petice proti zakazu zverejnovani tabulatur/textu
Pravidla fóra
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Bhléé.. Tak té šit chtělo by to nějak zjistit, jestli to není nějaká šmela....armi píše:Nejsem, jen jsem tady hodil odkazLAMA píše:Armi, ty si členem SNA? Je to všechno pravda co se tam píše? OSA sou prasata asi pudu do SNA!
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Možná mají dobrý úmysl, ale pokud se k nim nepřidají zvučná jména tak nic nezmůžou.LAMA píše:Bhléé.. Tak té šit chtělo by to nějak zjistit, jestli to není nějaká šmela....armi píše:Nejsem, jen jsem tady hodil odkazLAMA píše:Armi, ty si členem SNA? Je to všechno pravda co se tam píše? OSA sou prasata asi pudu do SNA!
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
Zákon č. 2/1993 Sb. - Listina základních práv a svobodKamahl píše:A můžeš mě na tu pasáž odkázat? Zrovna náhodou jen tak brouzdám Ústavou ČR a nic takovýho tam nevidím (i Ctrl+F je bezmocný)...Graywolf píše:ústava? chááácháááá, to vidím jak ta něčemu pomůže, když neplatí ani listina základních práv a svobod, která je tuším základem ústavy(no, dobře, tak jen součástí) v které je např bezplatná zdravotní péče(hehe) ...
Hlava čtvrtá
Hospodářská, sociální a kulturní práva
Článek 31
Každý má právo na ochranu zdraví. Občané mají na základě veřejného pojištění právo na bezplatnou zdravotní péči a na zdravotní pomůcky za podmínek, které stanoví zákon.
a pokud tvrdíš že listina základních práv a svobod není součástí ústavy tak si prosím překontroluj i ctrl, i f, je to hnedka třetí článek v ústavě...
doslova : Článek 3
Součástí ústavního pořádku České republiky je Listina základních práv a svobod.
sakra, člověče, ani nevím proč ale tys mě hnul žlučí že snad ani neusnu
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Ale ty podmínky stanovuje zákon. A zákon říká, že takové podmínkyjsou, pokud máš papír, že si v nouzi apod. Což ti vydá příslušný obecní úřad...Graywolf píše:ne, podle toho musí bejt možnost, za splnění určitých podmínek být léčen zdarma, např nejlevnější možnou léčbou... jenže s poplatkama nemá člověk šanci na péči zdarma ZA ŽÁDNÝCH podmínek...
ty slova jsou důležitý ale nic nemění na tom že současná situace je protiústavní.
Edit: IMHO to nemá vůbec nic společného s tématem...
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
fakt je že to je totálně ot, tohle je poslední můj post tady...
zákon o těch poplatcích jsem nečetl ale netušil jsem že tam je možnost být léčen scela zdarma(za jakejchkoliv podmínek)
protože, pokud dobře vím tak když je to akutní tak tě ošetří a peníze budou vymáhat zpětně, a člověk s tím nemůže nic nadělat. zaplatit musí a myslel jsem že není žádná možnost jak být léčen zcela zdarma. pokud ta možnost existuje tak se omlouvám(a rád bych věděl jaká, že bych jí využíval)
zákon o těch poplatcích jsem nečetl ale netušil jsem že tam je možnost být léčen scela zdarma(za jakejchkoliv podmínek)
protože, pokud dobře vím tak když je to akutní tak tě ošetří a peníze budou vymáhat zpětně, a člověk s tím nemůže nic nadělat. zaplatit musí a myslel jsem že není žádná možnost jak být léčen zcela zdarma. pokud ta možnost existuje tak se omlouvám(a rád bych věděl jaká, že bych jí využíval)
http://www.guitarbt.com/forum/showthread.php?t=8657
Steve Vai chce po guitarbt.com aby dali pryč jeho backing tracky, dobře mu tak
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
tak to je fakt picus. na osu seru .. ja sem si teda myslel ze ty devky z osy akorat okradaji lidi kdyz hrajete neci cover..? nebo chcou prachy za vsechno? srat na ne.rasomaso píše:http://www.guitarbt.com/forum/showthread.php?t=8657
jo spravne, jde o prachy...Dark Axel píše:nevím, jestli by měl být zrovna vai označován takhle
vydal několikadiskovou sérii svých věcí, odkud je vytáhnutá kytara, takže je to úžasný materiál pro kytaristy, kteří rádi improvizují a hrají si s nápady
kolik kytaristů udělalo něco takového?
Nuker: zkus torrent, pres GP najdes hafec
S Osou mám super zkušenosti. Když jsem pořádal vlastní festival, hráli zde kapely hrající vlastní tvorbu a nezastupovány osou. Nahlásil jsem vše v řádných termínech, poslal repertoar listy, jména autorů hudby a textu, zkrátka vše. A co mi nedávno nedošlo...složenka na zaplacení autorské odměny...pročetl jsem jejich dopis, kde sem se nic nedozvěděl, ale za to ztratil asi pul hodiny ze svého života. Tak jsem jim psal maila, že nechápu důvod platby, a že vše jsem projednal s právníky a taky nad tím kroutili hlavami (s těma právníkama jsem kecal no). No a rázem otočili o 180° a nemusím platit nic...je to banda zmrdůStanley píše:OSA umí pěkný swinstwo, po nás dokonce chtěli prachy za každou kopii svého, na vlastní náklady nahraného alba, plného naprosto vlastní tvorby. Nevim jak se z toho náš kapelník vykecal, ale na toto společenství mám i tak značně radikální názor.Stejně v tom bude nějakej podfuck.
Originální disky moc nekupuju. Nepodporuji tak totiž kapely, ale nahrávací společnosti, které takřka vlastní autorská práva na alba. Od regionální kapely si CD rád koupím, i když se mi třeba tak úplně nelíbí. Kapely podporuji, koncerny jako Metal Blade mají peněz dost
můžeš být v klidu, loni jsme taky akci nenahlásili a přišla nám kontrola z OSA a pak přišla obálka a chtěli jen dodatečně doposlat seznam skladeb, které zazněli ten večer a jména autorů hudby a textu a bližší info k akciMoleek píše:No naše kapela pořádá v prosinci koncert s tim, že klub Agora, kde je mj. naše zkušebna, zajistí zvukaře a bar. A my jako kapela toho zvukaře zaplatíme (500), zaplatíme pozvaný kapele cesťák a můžem si vybírat vstup (ať z toho něco máme). Musíme něco řešit s OSA nebo se na ně máme vysrat? až na nějaký útržky o nich nic nevim a nemůžou mě nutit platit někomu o kom ani nevim, že existuje ne?
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jo, klidně, tohle o něm říkat můžemeAsanoth píše:jo spravne, jde o prachy...Dark Axel píše:nevím, jestli by měl být zrovna vai označován takhle
vydal několikadiskovou sérii svých věcí, odkud je vytáhnutá kytara, takže je to úžasný materiál pro kytaristy, kteří rádi improvizují a hrají si s nápady
kolik kytaristů udělalo něco takového?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"