no dival jsem se na bazaru ted jeste aji ten preamp engl, asi za 6 tycek. no koncak ma prece jen volume a presence.. nebo se mylim..? a kdybych poridil ten pod, tak vzhledem k simulacim repra atd by se dalo dosahnout zajimavych vysledku.. ad. 147 - nejspis bych to tak musel praktikovat, hrat do vetsi impedance. protoze musime hulit aparaty ve zkusebne jak pitomci. bubenik porad dela slavnej "rimshot" a to boli i pres spunty.. navic vysokej strop, fakt kanal.Jens Ludwig píše:ad ten zesilovač - PA zesilovače jsou sice fajn,ale nikdy se tam nesostaneš k takový práci se signálem jako u kytarových - proto bych spíš doporučil k tej ledvině něco jako CRATE POWERBLOCK - pár se jich na bazarech válelo...
HD 147 x GH 50 L
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Re: HD 147 x GH 50 L
- Jens Ludwig
- Odborník
tam jde hlavně o třídu toho koncovýho stupně - jedna věc je to, že simulací repro si odstraníš "včelí úl".. simulací zesilovače vlastně víceméně získáš akorát změnu PEAK-pointu na EQ....
ale to, jak se zesílí signál do repro má na starostio konec a pokud bude hodně rychlej, tak to za moc stát nebude... a PA konce většinou hodně rychlý jsou...
ale to, jak se zesílí signál do repro má na starostio konec a pokud bude hodně rychlej, tak to za moc stát nebude... a PA konce většinou hodně rychlý jsou...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
tyjo tak tomu vubec nerozumim, co je rychly nebo co to znamena.. jen vim ze to prave takhle pouziva hodne lidi co hraji bordel a zni jim to velmi slusne.. a rackovy pod ma nejake vyhody oproti normalnimu (myslim treba vic simulaci), je podle me zbytecne drazsi, bych poridil normalni ledvinu plus teda nejakej kytarovej konec.. ?
EDIT.
doprdele se ted divam, to je hrozny jakej je v tom bordel, pod xt live, pro, a normalni. kazdej ma jiny simulace.. potreboval bych nejakej s tema z HD 147 (5150, DR, uberschal..), ale kdo se v tym ma vyznat
nemam cas to hledat. no asi budu muset.
EDIT2: V AMP pro + nejaky koncak? ta vec vypada ze umi a vydrzi..
EDIT.
doprdele se ted divam, to je hrozny jakej je v tom bordel, pod xt live, pro, a normalni. kazdej ma jiny simulace.. potreboval bych nejakej s tema z HD 147 (5150, DR, uberschal..), ale kdo se v tym ma vyznat
EDIT2: V AMP pro + nejaky koncak? ta vec vypada ze umi a vydrzi..
k ledvine urcite lampovej zesilovac, a vypnout ty jejich dementni simulace boxu. samostatna preamp sekce nefunguje tak zle spolu s lampovym koncem (klidne neco domackeho).
tohle btw bude urcite delat lepsi sluzbu nez rack s ledvinou a nejakym samsonackym koncakem
http://hudebnibazar.cz/formular.php?ID= ... rder=datum
http://hudebnibazar.cz/formular.php?ID= ... rder=datum