Potom ta španělka - je hned slyšet, že je špatně nabraná. Tady by se stopro hodilo vyloženě sejmout struny kousek od pravý ruky(trsátka), aby se do nahrávky dostalo takový to pěkný plektrum, k tomu vzít celkověj obraz aby měla tělo.
Basu bych si taky představoval jinak - že tam je, jsem si všiml až ke konci písničky. Určitě bych jí nedával víc nahlas, ale upravil bych nějak eq, aby hrála tam kde má. Tam je právě velkej problém, že nejvíc prosotru tam zabijí ta nahalovaná kytara
Pak je otázkou se zamyslet nad tim zpěvem - při tichejch pasážích mi přijde ten zpěv jakoby hodně u mě, naopak při silnejch jakoby vzdáleně...jestli to nezkusit ještě víc nevyvážit...tam jde hodně o záměr...jo, a sjíždim to teda na sluchátkách, ale myslim, že by nebylo špatný sáhnout na sykavky.
Jinak mimo zvuk: je to točený na klik? občas mi přijde že to nesedí, hlavně basa. Taky některý části mi přijdou že přicházeji v divnym čase...no to už je na vás
Jinak na samodomo to samosebou zní dobře, a pokud jsi spokojenej ty a spoluhráčí, tak nad tim co jsem napsal ani nepřemejšlej