Muzikanti v sukni
-
JOHNY Swamp Inc.
99%PáJa píše:No jo Pajo, asi máš ve třídě 27 slepic (nejspíše nízkého věku) a ne zdaleka všechny holky jsou slepice..., možná máš zbytečný přesdsudky..
Tahle diskuze je podle mě dost bezpředmětná, muzika je muzika a ta je pro všechny. Záleží jenom na lidech a ne na pohlaví
Jenom mě mrzí, když vidim, že si 99% chlapů myslí, že ženská do kapely nepatří. Nevim, čím jsem si to zasloužila...to je vše
PS: jestli nemas s kym hrat, muzes to zkusit s nama !!
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
PáJo, neboj, existujou i normální chlapi, jenom se možná moc neprojevujou...
a ti, co nechtějí v kapele ženskou jen proto, že je to ženská, z toho časem vyrostou. dojde jim, že by se sami šidili
a ti, co nechtějí v kapele ženskou jen proto, že je to ženská, z toho časem vyrostou. dojde jim, že by se sami šidili

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Holky, já jsem s váma ok?jana píše:PáJo, neboj, existujou i normální chlapi, jenom se možná moc neprojevujou...![]()
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jana píše:PáJo, neboj, existujou i normální chlapi, jenom se možná moc neprojevujou...![]()
Všichni z toho nevyrostou, někdo z chlapů tady má na to prostě svůj názor no bóže - nebuďte ukřivděný holky já vim že se někde chytnete (anebo někoho)
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Jo, hormony jsou někdy pěkný svinstvo, herák hadr 
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Yoko Ono byla kráva, a hlavně nepatřila do kapely, není- liž pravda?
Ani se necejtim ukřivděná, jenom to moc nechápu..
A hlavně si myslim, že s toho chlapy nikdy nevyrostou, protože některý chlapy prostě vůbec nikdy z ničeho nevyrostou:)...no jo, hormóny a chlapská ješitnost to je holt problém
naštěstí existuje i pár normálních chlapů
To Nesst: Souhlasím, akorát si myslim ,že v kapele se časem vždycky projeví nějaký problémy, ať jsuo zde zastoupeni členové jednoho či obou pohlaví.
Náš bubeník si prošel už hodně kapelkama a tahle je první, kde se vyskytujou holky a řikal, že si nemůže stěžovat, že je to jiný, ale v pohodě jiný.
Mě na tom třeba hrozně baví to, že za ty tři roky co hrajem, mě kluci přestali brát jako holku a řeší přede mnou chlapský problémy, zpočátku jsem docela čuměla
ale teď už to beru jako neodmyslitelnou součást

Ani se necejtim ukřivděná, jenom to moc nechápu..
A hlavně si myslim, že s toho chlapy nikdy nevyrostou, protože některý chlapy prostě vůbec nikdy z ničeho nevyrostou:)...no jo, hormóny a chlapská ješitnost to je holt problém
To Nesst: Souhlasím, akorát si myslim ,že v kapele se časem vždycky projeví nějaký problémy, ať jsuo zde zastoupeni členové jednoho či obou pohlaví.
Náš bubeník si prošel už hodně kapelkama a tahle je první, kde se vyskytujou holky a řikal, že si nemůže stěžovat, že je to jiný, ale v pohodě jiný.
Mě na tom třeba hrozně baví to, že za ty tři roky co hrajem, mě kluci přestali brát jako holku a řeší přede mnou chlapský problémy, zpočátku jsem docela čuměla
PáJa :
fajn 
To others : taky se trochu bojim, ze se treba 2. kytarista a ta nase holcina pohadaj (chodi spolu) a pak to bude zly, ale zatim je to fajn... a rozhodne bych se nebal pribrat i dalsi hudebnice do nasi kapelky!
To others : taky se trochu bojim, ze se treba 2. kytarista a ta nase holcina pohadaj (chodi spolu) a pak to bude zly, ale zatim je to fajn... a rozhodne bych se nebal pribrat i dalsi hudebnice do nasi kapelky!
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
nevím jak jste mě kdo pochopili, ale proti hráčkám taky nic nemám... jediné v čem vidím problém je míchání profesního života a osobního života... kromě Yoko Ono mě napadá ještě třeba Abba (lepší příklad nemám ale to je asi tím že nemám přehled
)
city v práci to vždycky dělá bordel.. mamka má v práci kolegyni a její manžel jim dvěma dělá šéfa... asi chápete co mám na mysli
navíc když jsou v kapele třeba tři z toho dva "to", tak ten třetí chudák si ty zkoušky asi moc neužije a nejspíš si bude připadat jako páté kolo u vozu
závěr: ženská v kapele, proč ne? pokud má chlapa odjinud (samozřejmě nic není obecný vzorec a může to klapat i jinak)
city v práci to vždycky dělá bordel.. mamka má v práci kolegyni a její manžel jim dvěma dělá šéfa... asi chápete co mám na mysli
navíc když jsou v kapele třeba tři z toho dva "to", tak ten třetí chudák si ty zkoušky asi moc neužije a nejspíš si bude připadat jako páté kolo u vozu
závěr: ženská v kapele, proč ne? pokud má chlapa odjinud (samozřejmě nic není obecný vzorec a může to klapat i jinak)
Dokud dýchám, hraju!!
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
No moment, já chodim s našim bubeníkem, a když jsme na zkoušce třeba ve třech, tak to tak vůbec nevypadá - neplazaíme se po sobě například... Jelikož máme oba dost zásadní názory na tvorbu novejch věcí, jsme schopni si celkem neasertivnim způsobem vyměnit svoje názory, do vztahu to však nezasahuje (alespoň zatím), kapela a vztahy by se neměly míchat dohromadyStenli píše:navíc když jsou v kapele třeba tři z toho dva "to", tak ten třetí chudák si ty zkoušky asi moc neužije a nejspíš si bude připadat jako páté kolo u vozu
tady někdo nečte příspěvky na které reaguje až do konce...PáJa píše:No moment, já chodim s našim bubeníkem, a když jsme na zkoušce třeba ve třech, tak to tak vůbec nevypadá - neplazaíme se po sobě například... Jelikož máme oba dost zásadní názory na tvorbu novejch věcí, jsme schopni si celkem neasertivnim způsobem vyměnit svoje názory, do vztahu to však nezasahuje (alespoň zatím), kapela a vztahy by se neměly míchat dohromadyStenli píše:navíc když jsou v kapele třeba tři z toho dva "to", tak ten třetí chudák si ty zkoušky asi moc neužije a nejspíš si bude připadat jako páté kolo u vozu
"samozřejmě nic není obecný vzorec a může to klapat i jinak"
ale jak vidím tak na míchání kapely a vztahů se shodneme
Dokud dýchám, hraju!!
- Nesst
- Kontaktovat uživatele:
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele: