Muzikanti v sukni

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

...bikini kill, toby vail, the breeders, papaya paranoia, cherry overdrive, L7, Shonen knife ... tech kapel a zenskejch co jsou fakt maserky je na svete mraky ...
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

sem línej pročítat, ale pokud ste nezkoukli doporučuju najít si kapelu Slunt... zábavnej Hard Rock...
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

PáJa píše:No jo Pajo, asi máš ve třídě 27 slepic (nejspíše nízkého věku) a ne zdaleka všechny holky jsou slepice..., možná máš zbytečný přesdsudky..

Tahle diskuze je podle mě dost bezpředmětná, muzika je muzika a ta je pro všechny. Záleží jenom na lidech a ne na pohlaví

Jenom mě mrzí, když vidim, že si 99% chlapů myslí, že ženská do kapely nepatří. Nevim, čím jsem si to zasloužila...to je vše
99% :shock: urcite ne !! Za sebe rikam, mame v kapele bassistku/klaviristku/zpevacku a jsem za ni fakt rad. ;)

PS: jestli nemas s kym hrat, muzes to zkusit s nama !! :)
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
PáJa

Příspěvek od PáJa »

Jé, to je milý!:)
Naštěstí s kym hrát mám, alespoň zatím, ale beru tě za slovo, když tak se ozvu :wink:
...Zdá se mi to, nebo si opravdu jedinej na tomto fóru, kdo to bere takhle v pohodě???
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

PáJo, neboj, existujou i normální chlapi, jenom se možná moc neprojevujou... :D

a ti, co nechtějí v kapele ženskou jen proto, že je to ženská, z toho časem vyrostou. dojde jim, že by se sami šidili :wink:

Obrázek
kytarová škola - pojeďte! :)
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

jana píše:PáJo, neboj, existujou i normální chlapi, jenom se možná moc neprojevujou... :D

a ti, co nechtějí v kapele ženskou jen proto, že je to ženská, z toho časem vyrostou. dojde jim, že by se sami šidili :wink:
Holky, já jsem s váma ok? :lol: J8 třeba hraju s kapelou metal ale mě zpěv moc nejde a tak sháním zpěvačku :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

jana píše:PáJo, neboj, existujou i normální chlapi, jenom se možná moc neprojevujou... :D

Všichni z toho nevyrostou, někdo z chlapů tady má na to prostě svůj názor no bóže - nebuďte ukřivděný holky já vim že se někde chytnete (anebo někoho) :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Mně nepřijde, že by tady někdo říkal, že by holky neměly hrát.... Akorát občas je zkrátka náročný tu kapelu udržet, co se týče klidu v kapele...
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

Jo, hormony jsou někdy pěkný svinstvo, herák hadr :-)
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Gurus

Příspěvek od Gurus »

nejsem proti ale trochu bych se bal slavneho syndromu Yoko Ono (snad se to tak pise):D:D
PáJa

Příspěvek od PáJa »

Yoko Ono byla kráva, a hlavně nepatřila do kapely, není- liž pravda?
Ani se necejtim ukřivděná, jenom to moc nechápu..

A hlavně si myslim, že s toho chlapy nikdy nevyrostou, protože některý chlapy prostě vůbec nikdy z ničeho nevyrostou:)...no jo, hormóny a chlapská ješitnost to je holt problém :D naštěstí existuje i pár normálních chlapů 8)

To Nesst: Souhlasím, akorát si myslim ,že v kapele se časem vždycky projeví nějaký problémy, ať jsuo zde zastoupeni členové jednoho či obou pohlaví.

Náš bubeník si prošel už hodně kapelkama a tahle je první, kde se vyskytujou holky a řikal, že si nemůže stěžovat, že je to jiný, ale v pohodě jiný.
Mě na tom třeba hrozně baví to, že za ty tři roky co hrajem, mě kluci přestali brát jako holku a řeší přede mnou chlapský problémy, zpočátku jsem docela čuměla :shock: ale teď už to beru jako neodmyslitelnou součást :D :D :D
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

PáJa : :wink: fajn :)

To others : taky se trochu bojim, ze se treba 2. kytarista a ta nase holcina pohadaj (chodi spolu) a pak to bude zly, ale zatim je to fajn... a rozhodne bych se nebal pribrat i dalsi hudebnice do nasi kapelky!
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
Stenli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stenli »

nevím jak jste mě kdo pochopili, ale proti hráčkám taky nic nemám... jediné v čem vidím problém je míchání profesního života a osobního života... kromě Yoko Ono mě napadá ještě třeba Abba (lepší příklad nemám ale to je asi tím že nemám přehled :oops: )

city v práci to vždycky dělá bordel.. mamka má v práci kolegyni a její manžel jim dvěma dělá šéfa... asi chápete co mám na mysli ;)

navíc když jsou v kapele třeba tři z toho dva "to", tak ten třetí chudák si ty zkoušky asi moc neužije a nejspíš si bude připadat jako páté kolo u vozu

závěr: ženská v kapele, proč ne? pokud má chlapa odjinud (samozřejmě nic není obecný vzorec a může to klapat i jinak)
Dokud dýchám, hraju!!
Nesst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

No s tou ješitností bych to zas tak nepřeháněl. Já znám víc ješitných ženskejch než chlapů :wink: . Ale jako určitě by mě nevadilo hrát s ženskou v kapele (ostatně u nás občas hostuje holka napšeho zpěváka, a je to v pohodě), pokud by byla v pohodě. Protože blbci exitujou mezi obouma pohlavíma :D
PáJa

Příspěvek od PáJa »

Stenli píše:navíc když jsou v kapele třeba tři z toho dva "to", tak ten třetí chudák si ty zkoušky asi moc neužije a nejspíš si bude připadat jako páté kolo u vozu
No moment, já chodim s našim bubeníkem, a když jsme na zkoušce třeba ve třech, tak to tak vůbec nevypadá - neplazaíme se po sobě například... Jelikož máme oba dost zásadní názory na tvorbu novejch věcí, jsme schopni si celkem neasertivnim způsobem vyměnit svoje názory, do vztahu to však nezasahuje (alespoň zatím), kapela a vztahy by se neměly míchat dohromady
Stenli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stenli »

PáJa píše:
Stenli píše:navíc když jsou v kapele třeba tři z toho dva "to", tak ten třetí chudák si ty zkoušky asi moc neužije a nejspíš si bude připadat jako páté kolo u vozu
No moment, já chodim s našim bubeníkem, a když jsme na zkoušce třeba ve třech, tak to tak vůbec nevypadá - neplazaíme se po sobě například... Jelikož máme oba dost zásadní názory na tvorbu novejch věcí, jsme schopni si celkem neasertivnim způsobem vyměnit svoje názory, do vztahu to však nezasahuje (alespoň zatím), kapela a vztahy by se neměly míchat dohromady
tady někdo nečte příspěvky na které reaguje až do konce...
"samozřejmě nic není obecný vzorec a může to klapat i jinak"

ale jak vidím tak na míchání kapely a vztahů se shodneme ;)
Dokud dýchám, hraju!!
cenda

Příspěvek od cenda »

mě holky v kapele taky nevadí... ale měli sme jednu v kapele a to byl konec... pořád se jí něco nelíbilo... to bylo samí tohle spívat nebudu moc sexu moc sexistický... prostě to tam nedělalo dobře... ale jsou holky, který jsou ječtě odvázanější než chlapi...
Nesst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

No vzhledem k tvému podpisu se ani nedivím, že vám to nevydrželo :D :D
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Kua nevim, co tady furt řešíte?
Je přece úplně putna, jestli je to hoka, nebo neni, hlavně že umí hrát a že k něčemu v tý kapele je...
Proč brát holky jako samostatnou kategorii hudebníků, přece jsou s náma na jedný lodi!
Die Hard or Die Home
cenda

Příspěvek od cenda »

Nesst píše:No vzhledem k tvému podpisu se ani nedivím, že vám to nevydrželo :D :D
to patří mě???
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“