Zvuková karta FW do 25.000,-
Pravidla fóra
Re: Zvuková karta FW do 25.000,-
Když nahravám něco pro sebe, tak klidně jeden majk a tradá...ale když ještě přesně nevim, jak mix má znít, nebo při běhu v recu ještě nevíme, jak budou znít bubny, nebo prostě, do jaký barvy to vlastně půjde, tak klidně nahravám třema/čtyřma mikrákama
Re: Zvuková karta FW do 25.000,-
Ahoj, po dlouhé době jsem se opět vrátil k tématu které jsem vyvolal. 
Všem moc děkuji za rady.
Jestli někoho zajímá, jak jsem na tom teď, tak musím říct, že jsem stále hrdým majitelem Focusrite Liquid safire 56, ale změnil jsem trochu její využití
Místo domácího nahrávání kytary ji používám na vše. S kapelou jsme natočili 2 songy v naší zkušebně a troufám si tvrdit, že výsledek je profesionální.
Nahrávali jsme bicí, basu, kytary,zpěvy pouze za pomoci této zvukovky a mikrofonů (shure 57, beta57, beta52, sennheiser e906, Audiotechnika ATM650, rode NT5 a sE X1.
Výsledek můžete slyšet zanedlouho na www.euphonix.cz
Díky moc
Všem moc děkuji za rady.
Jestli někoho zajímá, jak jsem na tom teď, tak musím říct, že jsem stále hrdým majitelem Focusrite Liquid safire 56, ale změnil jsem trochu její využití
Místo domácího nahrávání kytary ji používám na vše. S kapelou jsme natočili 2 songy v naší zkušebně a troufám si tvrdit, že výsledek je profesionální.
Nahrávali jsme bicí, basu, kytary,zpěvy pouze za pomoci této zvukovky a mikrofonů (shure 57, beta57, beta52, sennheiser e906, Audiotechnika ATM650, rode NT5 a sE X1.
Výsledek můžete slyšet zanedlouho na www.euphonix.cz
Díky moc