Hitparáda: 5. kolo

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...

5. kolo Hitparády (můžete hlasovat pro 2 kapely a měnit svou volbu)

Anketa končí za 5.06.2011 19:16

Adam Sporka
14
8%
Apis Ante Portas
23
13%
Amorphine
39
22%
The Event Horizon
13
7%
Lunar 5
44
25%
Tarquam
5
3%
Vejfuk
41
23%

Celkem hlasů: 179

Hollywood

Re: Hitparáda: 5. kolo

Příspěvek od Hollywood »

Smrťokvítek píše:
Hollywood: Jestli tady chceš tvrdit, že na bluesové dvanáctce je něco okopírovaného, tak máš vlastně pravdu ale taky tím dokazuješ svoji neznalost. :mrgreen:
Tahle forma je na "kopírování" postavená a má více méně daný sled akordů, tak je celkem jasný že se ty věci dost podobají. Prostě to nemá cenu řešit. Milionkrát použité postupy, přechody licky atd.....
od DJ Murano » 1.06.2011 16:15
já tam teda melodickou podobnost nevidim ani trochu :D Jediná podobnost, která tam je jsou stopky s bicíma solama, ale to se více-méně používá u většiny takovýchto songů
smrtokvítek: Myslím, že bychom si o nějakých kytarových postupech (zřejmě jsi vyčetl z Rockových příruček od V. Štefla) co používá každej trouba mohli docela obsáhle popovídat,ale o tom tato stránka není. A svoji znalost si tady nepotřebuji dokazovat. :wink: Stačí, že ta tady dokazuješ s DJ M. svoji nepozornost.
Prostě jen pořádně čtěte:
Vejfuk mi od 1:26 dost připomíná toto (až moc, ..řekl bych, že si ten kousek o kluků z The Ventures i půjčil a v horším podání podal. :idea:
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

To je ale vážně úplně obyčejný turnaround dvanáctky, kde mají do stopek sólo bicí, toho byly v šedesátých letech plné celé stohy desek :roll:

No nic, stačí se podívat do výčtu tvých příspěvků a je to celkem jasné...
Naposledy upravil(a) woro90-1 dne 1.06.2011 17:09, celkem upraveno 1 x.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Od Štefla jsem nic nevyčetl, bylo to první slovo co mě napadlo.

Ten kousek ti klidně může připadat podobný a klidně i stejný. Ještě jednou, je to blues. To je pořád dokola a stejné. Jestli si to půjčili nebo ne je úplně jedno. To co tam v tu dobu hrají se dá slyšet ve spoustě písniček.

\edit: woro mě předběhl. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Určitě nejzajímavější kolo a fakt nevím, co vybrat :?:
Nejblíž je mi axelům opeth/porcupine atd. feel, co ztrácí zvukem nebo drobnými zaškobrtnutími dožene nápady...hlas.
Druhý je Vejfuck, líbí se mi zvuk i podání.

Čestný hlas je Atari...nostalgie :)
Hollywood

Příspěvek od Hollywood »

woro90-1 píše:To je ale vážně úplně obyčejný turnaround dvanáctky, kde mají do stopek sólo bicí, toho byly v šedesátých letech plné celé stohy desek :roll:

No nic, stačí se podívat do výčtu tvých příspěvků a je to celkem jasné...
Jestli to bylo myšeleno na mě, tak to,že nemám moc příspěvků na tomto fóru, neznamená, že jich nemám víc na než ty na jiných fórech hudebních, bambulo (třeba světových). Určitě nezbírám a nerozdávám rozumy na hudebnímfóru.cz ...nechápu, že na takovej žblecht vůbec reaguju.
...A právě to, že se to dá slyšet ve spoustě písniček (jak sem píšete), mě nepřesvědčuje o tom, že bych měl dát takovému polepu hlas. Vejfuku nic proti tobě prosímtě.
Hollywood

Příspěvek od Hollywood »

Smrťokvítek píše:Od Štefla jsem nic nevyčetl, bylo to první slovo co mě napadlo.

Ten kousek ti klidně může připadat podobný a klidně i stejný. Ještě jednou, je to blues. To je pořád dokola a stejné. Jestli si to půjčili nebo ne je úplně jedno. To co tam v tu dobu hrají se dá slyšet ve spoustě písniček.

\edit: woro mě předběhl. :)
neřekl bych, že blues je pořád dolola a stejný (to platí i pro jiné styly). ty jsi taky myslím bambula jak ten woro :roll: :wink: :mrgreen:

Nero kdyžtak to smázni...tady to nemá cenu.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Hollywood píše:Jestli to bylo myšeleno na mě, tak to,že nemám moc příspěvků na tomto fóru, neznamená, že jich nemám víc na než ty na jiných fórech hudebních, bambulo (třeba světových). Určitě nezbírám a nerozdávám rozumy na hudebnímfóru.cz
takže sem jsi přišel jen odpočívat, prudit a trollit? Pokud ne, radím změnu přístupu - někoho by to mohlo zmást!

Pokud se chcete bavit o originalitě a neoriginalitě blues a hudebních stylů (mimochodem - zajímavá věc je, že jediný, kdo je tu proti, jsi ty... ) tak to může Smrťák splitnout... ovšem pochybuju, že by ta debata měla příliš smyslu. Teď bychom se mohli věnovat hlasování a konstruktivní kritice a názorům
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Hollywood - jsi na hudebním fóru a máme tu svá pravidla a jsou věci, které tu netolerujeme.

Nepoužíváme proti sobě pseudovtipné označování, které má ponížit jiné uživatele a nekomolíme ostatním naschvál nicky.

A co já osobně nesnáším je povyšování mezi muzikanty. Pokud chceš pokračovat, tak tě tu žádná budoucnost nečeká, protože rozdmýchávání flamu a napadání jiných uživatelů se tu netoleruje.

Navíc snaha o ponižování moderátorů a rádců je sama o sobě riskantní, protože si toho velmi rychle všimneme a o to rychleji to budeme řešit.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Hollywood

Příspěvek od Hollywood »

Dark Axel píše:
Hollywood píše:Jestli to bylo myšeleno na mě, tak to,že nemám moc příspěvků na tomto fóru, neznamená, že jich nemám víc na než ty na jiných fórech hudebních, bambulo (třeba světových). Určitě nezbírám a nerozdávám rozumy na hudebnímfóru.cz
takže sem jsi přišel jen odpočívat, prudit a trollit? Pokud ne, radím změnu přístupu - někoho by to mohlo zmást!

Pokud se chcete bavit o originalitě a neoriginalitě blues a hudebních stylů (mimochodem - zajímavá věc je, že jediný, kdo je tu proti, jsi ty... ) tak to může Smrťák splitnout... ovšem pochybuju, že by ta debata měla příliš smyslu. Teď bychom se mohli věnovat hlasování a konstruktivní kritice a názorům
Tak mám pocit, že zvýším návštěvnost těchto stránek (narozdíl od lidí co si sem chodí zřejmě zvyšovat ego, či co) :D
Tak od začátku: moje zaregistrování se zde, bylo jen kvůli jednomu kytaristovy, co sháněl nějaký pás na kytaru... abych sem mohl dát odkaz na ty stránky kde ho prodávájí, musel jsem se zaregistrovat. No a za nějaký čas mi Nero poslal zprávu, že bude hitparáda a že se můžu zůčastnit pokud pošlu nějaký song.Řekl jsem si, proč ne? A poslal. No a od té doby tady komentuju. Jenže vždy, když něco okomentuji tak na to někdo samo sebou, že reaguje a já zase odpovídám, a nato, se na ty moje komentáře nalepí další jedinci a já jim musím takovýmto dětinským způsobem znovu a znovu odpovídat. A toto je odpověd pro tebe: pokud jsis nevšiml, tak konstruktivní kritice se tady věnuji už od začátku a pak reaguji na názory. Nechápu, oco jde tobě?? Jediný kdo tady trollí a nemá nic k tématu jsi bohužel ty. :?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Na tohle bohužel nemám co napsat :lol:

PS: abych alespoń zkrotil tvoje ego - Nero nepsal tobě, ale všem... to jen abychom měli jasno (když už máš potřebu začínat od začátku)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
yeeshkul
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yeeshkul »

Hollywood: A ten song co jsi Nerovi poslal ... ten si uz nekde muzeme poslechnout?
Diamantka - uni-vibe - treble booster - kvákadlo - VOX AC15.
web: http://www.electronicorange.cz, kapela: http://www.vejfuk.cz
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Vložím se pouze technicky odkazem, jinak mlčím :|

vase-skupiny-a-projekty-f74/hitparada-4 ... 25320.html
Kapela Neskutečná situace.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Hollywood

Příspěvek od Hollywood »

yeeshkul píše:Hollywood: A ten song co jsi Nerovi poslal ... ten si uz nekde muzeme poslechnout?
Omlouvám těm co si myslí, že jsem je nějak urazil.

Yeeshkule, vše najdeš v mém podpisu a přímo song je ve třetím nebo? čtvrtém kole hitparády: Neskutečná situace- Když vládnou bohatí. Doporučuji si poslechnout celé naše EP. zatím,H.
yeeshkul
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yeeshkul »

Nero milionkrát díky.
Diamantka - uni-vibe - treble booster - kvákadlo - VOX AC15.
web: http://www.electronicorange.cz, kapela: http://www.vejfuk.cz
Hollywood

Příspěvek od Hollywood »

Dark Axel píše:Na tohle bohužel nemám co napsat :lol:

PS: abych alespoń zkrotil tvoje ego - Nero nepsal tobě, ale všem... to jen abychom měli jasno (když už máš potřebu začínat od začátku)
odpovídal jsem na tvou otázku proč jsem tady, chápeš?
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Hollywood píše:kytaristovy
Tohle je taky vtip?
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Hollywood

Příspěvek od Hollywood »

subroofer píše:
Hollywood píše:kytaristovy
Tohle je taky vtip?
Ne, to je omyl, samozřejmě -vi! ale musís uznat, že pokud jsi v práci a ještě se hádáš na fóru, mezi tím obíháš-pobíháš sem a tam, tak po mně nemůžeš chtít takové nejmín podstatné věci tady :roll:
Toto si přečti tak pětkrát za sebou a snaž se to pochopit :arrow:
Jenže vždy, když něco okomentuji tak na to někdo samo sebou, že reaguje a já zase odpovídám, a nato, se na ty moje komentáře nalepí další jedinci a já jim musím takovýmto dětinským způsobem znovu a znovu odpovídat.
Hollywood

Příspěvek od Hollywood »

ted už raději k věci (subroofere, já vím, že mi chybí nad /d/ háček...neřeš to prosím) k tomu podstatnému tady.
mé hlasy jdou: apis ante portas ...a druhý: the event horizon. působí na mě nejlidštěji.
…samozřejmě nejsyrovější, nejvíc lahodící uchu a co vaše nohy nenechá v klidu je vejfuk, ale ten tu neměl vůbec být. pokud, by byl zařazen do kategorie, retroskladby, tak má ode mě jasný bod.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hollywoode, jakožto administrátorovi mi začíná přetékat pohár trpělivosti. Tvé vystupování na poslední stránce či dvou tohoto threadu díky tvé aroganci a neustálé snaze o shazování a ponižování ostatních uživatelů, nehledě na útoky na Rádce nebo moderátory, je opravdu na hraně snesitelnosti. Dřív nebo později bych tě stejně musel varovat, že pokud budeš pokračovat stejným stylem i nadále, budu nucet s moderátory začít řešit případné udělení banu, takže jako upozornění ber tento post.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Hollywood

Příspěvek od Hollywood »

chtěl jsem něco napsat, ale zřejmě bych to tady neúmyslně zase rozvášnil, tak raději jen ocituji Nera z předchozí stránky:
Pro klid všech zúčastněných se od teď nebudu v žádném kole nikterak vyjadřovat ke kvalitě, obsahu nebo formě zaslaných nahrávek, aby se nikdo nemohl bát, že můj názor náhodou ovlivní hlasování.
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“