématu - dvanáct vykřičníků a mexický Fender v podpisu ještě neznamená, že autor uvažoval hlavou, když toto psal. Zvýšení momentu setrvačnosti kolem osy otáčení tremola opravdu může snížit tlumení, tedy prodloužit sustain a změnit reznonanční frekvenci, ovšem otázkou je, jak velký rozdíl to bude - běžný sustain block je mohutný dost. Když už, věřil bych spíš těžké mosazi. A vyfrézoval bych si to sám. Podle mě není problém si vyrobit velký sustain block a pokud se to nebude chovat dobře (příliš pomalý flutter, příliš velká setrvačnost), trochu ho zmenšit.