SlipKnoT
jj kazdopadne na albech Mezmerize a Hypnotize je citit dost zmena (kam si)... proste System of a down a Toxicity je podle myho zatim to nejlepsi co kdy nahrali (originalita, syrovost, drzost, uchylnost... super
)
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
No, já nevím, jak bych je zařadil...vezmeme to polopaticky - americká metalová skupina 
Podle amerického prestižního časáku Modern Drummer mají nejlepšího metalového bubeníka současnosti - jmenuje se Jason Bittner
Pro zajímavost, druhý zkončil Joey Jordison ze SlipKnoT
zpátky k Shadows Fall...zpěv mají převážně řvaný, ale objevujou se i zpívané jemnější části. Riffy jsou občas prokládané takovýma těma 'Maidenovskýma' rychlýma melodickýma pasážema
Fajn metal, mrkněte se na Youtube...a nelekněte se image zpěváka...
Podle amerického prestižního časáku Modern Drummer mají nejlepšího metalového bubeníka současnosti - jmenuje se Jason Bittner
Pro zajímavost, druhý zkončil Joey Jordison ze SlipKnoT
zpátky k Shadows Fall...zpěv mají převážně řvaný, ale objevujou se i zpívané jemnější části. Riffy jsou občas prokládané takovýma těma 'Maidenovskýma' rychlýma melodickýma pasážema
Fajn metal, mrkněte se na Youtube...a nelekněte se image zpěváka...
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
jenomze vetsina kapel, o kterych se tady bavime je vice nebo mene komercni. pochybuju, ze hraji za klobasu, pivo a cestak... takze tady se spis bavime o cilene podlezavosti co nejvice lidem. btw. takovy ty velky kecy nekterych radoby undergroundovych nezavislych umelcu o nekomercnosti muzou byt SKVELY tah jak prilakat lidi. vim, ze je to offtopic, ale je to podle me zajimavy tema. jinak kvalita a komercni uspech se rohodne nevylucuji, i kdyz je fakt, ze bezducha blbost ma casto vetsi sanci u davu.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
framikoin - já tady offtopic neřeším...tady si můžee plkat o čem chcete, pokud se to týká hudby 
Komerční hudba může být dobrá, pokud to není jen kopírka něčeho, co už tu bylo...pokud je to zajímavé, ale oni na tom strašně vydělávají a hrajou je v rádiích, je mi to jedno, hlavně že se mi to líbí
hardcore_guitarist: jo, to na Shadowsl Fall sedí
slyšel jsem označení Metalcore...
vem to čert, jsou skvělí
už se od nich i něco učím
Komerční hudba může být dobrá, pokud to není jen kopírka něčeho, co už tu bylo...pokud je to zajímavé, ale oni na tom strašně vydělávají a hrajou je v rádiích, je mi to jedno, hlavně že se mi to líbí
hardcore_guitarist: jo, to na Shadowsl Fall sedí
vem to čert, jsou skvělí
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
no tak za metalcore bych to neoznačil ale je to trochu pravdivé že pojí thrash s hardcorem ale metalcore bych označil trochu jinak oni to toho trendu jménem metalcore s***u i kapely co hrajou thrash core a podobné věci!takže spíš thrashocore ale je to jen škatulka!jinak framikoin má pravdu že ne všechny komrční věci sou špatné ale často se stává že kapelu udělá komerčnákama label a pak je tam hodí!Dark Axel píše:framikoin - já tady offtopic neřeším...tady si můžee plkat o čem chcete, pokud se to týká hudby
hardcore_guitarist: jo, to na Shadowsl Fall sedíslyšel jsem označení Metalcore...
vem to čert, jsou skvělíuž se od nich i něco učím
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Moje 1. trsatkoDark Axel píše:Já se v Corech nevyznámvlastně ani nevím, co přibližně znamená, když se tam přidá Core (např metalcore atd)
Mimochodem...sem to patří jen okrajově - máte zkušenosti s trsátkem Dunlop Jazz III? okrajově to sem patří, protože s ním hraje Mick Thompson...
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Já si koupil to malý Jazz III a ještě ten větší Jazz III (XL series)jindruch píše:Jo já s tim trsátkem nějakej čas hrál. Na rychlý hraní super. Jen si člověk trošku hobluje konce prstů páč je celkem malý a docela klouže.
To malý mám momentálně někde zahrabaný-jednak na něj nehraju a taky je průhledný, takže neviditelný
To velký je docela fajn, ale Jim Dunlop Sharp se mi zdá ergonomičtější a dobrý jak na sóla, tak i na akordy... (ale aspoň je velký a červený
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
no když se jmenuje Sharp...jindruch píše:jj jasně ale je to určitě ono takový to s ostrou špičkou hodně hrubý..
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.