Rada - jakou hlavu na metal a pod.

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Teorge

Re: Rada - jakou hlavu na metal a pod.

Příspěvek od Teorge »

Já bych tomu věřil,6505 PLUS stojí v Německu 535EU, takže s dopravou 550EU. To by mohlo vyjít cca stejně jako 500 USD + doprava, dph a clo.
T1-4

Příspěvek od T1-4 »

Nechci quotovat tak jen reakce na Wohmu - mas urcite pravdu v tom ze neco drzi cenu vic nez jine, ale na druhou stranu, pokud si koupi Rockwella, kterej mu bude paradne sedet (jiste si ho pred koupi vyzkousi) tak je mu uplne fuk jak bude drzet cenu, protoze uz nebude mit potrebu ho prodavat. :) Nebo ne?
Dean Avalanche 7 + EMG707, IMG Stage Line GAT-100R+4x12 box, DigiTech RP7
Teorge

Příspěvek od Teorge »

To co ti sedí teď ti nemusí sedět za pár let. Třeba začneš hrát jiný styl a budeš hledat jiný zvuk.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

T1-4 píše:Nechci quotovat tak jen reakce na Wohmu - mas urcite pravdu v tom ze neco drzi cenu vic nez jine, ale na druhou stranu, pokud si koupi Rockwella, kterej mu bude paradne sedet (jiste si ho pred koupi vyzkousi) tak je mu uplne fuk jak bude drzet cenu, protoze uz nebude mit potrebu ho prodavat. :) Nebo ne?
Kupovat si neco na kytaru s tim, ze to mas na celej zivot, je straslivackej omyl :lol:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Wohma píše:
T1-4 píše:Nechci quotovat tak jen reakce na Wohmu - mas urcite pravdu v tom ze neco drzi cenu vic nez jine, ale na druhou stranu, pokud si koupi Rockwella, kterej mu bude paradne sedet (jiste si ho pred koupi vyzkousi) tak je mu uplne fuk jak bude drzet cenu, protoze uz nebude mit potrebu ho prodavat. :) Nebo ne?
Kupovat si neco na kytaru s tim, ze to mas na celej zivot, je straslivackej omyl :lol:
Pod to se muzu podepsat :D Ja jsem toho taky uz vystridal mraky. A tech penez... k***a, to je nemoc :D Ale zase treba s tim Rockwellem jsem spokojeny a ten ESH box je taky skvely. Snad mi to vydrzi :)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
T1-4

Příspěvek od T1-4 »

No jak myslite, ja take porad hledam ale kupovat si aparat s ti ze bych resil jeho nasledny prodej a to jak bude drzet cenu? To je opravdu pro me az 250ty duvod, ktery pri koupi resim. Kazdopadne hlavni je si zahrat a vyzkouset jeste pred nakupem. Navic kdyz odbocim a srovnam VK a Rockwell tak moc rockwellu na prodej nenajdete (asi to jsou fakt vyborny aparaty a nikdo je neprodava) zatim co tech VK vidim tydne nekolik. Ci vic se jich prodava tim nizsi cena pak bude nebo ne ? :)
Dean Avalanche 7 + EMG707, IMG Stage Line GAT-100R+4x12 box, DigiTech RP7
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak jasne, ja si myslim ze VK a rockwell jsou od sebe dost daleko..a logicky, kdyz bude 100 lidi prodavat jednu vec, budou s enavzajem prebijet, aby to prodali
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

VK je hlavne mainstream mezi lampacema, byla to prvni levna celolampa, sam jsem ji mel a kupoval jsem ji v dobe, kdy tu nic jinyho kolem 10K sehnat proste neslo. Maximalne ValBee nebo neco podobne slabyho... A tehdy to byl fakt slusnej boom a za levny celolampy podle me do velke miry vdecime prave VK.
Kazdopadne VK je apec, ktery za slusny penize nabizi slusny zvuk, to se tomu neda uprit. A myslim, ze vetsina lidi, co si VK kupuje, da spis na renome znacky Peavey (at uz je to ve vztahu k VK relevantni nebo ne) proti neznamymu Rockwellu, "na kterej nikdo nehraje". To je hlavni duvod, proc jich je na bazaru tolik ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“