Kytraru pro doprovod

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
grock

Re: Kytraru pro doprovod

Příspěvek od grock »

to Jolana Vikomt - s tele nic neuděláš..? A co Beck, G.Moore, Status Q, Katapult, -123min atd. Nevychází z telete i Vikomt náhodou ?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

lada47 píše:Ahoj,já bych ti doporučil určitě stratocastera.Je to velice univerzální kytara a od Fendera nebo Squiera neuděláš chybu.Doporučil bych ti starší kousek s bazaru to ještě bylo kvalidní dříví.Klidně se neboj nástroje z osmdesátých let.Já mám přes 40 let Jolanu Vikomta a za žádnou čínu-byť sebekrásnější bych ji nevyměnil.Telecaster je specifická kytara pro country a má zvuk,který je daný a nic s tím neuděláš.Na telecastera se nedá jen tak rytmicky břinkat.Stratocaster je opravdu vhodnější a univerzální na doprovod i sóla.A ještě jednu maličkost-pořiď si k němu akustické kombo.S ním docílíš cinkavějšího zvuku.Nebo svoje kombo osaď ještě twitrem-výškovým repráčkem.Uvidíš ten rozdíl.
Jenom dotaz,měl jsi někdy telecaster doma nějaký ?!Nechápu,proč někteří lidí hází tele pouze do škatule country.
lathur

Příspěvek od lathur »

To je spíš do haluzí, ne?
"Ahoj,já bych ti doporučil určitě stratocastera...Já mám přes 40 let Jolanu Vikomta ..."
A ze všeho nejlepší je, že reaguje na šest let starý příspěvek. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

lathure. ty starý bejku, i ty se neubráníš hláškám typu: "reaguje na starý příspěvek, patří to do haluzí" (překlad - autor příspěvku není úplně tak muzikant jako my, který se chce podělit o svou radost a starost ze hry, trošku se naparovat a trošku se poučit, prostě sdílet .... je to prostě blbec)? :)
Já osobně si myslím, že na net patří úplně všechno, co je napsáno s dobrou vůlí a obyčejným člověkem a toleruje se vše, co není přímá agrese proti něčemu či proti někomu. Tak jsem ten net kdysi programoval a takové byly první strasti a radosti z komunikace před 30 lety. Lidé se moc nemění, koukám :)

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Takhle věta od Martina72 ledacos vysvětuluje :D...
"Já osobně si myslím, že na net patří úplně všechno, co je napsáno s dobrou vůlí a obyčejným člověkem". Neber to prosím jako přímou agresi proti své nebo jiné osobě ;).

Ad Jolana Vikomt... mám jí, nehraju na ní, časem jí asi prodám... udělal jsem s ní vše, co bylo v mých silách, abych jí uvedl do jakž takž původního a hratelnýho stavu... nevím, jestli je chyba ve mě nebo v kytaře, ale opominu-li zvukovou stránku věci, nedá se na to skoro hrát :D. Hrozně nepohodlnej kus dřeva...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“