Mam taky Defendera a nakopavam ho CTO-1 (vykradacka Timmyho), ale to je "jen" overdrive. Na "drsnejsi" zvuky jsem si nedavno poridil Guvernor II, neni to spatny, ale porad jsem jeste nenakroutil ten zvuk co si predstavuju, ale blizi se to. Tohle vse jen doprovody, na solo to jeste krmim cistym boosterem (za overdrivem), nebo jen jump na kombu.
Jo a v kombu jsem vymenil reprak za Classic Lead, je mene "skripavy" nez puvodni Eminence.
Napis jak postupuje hledani a pokusy, zajima me co s timhle kombem bude fungovat nejlepe.
Efekt pro jednokanálovou lampu
Pravidla fóra
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Re: Efekt pro jednokanálovou lampu
Hraju výhradně na šrot.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem vyměnil repro za Celestion G12H-100 /ta verze co hraje dobře, ne ta 125W se zeleným kónem/ a zvuk je o hodně lepší než se stock reprem. K čistému kanálu nemám výhrad, ten je za ty peníze bezkonkurenční, teď akorát hledat vhodné zkreslovadlo. první vyzkouším Vox Sačůrátor, tam se mi libí charakter zkreslení, je čitelný a nemá zbytečné pi*ovinky a navíc má boost v sobě.Abu píše:Mam taky Defendera a nakopavam ho CTO-1 (vykradacka Timmyho), ale to je "jen" overdrive. Na "drsnejsi" zvuky jsem si nedavno poridil Guvernor II, neni to spatny, ale porad jsem jeste nenakroutil ten zvuk co si predstavuju, ale blizi se to. Tohle vse jen doprovody, na solo to jeste krmim cistym boosterem (za overdrivem), nebo jen jump na kombu.
Jo a v kombu jsem vymenil reprak za Classic Lead, je mene "skripavy" nez puvodni Eminence.
Napis jak postupuje hledani a pokusy, zajima me co s timhle kombem bude fungovat nejlepe.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Jo tenhle Voxik jsem uz driv poslouchal (byt jen na YT) a prislo mi ze hraje pekne.
Hraju výhradně na šrot.
nevim, co jde vytáhnout z toho defenderu, na to jsem nikdy nehrál, ale podle mýho názoru je vždycky lepší snažit se tahat co největší část zkreslení z aparátu..zní to totiž nejvíc přirozeně a krabkou jen dokopávatbubucci píše:Podle tvojí výbavy soudím, že holduješ blues. Já pravě potřebuju něco vic rockového a volume potem bych to nedosáhl. Tady to hledání beru spíš jako experiment, kdy za minimum peněz získám hodně muziky.termyx píše:já mam posledních pár let jednokanály a řešil jsem tohle dilema furt...boostery, overdrivy, distortiony, fuzzy.....a nakonec jsem skončil u skákání volumkem na kytaře mezi sedmičkou a desítkou, compresor na sóla a podobný a kombo na 6/10...nevim jak jinde..ale mně ta CS-3 zachovává nádherně charakter aparátu i kytary, takže ani neni poznat na charakteru zvuku jestli je zapnutá nebo ne, prostě má jen děsně sexy dlouhej sustain vrrrr
jinak moje sestava je rockovější než se zdá ale taky hodně hlasitá..já myslim, že takový gnr a sweet child o mine i to sólo tam je rockový až dost a tahle kombinace to v pohodě zvládá
to a to a za chvíli zas tohle