box Laney 410 + co?
Pravidla fóra
Re: box Laney 410 + co?
Tak mu tady někdo vypište aspoň seznam zesáků, které by byly pro něho
ať to může poškrat přijednom 
Přesně,foru by se dost ulehčiloTom350 píše:Tak mu tady někdo vypište aspoň seznam zesáků, které by byly pro něhoať to může poškrat přijednom
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
chci se ještě zeptat na jednu maličkost. ten ashdown, co mám, má vzadu dva výstupy do repra. ve předu je tuner/line output. takže na ladičku. chci se zeptat, jestli je možný, tam strčit sluchadla, abych si mohl zkusit užít ten zvuk už teď, dokud ještě nemám box? neodpálím to nějak?
-
BUDAJ-31
ja ked som mal MArkbasa zesak doma tak tez som nadtym rozmyslal ale som si dal sluchadla do vystupu z efekt slucky a hralo to ajtak mono,dalej sa da ze z efekt slucky mozes pichnut kabel do mikrofonoveho vtupu od PC ale ajtak ti to nepojde cez EQ ani kompresor ale priamo mislim ze uba cez predzosilovac ako mne.pozry si navody
Nu tak já si dovolím další poznámečku ..
Představte si , že máte po ruce 10,000kč +- a jdete si koupit hlavu ... jakou byste si koupili za předpokladu , že neexistuje taková vymoženost jako bazar ?
Představte si , že máte po ruce 10,000kč +- a jdete si koupit hlavu ... jakou byste si koupili za předpokladu , že neexistuje taková vymoženost jako bazar ?
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Já si v obchodě koupil GK co mam v popisu ačkoliv sem musel ještě ten tisíc přidat a sem s nim spokojenej 
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....