Kytara - metal okolo 7 000,- nová
Pravidla fóra
Re: Kytara - metal okolo 7 000,- nová
ja hral asi na tri ty xka a vzdycky to byla strasna bida
momentalne to ale vidim tak, ze objednam ten cort, solidni mahagon, rozepinatelne emg-hz, struny v tele, za tu cenu celkem solidni nastroj a jak se rika, je vzdycky lepsi vyssi serie levnejsi znacky nez nejnizsi serie zname znacky
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
asi mam nejaky vyjimecny kus
nebo nevim ....jo ta cortka urcite nezklame 
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Ach bože, kdy už se lidi odnaučí škatulkovat... Jinak jestli je to tohle http://kytary.cz/cort-kx1q/HN103286/, tak mi to přijde jako hrozný patvar...Kosak píše:rozepinatelne emg-hz, struny v tele, za tu cenu celkem solidni nastroj a jak se rika, je vzdycky lepsi vyssi serie levnejsi znacky nez nejnizsi serie zname znacky
az na tu divnou hlavu to je lehce modifikovany superstrat, kde je chyba?
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- SIXPOUNDER
Sám bych doporučil toho Jacksona (http://kytary.cz/jackson-js-32-rt-dinky/HN112665/) je to slušná kytara za slušný peníze. Snímače jako na všech v téhle cenové hladině nejsou žádnej zázrak, ale poslouchat se to dá, jinak vyměnit za nějaký duncany (třeba). Osobně mám s Jacksony dobré zkušenosti, a i v téhle nejnižší řadě si myslím že mají co nabídnout. Vzhled je otázka vkusu, ale hardware a dřevo je na slušné úrovni.

- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
eh, ne.Ibanez RG321 hraje lip.
myslim ze na 321 nejsou penize, kazdopadne me dneska zaujala http://www.kytary.cz/washburn-rx30fbb/HN113837/ tahle americka kraska se s-dckama za super cenu
ale treba tenhle kousek tipuju na indonesii
ale treba tenhle kousek tipuju na indonesii
me to hodne pripomina corta. jak tim sklonenim tvaru tela (jako v rade G), tak hlavou (ne sice tvarem, ale stylem trochu jo). akorat je to lipa (jako KX5), narozdil od KX1Q, top z javoru je dalsi podobnost. krk to ma sroubovany jako KX5 (to se mi u superstratu libi vic, nez lepeni), rozepinani asi nema. bude to tem cortum hodne podobny (jestli to teda nedelaj primo u nich). a rozdil mezi EMG a SD (tyhle USM ale vidim poprvy) doporucuju dojit poslechnout, podle me je v tom velky rozdil. ne, ze by bylo jedno lepsi nez druhy, ale je to jiny....
podle toho, co jsem slysel yt ukazky tak hodne prurazny, basove orientovany higain
do praglu asi hned tak nepojedu, 450km je proste strasne moc 
jo ... washburn ma ten model na webu (i 25 a 40), to u tech levnejsich na nasem trhu nebyva tak obvykle. libi se mi.
me se to moc libi, takovy idealni pomer cena/vykon od znacky, u ktere si muzu byt jisty ze to nebude crapThe HB-103 is a high output
humbucker aimed at heavy rock,
metal, thrash and punk players.
It's an extremely aggressive
pickup
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty snímače neviděly SD ani z vlaku...
Jo no, koukal jsem na to, jsou prý "dělané ve spolupráci" se SD, takže teď záleží, jak moc si SD hlídá podobné věcimycountry píše:Tak ty snímače neviděly SD ani z vlaku...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ono jestli to "ve spolupráci" neznamená, že si jen pujčili jménoDemilich píše:Jo no, koukal jsem na to, jsou prý "dělané ve spolupráci" se SD, takže teď záleží, jak moc si SD hlídá podobné věcimycountry píše:Tak ty snímače neviděly SD ani z vlaku...Úplné shity to asi nebudou, ale SDčka rovněž ne no...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ty snímače jsou v podstatě SD Designed. USM = US Music Corp, firma vlastnící Washburn. Jsou to snímače vyráběné v továrnách USM podle "receptu" SD.
Nicméně ta kytara vůbec není špatná - za tyhle peníze dost dobrá volba.
Nicméně ta kytara vůbec není špatná - za tyhle peníze dost dobrá volba.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
vyber je u konce, ted prichazi finalova cast, nekompromisni fight mezi peknym Washburnem s S/D designed snimaci a povedenou Cortkou s EMG-HZ!
osobne myslim, ze Washburn bude zpracovanim trochu dal, variabilita snimacu mluvi zase pro Cort (rozepinani), drevo na telo je u obou kytar stejne, lipa "vede", oba superstraty podle vyrobce urcene na tvrdou muziku, vizualne jsou obe velmi pohledne, bohuzel mi to ale suma sumarum vychazi porad tak nejak napul
naposledy vas tedy chci poprosit o nazor, zda jednu nebo druhou, dal uz asi spekulovat nebudem
osobne myslim, ze Washburn bude zpracovanim trochu dal, variabilita snimacu mluvi zase pro Cort (rozepinani), drevo na telo je u obou kytar stejne, lipa "vede", oba superstraty podle vyrobce urcene na tvrdou muziku, vizualne jsou obe velmi pohledne, bohuzel mi to ale suma sumarum vychazi porad tak nejak napul
naposledy vas tedy chci poprosit o nazor, zda jednu nebo druhou, dal uz asi spekulovat nebudem
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Za mě Cort
Rozepínání snímačů se hodí a né málo. A pokud je to až takto napůl, tak bych koukal na vzhled a to je Cort u mě vítězem jasným.
tohle nevim jak myslis. drevo neni stejne, KX1Q je mahagon.Kosak píše:drevo na telo je u obou kytar stejne, lipa "vede"
edit: aha, vidim, ze popis na kytarach.cz neodpovida tomu, co je na strankach vyrobce...
tohle me taky dost mateParis píše:tohle nevim jak myslis. drevo neni stejne, KX1Q je mahagon.Kosak píše:drevo na telo je u obou kytar stejne, lipa "vede"
edit: aha, vidim, ze popis na kytarach.cz neodpovida tomu, co je na strankach vyrobce...
http://www.cortguitars.com/electric_guitars/kx
rozhodovani ti nezavidim. me je sympatictejsi sroubovany krk a mechaniky jen na jedne strane hlavy .. takze jedno + pro washburna. ale pro nekoho jineho to muze byt uplne opacne. tvarove se mi libi obe. ty washburnovy snimace jsem bohuzel neslysel, takze po tehle strance nevim ...
rozhodovani ti nezavidim. me je sympatictejsi sroubovany krk a mechaniky jen na jedne strane hlavy .. takze jedno + pro washburna. ale pro nekoho jineho to muze byt uplne opacne. tvarove se mi libi obe. ty washburnovy snimace jsem bohuzel neslysel, takze po tehle strance nevim ...