Pozor, tohle vůbec nemusí platit.AntaresX9 píše:hlavně je to zárka kvality protože je to handmade
Aparát na Rockovou hudbu do 15 000
Pravidla fóra
Re: Aparát na Rockovou hudbu do 15 000
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Já myslim že pan Vladyka dělá všechno opravdu dobře. Zatim jsem se tu nesetkal se člověkem kterej by byl s rockwellem nespokojenej 
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
To já taky ne, ale stačí si přečíst názory na "handmade" aparáty od Rožďalovského nebo aparáty jedné značky z Plzně, jejíž jméno jsem teď zapomněl.
Zkrátka "handmade" není ekvivalent kvality.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš EPH (Fídek)Bummer píše:To já taky ne, ale stačí si přečíst názory na "handmade" aparáty od Rožďalovského nebo aparáty jedné značky z Plzně, jejíž jméno jsem teď zapomněl.
Spolehlivý ten Rockwell je, protože to je Rockwell, ne proto, že je to handmade.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote