Project NeoXplorer
Re: Project NeoXplorer
Oooo on se tu kytaru chystá mořit to mi nedošlo když jsem to psal, jinak ano tu kytaru budu lakovat barvou a ne průhledně.
- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
Njn, o tom žádná.Mastr píše:jistě že povrch bude zarovnaný... tak jsem to nemyslel. Jde o to, že ta dýha už prostě nikdy nebude mít stejnou kresbu a půjde poznat, že je to jiný kus dřeva.
Další možnost je, namořit to černou tak, jak to je, a pak kolem rámečku pro snímač udělat NEtransparentní barvu. Vyříznout obdélníkovou šablonu, přiložit, přejet sprejem. Rozdílnost dřev se skryje a kolem snímače bude tenký lemování z černý neprůhledný barvy, která tu rozdílnost dřev schová.
Spíš si myslím, že dost opticky razí kvůli těm stříbrným rámečkům kdyby dal černé tak to až tak nebije do očí
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Však já to nějak udělám, pořád nevim jak budou vypadat po namoření ty spoje po lepení, je to z 5ti kusů žejo... Ale zkusim a uvidim, pořád mam pár nápadů jak to zamaskovat, sám se nechám překvapit co si vyberu 
Když všecko selže, zachrání to pixla černého laku:-D
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Přesně tak...Mastr píše:Když všecko selže, zachrání to pixla černého laku:-D
Tak co nějaký pokrok?

Stav po dvou mořeních... Musim říct že mě to víc než mile překvapilo ! Spoje po lepení prakticky dokonale zmizely a dokonce i ten nepěknej přečuhující kousek z krku se celkem ztratil. A teď řešim jak to doladit. Buď udělám takovej rádoby "top" z vrstvy základovky a udělám ho celej černej tak jak sem původně chtěl. A nebo to takhle nechám a vymyslim nějakou ozdobičku, která to skryje... Vážně uvažuju o tom že seženu nějakej kus takovýho toho plastovýho zrcadla a vyříznu ho do nějakýho hezkýho tvaru a udělám takovej malej pickguard...
A nebo udělám závodnický proužky po kterejch toužim...
Vrrr

... Tak dneska se stříknula první vrstva nitrolaku ... a, je to... no bomba, na tý fotce to nevypadá moc dobře, ale barva je skvělá a i kresba dřeva zůstala krásně vidět, snímače už mám na cestě, takže už bude hotovo cobydup
hmmmm vypafá fat suprově . já bych ten lak udělal asi matenej ale jinak klobouk dolunbs píše:
... Tak dneska se stříknula první vrstva nitrolaku ... a, je to... no bomba, na tý fotce to nevypadá moc dobře, ale barva je skvělá a i kresba dřeva zůstala krásně vidět, snímače už mám na cestě, takže už bude hotovo cobydup
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Ne ne, nech tomu aspoň 50% lesku jinak to bude vypadat jak plastová hračka
nebude, já mam rád superlesklý kytary a to dřevo jde vidět krásně...Mastr píše:Ne ne, nech tomu aspoň 50% lesku jinak to bude vypadat jak plastová hračka
jo super lesklí věci sou super . ale jen do tý doby než se vošmakaj rukamanbs píše:nebude, já mam rád superlesklý kytary a to dřevo jde vidět krásně...Mastr píše:Ne ne, nech tomu aspoň 50% lesku jinak to bude vypadat jak plastová hračka
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Hele je to lesklý nitro, takže se to tak přinejhorším vydře... Imo lepší než nějakej matnej kentus kterej se po čase vyleští a na kytaře sou lesklý fleky...core88 píše:jo super lesklí věci sou super . ale jen do tý doby než se vošmakaj rukamanbs píše:nebude, já mam rád superlesklý kytary a to dřevo jde vidět krásně...Mastr píše:Ne ne, nech tomu aspoň 50% lesku jinak to bude vypadat jak plastová hračkaproč by to pak vypadalo jak palstova hračka
je to tovoje kytara tak si jí udělěj podel svýho vkusu
Právě kdyby ji neudělal lesklou by vypadala jak plastová hračka...
Oukej, tak to promiň, blbě sem to pochopilMastr píše:Právě kdyby ji neudělal lesklou by vypadala jak plastová hračka...
Na druhou stranu, takovej saténovej finish je nádhernej, ale prostě se to časem na odíranejch místech vyleští
Jinak už mám hotový dvě vrstvičky, dneska bude stříkaná třetí a zejtra se to už bude dotahovat do konce a měly by dorazit snímače, tak se už nemůžu dočkat
Tak co jak jsi na tom? Už to máš hotový?
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Už je hotovo, včera jsem jí zapojil a hned sem na ní na zkoušce hrál... NÁŘEZ !
Ještě jí seřídim, naleštim a udělám nějaký fotoz a video
mohl bys mi pak napsat, jak jsi vyměřoval menzuru? Vlepil jsi krk, a od nultýho pražce sis udělal osu, kterou jsi vyměřil na požadovanou dýlku , a pak jsi sklopil kobylku o kolik stupňů?nbs píše:Už je hotovo, včera jsem jí zapojil a hned sem na ní na zkoušce hrál... NÁŘEZ !![]()
Nasadil sem krk tak, aby mi to vyhovovalo a potom od nultaku vymeril 628 mm (22 fret menzura) ... A potom sem si natahnul struny a zkousel kolik je idealni zaklopit krk a uz sme jenom trosku ubrousili krkovy loze a potom vlepili.. good luckPikus píše:mohl bys mi pak napsat, jak jsi vyměřoval menzuru? Vlepil jsi krk, a od nultýho pražce sis udělal osu, kterou jsi vyměřil na požadovanou dýlku , a pak jsi sklopil kobylku o kolik stupňů?nbs píše:Už je hotovo, včera jsem jí zapojil a hned sem na ní na zkoušce hrál... NÁŘEZ !![]()