Dave245 píše:Děkuji moc..
Potřebuji ale ještě pár rad, ...... Díval jsem se na ceny, záleží jak která, nechal bych si od vás doporučit, myslím že kolem těch 7000kč by se dala nějaká..a nebo si kupim židličku a nějaký ty činely. OVšem co první, co je důležitější

V tomhle váhám...

Souhlasím s radou Kajdy (sakra já fakt nejsem její "ségra", nebo nějak nekopčím či nelezu do zadku.....prostě mám svoji hlavu, ale stejné názory), tedy první investice v tvé situaci vůbec, by měl být ten dvojpedál. Správně si pochopil, že dobrý dvojpedál nekoupíš pod 5 táců..... já bych určitě mohla doporučit (a díky reklamním výhodám s dealerem bych i měla, což mě ale nijak v mých radách neomezuje) Gibraltar 9611
http://www.bici.cz/Bici/Hardware/Pedaly ... Gibraltar/ a to v jakékoliv variantě převodu. S tím se vlezeš do tvé hranice pod 7 tisíc bohatě!!
levnější, ale ne v o moc horší variantě je ještě bratelný model o level níže , tedy 6611. Pochopitelně je to investice na dlouhou dobu, tedy 9611ka je pochopitelně parádnější a má velký uživatelský komfort nastavení, což je spolu s kvalitou provedení a materiálem, to nejdůležitější na tomto kusu nádobíčka
Hezké kousky pedálů a přitom za slušné ceny nalezneš ale i v nabídkách jiných firem... TAMA PEARL, MAPEX...tam všude najdeš modely které ti vyhoví, ale já se v nich tolik nevyznám. na ty nejluxusnější kousky od DW, YAMAHY, atd... asi nemá smysl koukat, to je cenou někde hodně jinde
Co se týče stoličky, tak ta by měla být jako druhá nutná investice. Konečně se také neshodnu s kolegyňkkou v tom, že třeba mému zadečku nějak nevadí koženka a přímo nesnáším tvar motosedáku, nebo třeba i nějaká opěrátka

Snad jen ta šroubovice v nastavení výšky je hodně účelná, pokud skutečně nastavuješ vyšší posed. Já sedím na nejspodnějším možném nastavení běžných bubenických seslí, tedy to neřeším a mám "tamáckou" židli za nějakých 1800,-Kč!
Doporučení na výběr stoličky?? Opět v poměru cena/užitek zkus skouknout TAMA, MAPEX...do jisté míry i třeba GIBRALTAR.....

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "