a ten za tim TS to je co ? Fuzz factory ?lunchie píše:vcera jsem dodelal tohle - son of a screamer ...
bohuzel jsem mel doma jenom 2 cudliky ...
Stavba jednoduché "distortion" krabky...
Re: Stavba jednoduché "distortion" krabky...
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

distortus maximus
Kruci,proč nemůžeš být z ČR.. už sem se chtěl totiž zeptat kde si vzal tak pěkný krabky.Bohužel odpověď by mi jaksi nebyla k ničemu...lunchie píše:vcera jsem dodelal tohle - son of a screamer ...
v jižních čechách asi u vymperka myslim je naka firma co neco takovýho deláOtis píše:Kruci,proč nemůžeš být z ČR.. už sem se chtěl totiž zeptat kde si vzal tak pěkný krabky.Bohužel odpověď by mi jaksi nebyla k ničemu...lunchie píše:vcera jsem dodelal tohle - son of a screamer ...

core88: Já sem koukal na ges a tam měli hezký,ale 700+... Takže škoda... Po tý firmě se mrknu,bylo by to fajne.Nechce se mi dávat věci do nějakejch plechovejch,nedejbože umělejch krabiček. 
jj je to drahý jak pes tady je adresa http://www.sisc.cz/ ale taky asi to nebude levnýOtis píše:core88: Já sem koukal na ges a tam měli hezký,ale 700+... Takže škoda... Po tý firmě se mrknu,bylo by to fajne.Nechce se mi dávat věci do nějakejch plechovejch,nedejbože umělejch krabiček.

- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.pedalpartsplus.com/
Tady mají klasické krabičky ála Hammond, jsou to teda kopie ale na tom nesejde. Odlitý hliník je hliník, na tom není co zkazit. Kdysi jsem jim psal a poštovné nebylo ani moc drahé. Myslím že okolo 20$. Lepší je se ale zeptat samozřejmě. Každopádně velká výhoda je, že si koupíte krabičku už profi nalakovanou práškovou barvou za slušné peníze. To doma neuděláte.
Tady mají klasické krabičky ála Hammond, jsou to teda kopie ale na tom nesejde. Odlitý hliník je hliník, na tom není co zkazit. Kdysi jsem jim psal a poštovné nebylo ani moc drahé. Myslím že okolo 20$. Lepší je se ale zeptat samozřejmě. Každopádně velká výhoda je, že si koupíte krabičku už profi nalakovanou práškovou barvou za slušné peníze. To doma neuděláte.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
tady je maj tady (německo) http://www.musikding.de/index.php/cat/c ... sures.htmlSmrťokvítek píše:http://www.pedalpartsplus.com/

na toho TS jsem prave koupil krabku za $6 na pedalpartsplus, teda spise takhle objednal jsem tam vsechny dily ...
ono je vzdycky se zelezem svizel ... i u delani zesilovace sasi zabere nezanedbatelnou cast z rozpoctu (teda ja nasel zdroj 'levnych' hlinikovych 17x8x2 za $15 + $10 postovne za 1-8 sasi).
ono je vzdycky se zelezem svizel ... i u delani zesilovace sasi zabere nezanedbatelnou cast z rozpoctu (teda ja nasel zdroj 'levnych' hlinikovych 17x8x2 za $15 + $10 postovne za 1-8 sasi).
Já teda na šasí u lampáče viděl,že lidi často používaj plechy ze starejch casů. Jinak ty krabičky asi budou nej z toho Vimperka.Koukal jsem že ty ceny nejsou až tak přemrštěný jak na gesu a ze zahraničí se mi to objednávat moc nechce.lunchie píše:na toho TS jsem prave koupil krabku za $6 na pedalpartsplus, teda spise takhle objednal jsem tam vsechny dily ...
tak jestli je tam budes kupovat tak pak dej vedet jak vypadaj . ja sem tam chtem taky uz nyky koupit ale kekonci roku nemeli skoro nic na skladeOtis píše:Já teda na šasí u lampáče viděl,že lidi často používaj plechy ze starejch casů. Jinak ty krabičky asi budou nej z toho Vimperka.Koukal jsem že ty ceny nejsou až tak přemrštěný jak na gesu a ze zahraničí se mi to objednávat moc nechce.lunchie píše:na toho TS jsem prave koupil krabku za $6 na pedalpartsplus, teda spise takhle objednal jsem tam vsechny dily ...

jj,ale určitě ne teď. Na Rubyho už šasí mám,další projekt je překopání mýho wah efektu,takže zase bez šasí,až pak se možná pustím do Krank DM,tam by se určitě šasí hodilo.core88 píše:tak jestli je tam budes kupovat tak pak dej vedet jak vypadaj . ja sem tam chtem taky uz nyky koupit ale kekonci roku nemeli skoro nic na skladeOtis píše:Já teda na šasí u lampáče viděl,že lidi často používaj plechy ze starejch casů. Jinak ty krabičky asi budou nej z toho Vimperka.Koukal jsem že ty ceny nejsou až tak přemrštěný jak na gesu a ze zahraničí se mi to objednávat moc nechce.lunchie píše:na toho TS jsem prave koupil krabku za $6 na pedalpartsplus, teda spise takhle objednal jsem tam vsechny dily ...
Tak sem se po 2 měsících rozhoupal a konečně obědnal součástky na stavbu . plošnáky už mam připravený (už 2 mesíce
) . nejaký foto zatim jen pcb .http://core88.rajce.idnes.cz/Big_muff_p ... %2C_delay/

Když tak na to koukám, tak moc hezký.. Řikam si takovej plošňák asi ulehčí spousty práce co? Než když to dělam do vrabčího hnízda..
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
díky . jj když máš plosnák tak je to fajnovka. ja sem "Vrabčí hnízdo" zkoušel jen asi jednou a naposled sem se pak v tom přestával orientovatNik 555 píše:Když tak na to koukám, tak moc hezký.. Řikam si takovej plošňák asi ulehčí spousty práce co? Než když to dělam do vrabčího hnízda..

a kde se to dák koupit?core88 píše:díky . jj když máš plosnák tak je to fajnovka. ja sem "Vrabčí hnízdo" zkoušel jen asi jednou a naposled sem se pak v tom přestával orientovatNik 555 píše:Když tak na to koukám, tak moc hezký.. Řikam si takovej plošňák asi ulehčí spousty práce co? Než když to dělam do vrabčího hnízda... ted přísaham na modrou nazehlovací folii. když si vyfytaš techniku nažehlování tak máž v ruce ten nejrychlejší a nejjednodussi zpusou výroby PCB. výsledky si vyděl na fotkách
sá jí kupoval tady http://www.ges.cz/fpcb-bl-ges07700242.htmlPikus píše:a kde se to dák koupit?core88 píše:díky . jj když máš plosnák tak je to fajnovka. ja sem "Vrabčí hnízdo" zkoušel jen asi jednou a naposled sem se pak v tom přestával orientovatNik 555 píše:Když tak na to koukám, tak moc hezký.. Řikam si takovej plošňák asi ulehčí spousty práce co? Než když to dělam do vrabčího hnízda... ted přísaham na modrou nazehlovací folii. když si vyfytaš techniku nažehlování tak máž v ruce ten nejrychlejší a nejjednodussi zpusou výroby PCB. výsledky si vyděl na fotkách

core88: Ha,přesně tohle by mě zajímalo. K tomu potřebuju laserovou tiskárnu,tu fólii a normální cuprexitovou desku s vrstvou mědi?nebo to musí být ta světlocitlivá?A tiskárna musí být barevná,nebo stačí i černobílá?
tiskatna ti stačí černobílá laserovka , kuprexit taky vobyčejnej ,jakoko kdyby si nanejchtel kreslit fixem jen místo fixu tam nazehlis toner a pak to das leptat ,případně doladíš fixem kdyby tam byli nějaký vydy na kráseOtis píše:core88: Ha,přesně tohle by mě zajímalo. K tomu potřebuju laserovou tiskárnu,tu fólii a normální cuprexitovou desku s vrstvou mědi?nebo to musí být ta světlocitlivá?A tiskárna musí být barevná,nebo stačí i černobílá?

Že bych začal uvažovat o koupi laserové tiskárny?core88 píše:tiskatna ti stačí černobílá laserovka , kuprexit taky vobyčejnej ,jakoko kdyby si nanejchtel kreslit fixem jen místo fixu tam nazehlis toner a pak to das leptat ,případně doladíš fixem kdyby tam byli nějaký vydy na kráseOtis píše:core88: Ha,přesně tohle by mě zajímalo. K tomu potřebuju laserovou tiskárnu,tu fólii a normální cuprexitovou desku s vrstvou mědi?nebo to musí být ta světlocitlivá?A tiskárna musí být barevná,nebo stačí i černobílá?