Identifikace typu kytary Ibanez

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Joe DiMaggio
Kontaktovat uživatele:

Re: Identifikace typu kytary Ibanez

Příspěvek od Joe DiMaggio »

ja mam 2001 RG550EX, v černý (je to asi perleť či co) a takovým vínovým pickguardem - je možný že se vyráběla i v této modré perleti (či jak to nazvat :D ), nicméně ten pickguard se jeví jako na 100 % měněný, takovej "lacinej" (sorry Gurus :) ) plast.
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Pickguard vůbec neřešte. Těch si doma uděláš kolik chceš a klidně i z plechu.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Joe DiMaggio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe DiMaggio »

jsem celkem technicky zdatny, ale estetika mi chybi.. klidne bych ho z toho plechu udelal ale zapomnel bych ho obrousit :D - to by bylo peklo - hlinikovej pickguard s prichuti krve :twisted:
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
Gurus

Re: Identifikace typu kytary Ibanez-pokracovani,fotodokumentace

Příspěvek od Gurus »

krasty píše:
Gurus píše:nene to je RG custom, ma to kobylu Ibanez Edge, Dimarzio Paf Pro (podle prodejce v hudebninach), Vyrobena pekne v Japonsku...a ted to nejlepsi cena: 8000
Podle mě to není Custom, je to RG z pětistovkový řady (nejspíš RG550EX), jen s jiným deklem a snímači. Customy jsem měl dva a ty měli na hlavě napsáno "Ibanez Custom" a "Ibanez USA Custom", neměli ani tu grafickou linku v nápisu. Za tyhle prachy, pokud dobře hraje a ladí, to je dobrej kauf.

Hraje paradne a stejne tak i ladi :), me je fuk co je to zac. Jestli to je, nebo neni Custom, pro me je hlavni ze je made in japan.
krasty

Re: Identifikace typu kytary Ibanez-pokracovani,fotodokumentace

Příspěvek od krasty »

Gurus píše:
krasty píše:
Gurus píše:nene to je RG custom, ma to kobylu Ibanez Edge, Dimarzio Paf Pro (podle prodejce v hudebninach), Vyrobena pekne v Japonsku...a ted to nejlepsi cena: 8000
Podle mě to není Custom, je to RG z pětistovkový řady (nejspíš RG550EX), jen s jiným deklem a snímači. Customy jsem měl dva a ty měli na hlavě napsáno "Ibanez Custom" a "Ibanez USA Custom", neměli ani tu grafickou linku v nápisu. Za tyhle prachy, pokud dobře hraje a ladí, to je dobrej kauf.

Hraje paradne a stejne tak i ladi :), me je fuk co je to zac.
Moje řeč! Ať Ti dobře slouží!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“